https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na slavnostni akademiji v Gornji Radgoni tudi minister Hojs

Gornja Radgona, 07.10.2012 ob 14:01  

Včeraj je v Klulturnem domu Gornja Radgona ob praznovanju 130 letnice Prostovoljnega gasilskega društva Gornja Radgona potekala Slavnostna akademija, ki se je je kot govornik udeležil tudi minister za obrambo Aleš Hojs.


Slavnostne akademije so se udeležili tudi Anton Kampuš, župan Občine Gornja Radgona, Anton Koren, predsednik Gasilske zveze Slovenije, Darko But, generalni direktor Uprave RS za zaščito in reševanje, Tomaž Munda, predsednik PGD Gornja Radgona, Peter Cvetkovič, predsednik Gasilske zveze Gornja Radgona, Martin Smodiš, poveljnik regijskega štaba civilne zaščite, Bogdan Šajnovič, predsednik regijskega sveta, Ernest Eory, dolgoletni član gasilske organizacije…

Ob tej priložnosti so zaslužnim članom podelili odlikovanja Gasilske zveze Slovenije. Nastopil je gasilski oktet PGD Gornja Radgona in pevka Ingrid Müller. Praznovanje se je po akademiji nadaljevalo v Gasilskem domu Gornja Radgona.

Več fotografij si lahko pogledate v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.10.2012 ob 8:12 sanšaj gost

      čestitke ob tako visokem jubileju,če pa tega fanta,Tomaža Munde nebi meli bi pa to vse mogoče ze razpadlo,saj on jih skup drži

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.10.2012 ob 10:09 gost gost

      Ja, mogoče. To pa ne pomeni, da bi res. Noben človek ni nenadomestljiv. Je pa res, da je dobre, poštene in spodobne ljudi težko najti. Veliko jih je, ampak ponavadi ne silijo v ospredje.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.