https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Lendavi odprli nove prostore nujne medicinske pomoči

Lendava, 13.10.2012 ob 16:10  

V Zdravstvenem domu Lendava je danes potekal dan odprtih vrat, na katerem so odprli tudi nove prostore nujne medicinske pomoči.


Na dnevu odprtih vrat so bili obiskovalci deležni tudi brezplačne meritve krvnega tlaka, krvnega sladkorja in holesterola, svetovanja o zdravi prehrani, lahko so preverili svojo telesno zmogljivost s hojo na dva km, opravili meritve pljučnih kapacitet ter si ogledali nove prostore nujne medicinske pomoči in reševalna vozila.

Ob otvoritvi novih prostorov  je ZD Lendava prejel certifikat ISO 9001:2008.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. t0107258
      13.10.2012 ob 22:32 t0107258

      To je potreba za Lendavo!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.10.2012 ob 23:33 Bajsi gost

      Čisti primer razmetavanja z pejnezami nujna pomoč je v bolnici .Kda de te urgentni center te do pa golobi notri v toj postaji

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.10.2012 ob 13:05 Lendavčanka gost

      To je lepo za Lendavo, saj smo lahko sigurni da ostane kader doma, pridobimo vsi. Dokler bi iz Murske sobote prišli do bolnika v Lendavo, so že Lendavski reševalci opravili svoje . Čestitke !

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.