https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Mitja Mörec okrepil Muro 05

Murska Sobota, 16.10.2012  

Na Fazanerijo se je vrnil otrok Mure Mitja Mörec, ki pa zanjo nikoli ni igral v članski konkurenci. 29-letni branilec je podpisal pogodbo do konca sezone, tj. do 30. junija 2013 z možnostjo podaljšanja.

Mörec je svojo kariero pričel v Muri, kjer je igral za mlajše selekcije, nekaj tekem pa je odigral tudi za člansko ekipo. Po Muri ga je nogometna pot vodila v Gradec k Sturmu, kasneje pa je igral še za Maccabi Herzliya, CSKA in Slavijo Sofija, grški Panetolikos, danski Lygby in nazadnje za nizozemski Den Haag, od decembra lani pa ni imel več kluba.

Ko smo ga takrat na Pomurec.com povprašali, če pride v poštev vrnitev v Mursko Soboto, nam je dejal: "Iz kluba me do sedaj ni nihče kontaktiral. V prihodnosti seveda obstaja možnost, da se vrnem v Muro, vendar se zaenkrat še vidim v tujini."

Pri Muri 05 zadovoljni, da so se uspeli dogovoriti

Predsednik Mure 05 Miroslav Topič je za klubsko spletno stran dejal, da je Mitja je zelo kvaliteten igralec in da jih veseli, da so z njim sklenili dogovor o sodelovanju. "S svojimi izkušnjami in kvalitetami bo nedvomno pripomogel k boljšim rezultatom. Poudaril bi, da vsako odločitev, ki jo sprejemamo sprejmemo v dogovoru s celotnim upravnim odborom. V primeru Mitje ni bilo nobenega dvoma in naša želja je, da bi bila ekipa sestavljena iz igralcev, ki bodo lahko dali nekaj več klubu in tudi navijačem," je še povedal Topič.

Tudi športni direktor Igor Celec ne skriva zadovoljstva: "Z Mitjo smo se pogovarjali že pred začetkom sezone, saj je bila naša želja, da bi bil z nami že v času evropskih tekem. Pri njem je prevladovala želja po tujini in v primeru, da si tam ne bi našel kluba bi dogovor sklenil z nami. Veseli me, da smo sklenili dogovor."

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.10.2012 ob 13:53 muraš gost

      pravilno,saj je obramba slaba,zdaj bi rabili še enega na sredini,ampk kvalitetnega igralco,igralca ki bo znal na žogo stopiti,dati zadnji pas,predvsem pa,da je fizično močan,nej kak zdaj,vsi mali,meter pa nekaj..

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.10.2012 ob 14:26 kasa holand gost

      Kdo bo vse to plačal ? Vsi bi nekaj rabili samo je vprašanje ali si to lahko privoščijo?

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.10.2012 ob 15:24 muraš gost

      ah,pa ti dečki špilajo za džabe,to je nej neki keš..

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.10.2012 ob 16:07 gost gost

      kdo je to?

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.10.2012 ob 16:57 REALIST gost

      VSI KI SI NE NAJDEJO KLUBA JE MURA ZA NJIH DOBRA,DRUGACE NE BI BILA DOBRA KAKI IDIOTI SMO DA VZAMES IGRALCA,KI NI HOTEL V MURO.....BREZPREDMETNO KAJ SE GREJO V MURI,NAMESTO POPLACAT DOLGOVE IGRALCAM IN OSTALIM UPNIKOM ONI PRIVLECEJO SE ENEGA IGRALCA..KATASTROFA

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.