https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

(VROČE BRANJE) Nogometaši Pušče na tekmi proti Bakovcem napadli sodnika

Murska Sobota, 17.10.2012  

Nedeljska tekma med Bakovci in Puščo, ki se je po sporazumu obeh klubov igrala v Bratoncih, a le do 43. minute, ko je bila prekinjena, je dobila epilog. Trije nogometaši Pušče so se znašli na suspenzu.


Tekma je bila po medsebojnem pisnem sporazumu med kluboma odigrana na igrišču v Bratoncih in je bila v 43. minuti igre prekinjena zaradi močnega udarca igralca Pušče v obraz glavnega sodnika. Disciplinski sodnik Drago Vukan je odločil, da se tekma registrira po uradni dolžnosti z rezultatom 3:0 v korist ŠNK Bakovci.

Kaj se je dogajalo?

Smiljan Leandres (NK Pušča) je bil izključen zaradi ponovljenega prekrška in prejel drugi rumeni karton. Po izključitvi je pljunil v obraz glavnemu sodniku tekme in z ugovarjanjem zapuščal igralno površino. Leandres je s strani disciplinskega sodnika bil kaznovan s suspenzom.

Igor Baranja (NK Pušča) je bil na tekmi izključen zaradi grobih žalitev glavnega sodnika. Ko mu je glavni sodnik hotel pokazati karton, se je s telesom zaletev vanj in ga odrival ter ga prijel za roko z namero, da bi preprečil, da bi mu glavni sodnik pokazal karton. Glavni sodnik je stopil nekaj korakov nazaj in mu pokazal rdeči karton. Igralec je pristopil do glavnega sodnika in ga z dlanjo močno udaril v obraz ter ga grobo žalil in mu grozil, vsled česar je glavni sodnik tekmo prekinil. Po izključitvi je nadaljeval z žaljenjem in grožnjami glavnemu sodniku. Tudi Baranja je bil s strani disciplinskega sodnika kaznovan s suspenzom.

Po prekinitvi tekme žaljenje in grožnje

Ko je glavni sodnik tekmo prekinil, so ga obkrožili igralci ŠD NK PUŠČA ter ga grobo žalili in mu grozili, da ga bodo pretepli. Po posredovanju rediteljev, predvsem predstavnika kluba ŠD NK PUŠČA, Aleša Mullerja in Ignaca Horvata, sta takoj pristopila do glavnega sodnika in tako preprečila, da ni prišlo do fizičnih kontaktov. Po približno petih  minutah se je situacija nekako umirila in so se igralci umaknili ter zapustili igrišče. Ko so akterji hoteli zapustiti igrišče, je do glavnega sodnika pristopil igralec Pušče Tomaž Karlovčec, ki je glavnemu sodniku grozil ter dejal da bo uredil, da več ne bo sodil. Karlovčec je bil po sklepu disciplinskega sodnika kaznovan s suspenzom.

Situacija je bila napeta tudi ob odhodu

Na igrišče je po tekmi prišla tudi oseba brez akreditacije in začela očitati slabo sojenje ter pri tem navajala, da plačila za takšno sojenje glavni sodnik ne bo prejel. Ko so sodniki in delegat prišli do ograje pri garderobi, je eden od gledalcev Pušče  pljunil v obraz glavnemu sodniku tekme. Akterji tekme so odšli v garderobo. Ko so bili v garderobi, so se od zunaj slišale grobe grožnje ter žalitve napram akterjem tekme. Večkrat je bilo tudi udarjeno po oknu prostora akterjev tekme.

Šele po 45. minutah so se strasti pomirile in so akterji tekme (sodniki, delegat) v spremstvu rediteljev zapustili garderobo. Pri tem so jih navijači Pušče še naprej  žalili in njim grozili. Ko so akterji tekme v spremstvu rediteljev odhajali do avtomobilov, je eden od rediteljev Pušče zagrozil glavnemu sodniku, da si ga naj dobro zapomni, ko se bosta naslednjič srečala.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.10.2012 ob 11:34 eden gost

      roma zmagala11-1 3-4 ROMAAAAAAAA

      3 31 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.10.2012 ob 11:36 hehe??? gost

      SUSPENZ? nika se nede spremenilo ha??

      30 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.10.2012 ob 11:37 niko gost

      hehe ka si nauri ka se dogaja:) Tau lejko samo doživejš na tekmaj katere se odvijajo nege baugi za hrbtom. Samo jim dajte cigani! Prauti van si nič ne vuplejo tak ka jim samo pokažite reda! Te klub bi treblo že dugo odstraniti, ampak ker nemate bilic van tak trbej! Bole te jim puščali bole do močni. Na vseh področjih so že daleč prišli in še daleč do prišli, ker jih podperate pri norostih! LEJKO DE SE NEVEN KA ZGAUDILO IN ŠE VEDNO DO TAKŠNI IZBRUHI OBSTAJALI NA TEKMAJ, RAZEN ČE DE ŠLO VSE PO NJIHOVO.

      38 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.10.2012 ob 11:48 aleeeš gost

      Folk prihodnost toga kluba je prva liga. Na konci več nišče nede vupo prauti njin špilati in sauditi:) Dečki si znajo respect narediti:) Ge se še spaumnin kda san biu mlajši in še nogomet špilo (za hobby) san nikoli nej ščeu prauti njin špilati. Tisti den me nej bilau na tekmo:) Špilo san inauk in tau je bilau zadosta. Kda san mimok njihove publike bejžo je samo pluvanje po meni špricalo. Ta sranja so se dogajala včasih in še vedno se! Nišče jim pa nika ne vuple...SRAMOTA!

      41 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.10.2012 ob 11:49 pali--------- gost

      to so dali v javnost ka je pa sodnik gučo pa kak je sodo pa nej. kak lejko gratajo sodnijki če so nigdar nej nogomet špilali

      3 65 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.10.2012 ob 11:54 miči gost

      v tej seljačkij ligaj je tau vse tak, nika nouvoga, tudi neromske špilajo rokoborske fuzbal..Npr.: zaj prejšnji san bil na tekmi lipa-gančani..pa igralci lipe so dosta drugo kak po nogaj klesstite nej znale..že v 2. minuti so gančkome igralce v gležnje nogo zriktale(zlom obeh kosti + piščalke) pa še tau je nej bilau vse..v glavnon grobijani od grobijanov...škoda besed.

      20 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.10.2012 ob 11:59 Ops gost

      Dajte jin večje socialne ka si pištole kupijo, ka se malo mordenizerajo :)

      41 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      17.10.2012 ob 12:03 kk gost

      gost - pali--------- Ti si nauri ali se nauroga delaš!???? Zadeve na tekmaj ge pušča špila so več kak učitne. In takšni brutalni izpadni so višek vsega. gost - miči prav maš. Ampak nemreš pa fizično nekoga obdelavati in žaliti! ZDAJ DO SE SIGURNO NAVIJAČI in IGRALCI NK PUŠČE oglašali in pisali kak je vse nefer! GE VAN TAK POVEM: v normalni državi več takšne osebe na igrišče nebi smele staupiti.

      29 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      17.10.2012 ob 12:04 KK gost

      gost - pali--------- TAK MOČNOGA MINUSA KAK TEBI ŠE NIKOLI NEJSAN STISNO NA NOBENEM FORUMU -1

      19 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      17.10.2012 ob 12:04 Nogometaš gost

      Ges san špilo dosta krat prote njin pa so une menej ges pa njij brsale.Na konce tekme grozijo skoz če ne zmagajo mene so nešteto krat.Enok so me celo napadnole na avtobusnoj, samo so nej mele sreče ka san se ges tej trej postružnjekov nej bojo pa san je malo spoko pa zbrso pa mer.Gospod štere njin držij štango pa je sikdar tak pameten , malo nazaj primer Roma - Tišina be se lejko zamislo pa san odstopo, nej ka je v policajskoj penzije pa še prek MNZ fajn kasejra ne naprave pa nika.Glavno ka so ciganje ogrožene pa fajn podpore dobivlejo mij mo pa skoz za njij delale, ka smo bedasta država.Tej fuzbal glij tak malo nogometne lige be naj ogrožene med sebov špilale ka be mij pavre bilij enakopravne!!!!!!

      31 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      17.10.2012 ob 12:27 XY gost

      1x Roma, vedno Roma. Suspenzi ne bodo pomagali, le desetletja ali stoletja izobraževanja in socializiranja te skupnosti bo.

      2 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      17.10.2012 ob 12:30 NK BELTINCI-ROKI gost

      Bil san na tekme med NK PUŠČO:NK BAKOVCI,in nej je tak kak sodnijk dal izjavo.On je gli krijv ka je do toga prišlo,sodo je v korist BAKOVCI.Bil san tan in lejko poven ka so dečke tu nika nej krijve,sakse bi popijzdo takško sojenje ne pridapa na tekme pa na prizorišče.Zdaj normalno ka de sodnijk zmago,ampak po on je gli zajebo ka je do toga prišlo,če ščejš nekoga oškodovate na igrišči pa nesojenje relano je čist bw ka,pošijlajo takše sodnijke.Keri nej je bil tan bw kom dečke nej mi je za NK PUŠČO ampak nika so nej krijvi.Špilan nogomet san v 3ligi in san bil tan,ampak sojenje čist na nuli.

      9 43 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      17.10.2012 ob 12:57 joža gost

      skup stopete pa vse spotrete če se ne vejo obnašate...,ker to ka si oni dovolijo se lejko samo prinas dogaja ...zdaj se že na tekme človek nemre varno počutete! kak je to bogo prinas .....

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      17.10.2012 ob 13:04 aaaaaa gost

      ven z te lige pušča mrš

      27 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      17.10.2012 ob 13:10 Muki gost

      Gost-ROKI Samo zaradi to ga je bilou sojenje slabo še nej trbej nikoga vdariti. Ve pa tou je šport. Seljački fuzbal. Nej čudno če pa tak vsi fuzbalejri razmišljajo :Če je sojenje slabo te pa sodnika zbijmo. Fuzbalska realnost in beda!

      27 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      17.10.2012 ob 13:32 kk gost

      NEKAJ ME ZANIMLE...KA POLICIJE NEJ BILAU KA BI TE IDIOTE KAZNOVALI??? Saj pa tak se tau nemreš obnašati. gost - NK BELTINCI-ROKI-ti si sugurno cigan ker takšne pišeš:) TAK KA TE SPLOJ NEMO KOMENTEJRO

      15 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      17.10.2012 ob 13:33 piki gost

      ge osebno neman nika proti romom ka man dosta koleov pa vse samo mi ide malo že to vse na živce da kakša ciganska ekipa kaj napravi vse ide v javnost da pa kaj naši bogiii beli napravijo pa vse potihne recimi tekma lipa gančani samo to san mel za povedat

      9 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      17.10.2012 ob 13:33 jbkfdnlkjvx vxyn vd gost

      HAhaha .. perlej ste se vij od nas norca delalii.. zdaaj mo se pa miij odd vass ... :DD SRAMOTAA

      0 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      17.10.2012 ob 13:40 mala gost

      ka vsi neka na pamet pijsete, če nevete kak je bilo.!!mislin ka bi van tuj popizdilo, če vi van sodnik na igrisči taksne gučo (spizdi dol, mali ste kak čevapčiči, ne bojin se vas, ge vas je več...) in se nepravilno sodo..tak ka so nej vse igralci krivi.sudiji tak nisče nika nemre.! ena uradna oseba ka bi na igrisči mogla delati mer, je se ujsa kak vsi ostali, pa provocera igralce! te so pa na konci itak vse romi krivi, ker so tou pač ka so po narodnosti! resnico pa realnost pa nisče ne glejda.nič novoga za naso državo!!

      4 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      17.10.2012 ob 13:52 baci gost

      Suspenz VSEN IGRALCON pa TRENERAN, nej pa samo 3, sploj nevejo ka je fuzbal.. to je pa že višek, mislijo ka znajo fuzbal špilati, pa se samo bijejo na igrišči. če stopiš na igrišče, se zavedaj, ka je sodnik šef, če pa to nemreš dojeti, pa idi nazaj od tistec s kejc si prišo, pa se ne spravlaj na določene lidi. Će de se en cigo spravo na sodnika, logično, 20 komadov de na njega šlo. Sicer pa bi njin napokal taksno denarno kazen, ka bi jih prisilo k odstopi z lige..

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      17.10.2012 ob 13:57 GOST gost

      ČUDNO: INCIDENT JE TAK DUGO TRAJO; POLICIJE PA OD NIKODER?????

      17 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      17.10.2012 ob 14:05 mico gost

      Sprašujem se kateri incident po vrsti je to s strani tega kluba.Pa sankcije?Če me spomin ne vara nekaj tekem prepovedi igranja.Vodstvo kluba mora v prvi vrst izključiti take igralce iz svoje sredine.Potem pa je na potezi vodstvo tekmovanja,ki mora tak klub brez kakršnih koli premislekov izključiti iz vseh vrst tekmovanj vsaj za dese let.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      17.10.2012 ob 14:11 rajko gost

      vsi samo nekaj mate prote ciganjan,al nisce pa ne pijta ka je toga vse sodnik kriv,ka nema pojma soudite kda ciganji kaj napravijo je vcase vse v javnost,kda pa mij beli pa vse ostane skrito..ges san realen in tak pac je..vij keri pa doj serete ciganje pa van poven ka so nej vsi isti,ka so eni boksi kak pa mi. ! iin svaka cast ce se ne pistijo podjebavat,gnes den si bole dober hujse je..

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      17.10.2012 ob 14:14 Miha gost

      Nika san nej na FORUME glasen,san vače tuj bil dostakrat že v živo z njime "glasen" tak ka neboj se tij nika ka san samo tu....z ciagnjame so že kak dugo probleme v tej fuzbalske ligaj?pa nika ne napravejo..naj je ven zmečejo pa gotovo,igralce mislen kere so pač krive za to,pa vse funkcionare kere so grozile pa neven ka vse nej..ve zmetate pa de inok mer.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      17.10.2012 ob 14:36 gledalec tekem gost

      Ja marsikaj! Res se preveč vidi samo cigane - čeprav vemo, da so preveč vročekrvni.Marsikaj so krivi gospodje na zvezi, sodniški organizaciji... Kdo je bil na tekmi v Lipi je lahko videl. Po 25 minutah dve hudi poškodbi gančkih igralcev - nesposobna za igro, eden mogoče za dolgo dolgo časa - zlom gležnja, pretrgane vezi, zlom kosti, igralec, ki to stori v 2 minuti.. pa po zaslugi akterjev tekme veselo igra naprej. In se potem navijači ne bi razburjali. Zakaj pa jih sodnik ni prijavil, če je bilo res kaj. Cel teden pa se je grozilo iz strani Lipe, da bodo lomili kosti in so jih. Naj citiram trenerja Sečkarja?? ali obnašanje predsednika Lipe? In še minogrede - kdo je sodil tekmo Kobilje - Križevci? Še lani registrirani igralec Križevec. Halo!!"! Se ne čpritužujem za rezultat ampak kradel je celo tekmo! Zveza, sodniška organizacija??????

      20 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      17.10.2012 ob 14:48 navijač gost

      Sramota za Lipo. Tak vzgajate svoj mladi rod. Vsi preveč dobro znamo što je Sečkar, vij ste pa nikaj nej boukši. Luplenčari naj vas bo sram. Na pošteni način ne vejte. Vupan ka Sečkar v Gančane nede stoupo.

      13 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      17.10.2012 ob 14:49 Čaren gost

      Ka ste pa čakali od ciganof?? Civiliziran narod to ne dela! Vsi ka so krijvi za vedno prepoved špilanja in te naj brodi s to glavo, če ma kaj sploj v njoj...

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      17.10.2012 ob 15:07 ROKI Je NEJ Z NK BELTINEC gost

      Samo si poglednite kak sklanja!!! Čijsti čaren!

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      17.10.2012 ob 15:12 Targaryan gost

      Pozdravljeni! moram povedat da sem se v nedeljo nahajal v Bratoncih in sem z kolegom šel pogledat omenjeno tekmo. Prvo kot prvo naj povem da je bila zelo zelo dobra tekma saj sta obe ekipi pokazali dober nogomet. Kaj se tiče vsega omenjenega tu, pa lahko povem naslednje: glavni sodnik je res pri že vsakem malem dotiku žvižgal prekršek, nakar sem opazil da so ga igralci prosili naj pusti osebne zamere izven igrišča...tudi moj kolega mi je povedal da baje ta sodnik Čontala Matej ima neke osebne zamere in baje je tudi njegov oče ki je tudi sodnik imel neke zamere, zato si je očitno Čontala privoščil marsikaj. Med tekmo se je opažalo da se je posmehoval iz igralcev Pušče. Pri normalnem prekršku ki ni bil nekaj grob je začel dajat rumene kartone, ko so se seveda igralci pritoževali sem iz tribune slišal besede od samega sodnika "spizdi vkraj", proti koncu tekme ko je postajalo vedno bolj vroče saj je skozi celo tekmo žvižgal prekrške je pri mislin da že četrtem rumenem kartonu rekel enemu izmed suspendiranih igralcev izrekel besede "kaj boš ti čevapčič" in to z nasmehom....seveda je ta igralec moral zapustiti igrišče saj je prejel že 2 rumeni karton, po tem incidentu je potem prišel protestirat 2 suspendirani igralec, ki je po informacijah baje mirne narave in igra nogomet že čez 20 let in v tem času ni prejel rdečega kartona...mo je očitno počil film ko mu je sudja dal drugi rumeni karton in mu povedal "spizdi v slačilnico". Ko je nagnal še drugega igralca v slačilnice, se je tekma ustavila...sodnik je 2-3 minute nekaj gledal potem sta pritekla zraven oba stranska sodnika in takrat je odpiskal tekmo. Je res kot piše da so sodnika obkolili igralci vendar pa mu ni noben nič naredil. potem so zapustili igrišče ob komandi dveh ko sta prišla na igrišče. Tudi je res da je potem en igralec ki po po vednosti mojega prijatelja baje ni cigan ali rom, in ni grozil nobenemu sodniku je pa se slišalo kako mu je povedal da naj pričakuje da bo klub vložil pritožbo na sojenje, ker je to čista diskriminacija. Odgovor sodnika je bilo posmehovanje. Bodimo realni...takih izjav si sodnik nebi smel privoščit saj je praktično na igrišču enak kot policaj na cesti. Čudi me tudi da je sodnik še cel...ker če mene vprašate, jaz bi ga že spakiral :DD

      7 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      17.10.2012 ob 15:19 kk gost

      gost - Targaryan ti si tudi cigan??? Ker vse kar vidiš je samo sodnika in njegovo krivdo. poglej si zgodovino pušče ter preberi kakšen komentar, kjer oseba opisuje kako je igrati proti ciganom. In če bi jaz bil sodnik, bi mi tudi na K**** šli in to pošteno!

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      17.10.2012 ob 15:32 Chico gost

      Kak je šal prvi polčas k konci je na žalost igralcem PUŠČE zmanjkovalo fizične moči. Vsaka druga podaja je bila netočna .... Te pa so gračuvali glasni pa grobi. Sodnik je samo to zajebo ka je še par namernih štartov s strani PUŠČE nad Bakovčarami nej kazno s kartoni. Pač tak je kda jin nejde te so vsi drujgi krivi, samo ;; romi ( cigani) nejsmo nič krivi,,. Ka je sodnik gučo puščanskim igralcem to je nišče nej mogel niti čuti( kelko san vido pa čul je siromak nika nej dosta gučo), se je pa samo cigansko jebanje v mozak nekoga( v ton primeri sodnika Čontale) čulo tak na igrišči tak na tribuni od prve minute dale pa po cejli Bratoncaj odmevalo še dugo po tekmi. Što pač ne vej pa nemre, mora to športno priznati. Pušča je toga nikdar na žalost nej znala, na toj tekmi pa absolutno nej. Fair play je za nekoga v toj ligi pač še daleč, da od nekih družbenih norm niti ne gučimo. Kazni so na splošno premile, saj nekatera moštva res prednjačijo v grobi igri ( tak romska kak bela moštva). Dosta so zato kriva tudi vodstva klubov.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      17.10.2012 ob 15:33 rolex gost

      kk@ Glej samo eno ti poven,če cigan dela vseeno če je nej krijv pa de krijv,tak je v SLO gnes den,če bejli naprave je nč nej,jebes taki SLOVENSKI NAROD IN ZIV.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. cesc_4
      17.10.2012 ob 15:36 cesc_4

      gost - Targaryan.. mislen ka si ti tau slabo čiu oz. si fejst fejst zmišlavleš ! ;)

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      17.10.2012 ob 15:48 Robi gost

      Roki-Nk Beltinci prosim ne se oglašat v imenu Beltinskega nogometa ker mi ne podpiramo nikšoga nasilja na igrišču pa kaj koli se že zgodi,zato piši v svojem imenu.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      17.10.2012 ob 15:51 Chico gost

      gost - Targaryan ti verjetno slišiš boljše kot miš oziroma si bral sodniku z ustnic. dosat si si zmislo, edino ka je grimase delo to si se pa nej zlago. Očitno si tudi nej vido ka ga je kapetan pluvno, ... ka ga je naslednji izključeni vdaro pa krej pošikno. Eh miskin, ka si je sodnik to vse zmislo. Pa verjetno je še PUŠČA zmagala .... Eh pravlice za lejko noč ....

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      17.10.2012 ob 15:52 GOST GOST gost

      Kacijana trbej skinuti,on jim daje potuho. lp

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      17.10.2012 ob 15:56 ajaj gost

      Kda se cigani zbijejo so skaos druge krivi!! Zakoj se nikoli ovi ne zbijejo??? Skoro so že Buroja bujli, snemalci tekme grozili ka njemi familijo bujejo, vsen pričan dogodka grozijo, zaj so grozili in grozijo sodniki, pred lejti so šli s tekme v dokležovji meli nesrečo in enga zbili in ŠE IN ŠE BI LEJKO NAŠTEVO!!! SO MAR VEDNO KRIVI PAVRI IN NJUVA DISKRIMINACIJA???

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      17.10.2012 ob 15:56 eden gost

      takše igralce ka tao delajo bi mogli suspendejrati VSAJ za 1 sezauno...vlogo sodnjika pri ton vson bi pa tudi trbelo malo bole pod drobnogled zeti

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      17.10.2012 ob 15:58 gost3 gost

      Ivič iz Lipe - sprašujem te, pa se še sam vprašaj, kako bi bilo tebi če bi tvojemu sinu tako poškodovali nogo kot so tvoji igralci Sraki. Pa si se obnašal tako kot si se - sramota. Rejsan ka ste zdaj zmagali telkokrat kak prej 3 lejta nej vseeno pa mora trener biti vzgled, či pa ne vej bi pa predsednik mogel vplivati na igralce.

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      17.10.2012 ob 16:03 Targaryan gost

      gost - kk nisem cigan/rom (da me nebo kdo narobe razumel), nebi pa bilo slabo bit po eni strani...vsaj majn skrbi bi mel ;) .gost - kk bil sem že na kar nekaj tekmah pa še nikjer nisem videl da bi se sodnik tak obnašal pa se iz nekoga smejal. cesc_4 zanimivo da bi slabo slišal saj sem sedel v prvi vrsti in večinoma je bilo zelo zelo glasno ko je prišlo do prepirov. pa še marsikaj se je dogajalo v neposredni bljižini tribun ;) ....am slovensčino maš rahlo v k... sem moral prvo razvozlat tvojo umetnost ;)

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      17.10.2012 ob 16:03 Lepi gost

      Počakajte ka hrvati pridejo v evropo potem te še vi imeli Puščo, ko vam pridejo iz Sitnice in M.središča te de veselica pri ciganaj te de se šilo ragbi ne fuzbal

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      17.10.2012 ob 16:08 Targaryan gost

      Chico zanimivo da ti vse veš, očitno si sedel zraven mene :D ti pa maš očitno štople v ušesih da po takem ne slišiš ko nekdo nekaj naglas pove. Nebom pa zanikal kaj si proti koncu napisal...tak da ne pametuj preveč. Očitno je da si reden romski hatter ;)

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      17.10.2012 ob 16:08 katebriga gost

      NK BELTINCI-ROKI..jes neven ti v 3 ligi špilaš pa te če sudnijk ne soude van v korist al pa ne sode dobro ka se že zdaj znan gor prišeu ka vsi tej sodnijki ne sodijo prekmorskin klubon v korist ka tak vedno za druge klube podržijo pa proti prekmurcan sodijo..Tij bi ga tuj spokau če bi vse narobe soudo..?! mislin nvn kak lejko mate ene takšno razmišljanje..Pušče bi že pa lejko prepovedali igranje v kerojkole lige ka je tak več sranja kak pa koristi od njij!!!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      17.10.2012 ob 16:13 code gost

      Čudno do zdaj nič glede Pušče vse normalno .... zaj pa čujen ka njin sodnik gučo ka te vij čevapčiči pa spijzdi vkraj pa nej faule soudo itd itd pa mislite ka se nedo bunili ? Čudno ka so ga nej spokali glede na to ka tej sodnik izvaja. Na konci pa so cigani krivi aa ? hahah lol bakrači paverski ;)

      0 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      17.10.2012 ob 16:17 ajaj gost

      ŽALOSTNO!! Kda se cigani zbijejo so skaos druge krivi!! Zakoj se nikoli ovi ne zbijejo??? Skoro so že Buroja bujli, snemalci tekme grozili ka njemi familijo bujejo, vsen pričan dogodka grozijo, zaj so grozili in grozijo sodniki, pred lejti so šli s tekme v dokležovji meli nesrečo in enga zbili in ŠE IN ŠE BI LEJKO NAŠTEVO!!! SO MAR VEDNO KRIVI PAVRI IN NJUVA DISKRIMINACIJA???

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      17.10.2012 ob 16:25 Targaryan gost

      aja...sem tudi opazil da vsak ko pove kaj v prid ciganom/romom ga že določeni forumisti takoj obsodijo da je pravtako eden izmed njih.... res ste smešni ni kaj ;)

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      17.10.2012 ob 16:55 Ne hodim na fuzbal gost

      Razpisali ste se, kot da bi v Bratoncih gostoval El Clasico?

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      17.10.2012 ob 17:38 jošt gost

      gost ne hodim na fuzbal; tebe se pa rejsan vijdi ka ne odiš na tekme... čuda

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      17.10.2012 ob 18:10 chico gost

      Gost Targaryan v prvi vrsti na žalost ni sedel nobeden paver, so vsi bili bole zadaj. Glavni akter v prvi vrsti z glasnim krikanjem, vikanjem in poznavanjem pravil nogometa pa je bila ena ženska, saj veš katero mislim. Mislim, da zaradi nje in še nekaterih nisi mogel slišati nič drugega. Je pa bilo prijetno poslušati komuniciranje igralcev PUŠČE in gledalcev na tribuni. Za vse to so meli čas, samo za igranje nogometa ni bilo časa. NI bil EL CLASICO, to je bil EL CIRKUS - ROMANO

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      17.10.2012 ob 18:12 13 gost

      trbelo bi ga že v soboto med NK Kema Puconci : NK Hotiza

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      17.10.2012 ob 18:25 Bratonci AX gost

      bil san na tekmi ka so špilali dečki pa moren pravti ka je tekma bila fejst dobra, edino ka je bilo narobe je bil sodnik, paka se je ta dobra tekma mogla prekinuti zavolo njega. Vej je vse posneto ka so ciganje meli kamero pa naj se vide kak se je sodnik izživlo nad ciganjame :)

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      17.10.2012 ob 18:30 ktj gost

      mislim da so bili v nedeljo liplanski fuzbalerji še hujši od vseh drugih,rokoborci prve klase,sodnik Jelen je imel malo več sreče ka ni tudi fasival,delegati pa kot da ni bilo nič. Kateri igralec zlomi drugemu nogo ,bi moral biti nekaj časa suspediran ne pa da dobi samo žutega! Največ so sodniki in delegate sami krivi za nastale situacije,saj se obnašajo kot da so bogovi

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      17.10.2012 ob 19:08 mala gost

      Gost chico..tij si tak pameten! lejko bi tij sou za sodnika ka tak vse znas!! kak tij znas ka je v prvi vrsti niti en paver nej sedo?! ka če si mogoče tij vstopnino pobejro?! pizdo si čeden!! me zanimle kak bi tij ravnal v taksni situaciji, če bi te sodnik provocero pa ti taskne gučo..aja vij pavri ste samo ovak glasbi, vupate si pa tak nika nej. :D cigani si pa pač kaj taksnoga ne dovolijo, pa to van gli v nos ide! :))

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      17.10.2012 ob 19:18 g gost

      Pišete kak mala deca.."akterji tekme"..ponavljate v nedogled..lepo vas prosim...zresnite se, ali pa naj vam nekdo prej lektorira prispevek.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      17.10.2012 ob 19:18 code gost

      lipa-gancani en štart noga vse poprejk spotrta .... pa je samo žutoga dobo ! zakoj zato ka je paver ! al tisto neste znali objaviti ;) cch

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. pico
      17.10.2012 ob 19:27 pico

      hahaha, me prav zanijma, kak de ukrepala MNZ in vsemogoči predsednik . Že naprej znan, kak de, vij pa počakajte na kazen

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    57. gost
      17.10.2012 ob 19:28 edocx gost

      Code, ti nemaš pojma o fuzbali, kak ostali vaši člani indijanskoga plemena. Trosiš podatke, kere nas se zanimajo, in gučiš o stvareh, kere si ti "kao" čul, ka je sodnik gučo ... prosin te ...Sklepan, ka si cigan .. pa to neje nič narobe, ..ampak malo pa le trbej misliti ...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    58. gost
      17.10.2012 ob 19:29 xxxx gost

      v lipi je bila groba igra,pa mislim da ne namerna ko vi gančani v prijatelski teki igrate grobo.

      9 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    59. gost
      17.10.2012 ob 19:31 krejnosa gost

      Cigane naj majo svojo cigansko ligo!! PA NAJ KACJAN SAUDE !! Sodnijk kriv da pa sodnijk kere dober bil za cigana keroga nite eden edijno KACJAN!! KA ODE Z NJIME PO KAVAJ !!!

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    60. gost
      17.10.2012 ob 19:40 xxxx gost

      aja,vi gančani kelko pejnez te zapravili za pnl.,če igrate tak dober nogomet?

      8 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    61. gost
      17.10.2012 ob 19:49 JAUŽEK gost

      Cigane ostanejo cigane Une so kacjanove njin nišče nemre nika!! Un je potpejra kak Štihec VAČE PA STA OBA CIGANA VREJD Z SEJME CIGANAME!! NITE EDE N CIGAN JE NEJ IZJEMA DA JE EDEN JE MER DA PA JIH GEJ VEČ TEPA SO MOČNE TE BE SE BILE PA GROZIJLE PA NEVEN KA KADO V LUFTE PIŠČAVALE !!! KASE JIH SI BOGIJO ŠE POLICAJE .......

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    62. gost
      17.10.2012 ob 19:50 stevo gost

      Te de pa policija mejla prijateljsko tekmo z njime,ka do te mele mer pred romami-ovače se jih tak bojijo! Eden dober tanač.........ITE SI V SELO K ROTUNDE ŠPILAT-TAN ZMAGATE ,PA ČE DE SODNIJK KAK KOLE FEJST ZA ROTUNDO NAVIJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    63. gost
      17.10.2012 ob 19:55 Chico gost

      gospa - mala .Vstopnine so nej kasirali, ka je bilo prle konec tekme ali pa so nej ščeli poberati. Tak je gledalci PUšče ne plačajo na drugih gostovanjih. Bakovskih in drugih pa je bilo zelo malo.Nekaj se pa že razmin tudi na sojenje. Sodnik je bil za oboje isti. Nišče ne pravi ka je navdušo s svojim sojenjem. Oceno bi ga kak zadovoljivo oziroma s 3 na lestvici od 1 - 5. So ga pa provocirali igralci PUŠČE z nešportnim obnašanjem. Ka so oni meli na igrišču, to oni znajo. Mi smo ob robu igrišča nej meli prilike vse čuti( Besednoga jebanja je pa bilo ogromno čuti s strani igralcev posebej PUŠČE, to pa moreš priznati). Do pol Bratonec se je čulo. Tej igralci PUŠČE, keri so suspendirani so na vašo žalost dominirali v grobosti in nešportnem obnašanji. Zakoj pa te nobeden Bakovski neje dobo kartona. Zato, ka so pametno špilali, pa čakali na izbruhe vaših. Pušča pa seveda puna ponosa, ka je dugo 0:0 bilo, mislila, ajde idemo male jače na nasprotnika. Nehomogena ekipa brez pravega liderja. Nogomet je nej igra posameznikov temveč tima. Tu ste na žalost pogoreli. Trener Aleš je nej mogo dopovedati, ka z jezikom nemrejo špilati. To se na žalost odraža tudi na lestvici. Vsaka čast bakovskin dečkon, ka so zdržali , pa samo tak naprej k vrh. Sodnikom pa saka čast za hrabrost, ki so jo pokazali. Na takšnih tekmah med romskimi ekipami proti paverskim je bilo že dosta slabših in pristranskih sojenj proti paverskim ekipam.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    64. gost
      17.10.2012 ob 20:08 pištek gost

      naj še jaz nekaj povem o tekmi Lipa : Gančani tako neciviliziranih gledalcev še nisem videl kot so Gančanski pa nisem z lipe hujši so od gledalcev pušče kaj vse so kričali da bodo z nožami parali trebuhe itd.. res je pa je da je igralec lipe ostro štartal na žogo in zadel igralca gančan vendar ni bilo videti tako kako se je končalo s tako poškodbo teren je bil moker in je bilo vse to splet okoliščin da se je tako končalo tega igralca poznam in v življenju še ni nikdar nikogar poškodoval kaj da bi mu še zlomil nogo

      18 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    65. gost
      17.10.2012 ob 20:12 pištek gost

      pa še nekaj gančanci naj najprej počistijo pred svojim pragom bil sem na tekmi v kidričevem ko so igrali z odranci in videl njihovo grobost kost od igralca odranec je stala nazven kot kaka palica ta igralec potem več nikdar ni igral nogometa ZATO GANČANCI POČISTITE PRED SVOJIM PRAGOM

      14 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    66. gost
      17.10.2012 ob 20:21 ztk gost

      Ka pa zdaj ma veze tekma v Kidričevom z tekmo v Lipi? Zdaj si morajo Gančanci pucati prag zaradi Odrančarov? no ja saj je tudi odrančar trener Lipe in njegove izjave pred tekmo so dobro znane zato ni čudo da skup držite!

      7 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    67. gost
      17.10.2012 ob 20:21 PEPI gost

      SMRDLIVI CIGANI SAMO BI SE TEPLI KAKO VAS NI SRAM

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    68. gost
      17.10.2012 ob 20:24 čeBeHitlerŽijvo gost

      Romi, ka nemo pravo cigani naj majo svojo ligo! zaradi mene lejko roma pa pušča 30kol špilata doker se vsi ne spostejlajo pa sfundajo. profitera država, profitera nogomet in vsi bomo veseli.

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    69. gost
      17.10.2012 ob 20:25 medo gost

      ka gučite eni terbej tej sodnike namlatit bole jaz san špilo za serdico ka so mi nogo strli srdica rogašovci pa je nikaj nej pisalo zdaj pa cigani malo sodnika po glavi použa pa že je tekma prekinjena pa tam je še slabše bilou ka so sodnika čahuka navijači po glavi mlatili z marelami pa nika je nej

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    70. gost
      17.10.2012 ob 20:41 hihihihhioho gost

      Pištek ali Števek ali kdo si že. Malo si preveč v kupico pogledno, kda li so Gančani v Kidričevon z Odrancami špilali? Kak kaj tvoji maligani? Aja v Lipi mate žganjaro.....

      5 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    71. gost
      17.10.2012 ob 20:43 pištek gost

      gost - ztk jaz nevem nič od izjavah trenerja lipe sicer pa ti zdrava pamet pove da ni takega človeka ki bi ti namerno zlomil nogo sploh pa ne ta fant z lipe

      15 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    72. gost
      17.10.2012 ob 20:45 pištek gost

      gost - hihihihhioho saj vem da si še malo premlad da bi vedel vse to vprašaj tam vaše domače igralce za umetno travo v kidričevem pa tisto poškodbo ki je igralca odranec dobrega vezista spravila do tega da je zaključil kariero

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    73. gost
      17.10.2012 ob 21:02 goga gost

      Pištek, rejsan si pravi Pištek. Igralec je zlomil nogo, ne da nebi, ker ga ti poznaš. Ja moker teren je bil, zato bi moral temu primernom igrati. Ni čudno, da o izjavah trenerja Sečkarja in Luplenčarov nisi slišal, ker nisi hotel, očitno si njihov. Ali ne veš kdo je Sečkar

      4 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    74. gost
      17.10.2012 ob 21:05 xyz gost

      Znate ka vij Gančanci, sranje ste delale že v pomurskoj lige, zdaj te pa še tu? Či bi bilij tak dobre za kakšne se mate bi tan ostale, nej ka ste kljub podkupovanju tekem spadnole iz lige. Lejko vas je sran, tak igralce pa tak gledalce, kere pa tak nemajo nobenoga obnašanja. Obnašajo se kak deca v vrtece, tan si ite poglednot na mnz stran na disciplinske postopke kak se obnašate, ka van morejo kazen date , še več bi van mogli date, ka vas je nej sran. Sicer pa ka se tekme Lipa: Gančani tiče, smo bilij na tekme pa smo vidli ka se je dogajalo. Tan bi zabili gole, gda ste mele šanse, nej ka ste nej dalij, zdaj ste pa čemerne ka ste samo piko potegnoli. Lejko ste srečne, ka ste še nej zgibijle. Trbej znate gole davate. Itak ste mislili ka njin 5 nakladete pa tau je tau, samo van je nej uspelo, zatau je pa tau zdaj tak. Vej či bi zmagale, bi bilau tau vse vrede pa ne bi bilau takšoga bau bauja. Nekaj vas je pravilo, kak je Lipa graubo špilala, nišče je pa nej pravo ka so Gančani tuj grobo špilale.

      21 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    75. gost
      17.10.2012 ob 21:22 code gost

      edocx @ zaj ka san resnico napiso neman pojma pa san zato cigan aaa ? Pa guco san z ten igralcon ka je pljuno sodniki na faco pa pravo ka je nej faule sodo pa njin guco ge vas je več pa ge ste mali čevapčiči pa ka se jih ne boji pa takse . Raje se malo informateraj kak je blo pa te boj KAO pameten.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    76. gost
      17.10.2012 ob 21:23 gost gost

      Da se začne sranje in incidenti pridejo čez rob je potreben suspenz celotnega kluba. Pa se lejko žalijo pri sveton Petri. Itak pa je znano, ka je fuzbal šport primitivcev, zatoju takšni izpadi. Bole je nešče nor, bole je vudreni na fuzbal. Navijači pa majo itak srečo, ka nega več miličarov. Če bi se tou zgoudilo 30 let nazaj bi prišli miličari pa se navijače sküp spotrli.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    77. gost
      17.10.2012 ob 21:37 Da! gost

      WPWW

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    78. gost
      17.10.2012 ob 21:45 loć gost

      baysi@ Pazi ka za takse kom,nebos ger odgovarjo,ka bos koga tij pred zijd postavo,pazi ka ti nede nesce trko na vrata,pa na sodisče odo.PROSO BI UREDNIKA NAJ BRIŠE TAKŠE KOMENTARJE!!!!!!!!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    79. gost
      17.10.2012 ob 21:52 xyz gost

      Tij goga rejsan si prava goga: kolikor jaz vem so Liplančare nej pa Luplenčare. Malo se navče pa te kaj pijše.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    80. gost
      17.10.2012 ob 22:04 golgeter gost

      Puščo je treba bojkotirati. Ko bo tekma, enostavno ne priti in naj igrajo sami s sabo. Če boste klubi složni in boste to naredili vsi v ligi, vas g. KACIJAN in kompanija ne bo mogla kazniti, ker ste večina. Red se je na takšen način naredil v malem nogometu in tam ni več romskih ekip, tako da je mir in se igra naprej normalno. Kaj se pa tiče Kacijana, pa zberite podpise, ter zahtevajte odstop, ker je on še največji cigan med cigani, ker mu je najbolj mar samo za svojo rit.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    81. gost
      17.10.2012 ob 23:24 mišika gost

      no te pa tak.....ge san pa nej bila na tekme pa niti neven ka se je dogajalo...ale van pa poven ka svaka čast ciganon če so sodnika zbile ali ka kole so z njin napravle....saj une se bar znajo postavete za svoj praf nej kak pa mi slovence ka znamo samo tuo biti...pa kak janša pa ove tan v parlamente špilaj tak te mi vsi plejšemo.....tak ka neven ka se mate telko bunete, rajši si vzemte zgled po njih....no pa brez zamere...lepo bodite pa ne se kregat:)

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    82. gost
      18.10.2012 ob 0:42 Rrr gost

      Ka mislite ce dva ali tri romi napravijo sranje so vsi krivi ta ki je pa napisal ka cigani smrdijo pa je idijot

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    83. gost
      18.10.2012 ob 7:30 haha gost

      Smegen se haha,MAJMUNI ENI JANŠA VAN KRADNE PA NEVEN KA DELA PA SAMO ZA HRPTON GUCIJTE NIKA PA NE DELATE.DVA MILJONA CIGANOV V SLOVENIJI ZIVIJ ZDAJ PA SI MISLITE;)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    84. gost
      18.10.2012 ob 8:45 Đovani gost

      zanimivo ka se telko bunite.... noben pa očitno sploh neve da 3.suspendirani sploj neje rom ali cigan. Kapa te na to pravili? aaaa saj res...ker je pri ciganski ekipi je on isti....tipična slovenija :) Tudi je zanimivo ka so vsi cigani odišli iz igrišča in iglih ta 1 NE-ROM je pol ukrepal in se pritoužo nad sojenjem. Sepravi ka je tudi on vido ka neje blo pošteno nej samo cigane. Me zanimajo komentari na to...

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    85. gost
      18.10.2012 ob 8:50 Targaryan gost

      chico - očitno si ti bil na drugi tekmi :))) sedeli smo 3 v levem delu tribune v 1. vrsti. Ta omenjena gospa ki si omenil pa je sedela desno na začetku tribune. To ti dam čist prav da je bla zelo glasna in je preglasila vse skupaj :D

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    86. gost
      18.10.2012 ob 8:53 Targaryan gost

      Đovani ker je pri tej ekipi ga bodo vsi vrgli v isti koš neglede kdo je....pomojem bi kateri od teh ki so tak glasni še zatajili svojega brata če bi pri Pušči igral.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    87. gost
      18.10.2012 ob 9:15 cigomigouvjekstigo gost

      skos problemi z enimi in istimi osebami. pa ali je to nk pusca ali nk roma, ali kmn ledava bivsa ali kmn zenkovci ali pac ge se tej indijanci pojavijo. prepoved v vseh ligaj v vseh zvezaj pa adio, naj spilajo kak je ze nesce napiso 30krog med seuf roma-pusca pa adijo. resan so nej vsi isti, ali je tak se tisti keri so ponavadi pametni pa cedni poleg ovih norcov se nori gratajo. preveckrat san mel moznost gledati viditi pa spilati proti njin in tocno znan kak je. in skos je isti epilog po kakson sranji, isti izgovori iste price...vse ka lejko vsi ostali naredimo je to ka enostavno nespilas tekem proti ten ekipan. vse ekipe podpisati peticijo ka ce tekem proti ten ekipan nedo udelezile in adijo. naj se pise 3-0 b.b. pa naj so "prvi".

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    88. gost
      18.10.2012 ob 9:16 gost hahahah gost

      zdaj če puščo izklučjo de bar ednog lejko nk roma zmagala tekmo hahahahahahhhahahah

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    89. gost
      18.10.2012 ob 9:21 tunek gost

      hehehe ta pa še je resnična

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    90. gost
      18.10.2012 ob 9:30 onsy gost

      zgleda ka je pravi cirkus bil v Bratoncaj :) Sicer pa ne vem zakoj se eni tak fejst zgražate nad sodnikom, kda pa cigani grozijo pa se nej? Mijslin ka so pravila enaka za vse, in bi bi pač Pujšča mogla tekmo odšpilate do kunca ali pa po prvom polčasi domov odijti ter poslati prijavo na zvezo sodnikov ter Kacijanu... (či je vse tov rejsan ka je sudnik guvčal). Nasilja / grožnje se ne bi smele odobravati v nobeni ligi/tekmi in bi pač sodniki/delegati mogli striktno vse tov disciplinirate tudi z velkimi kaznimi. Glede NK Gančani pa tak vsi znamo kak se eni gledalci obnašajo, sicer so igralci nikaj zatov nej krijvi, ali zatov maš redarje na tekmi, keri bi mogle pač določenim osebam prepovedati vstop.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    91. gost
      18.10.2012 ob 9:36 gost post gost

      Pa je en navaden seljački fuzbal vrejden verbalnoga in fizičnoga nasilja? Nema smisla...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    92. gost
      18.10.2012 ob 9:37 loko gost

      onsy imaš prav....najboukše bi bilo ka igralci Pujšče sploj nebi špilali ka so znali ka de sodnik delo sranje, ka baje to neje bilo prvič. ka skoz kda je pušča mela ger sranje je tej sodnik soudo ali pa njegov oča. To je zanimivi podatek.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    93. gost
      18.10.2012 ob 9:41 I3 gost

      Jaz bi priporočal ka bi toga Čontala Mateja dali sodit na zdaj prihajajočo tekmo med NK ROMO pa NK BAKOVCI. Stavin 1000 eur ka NK Roma zakople toga sodnika na sredini igrišča :DDD

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    94. gost
      18.10.2012 ob 10:05 code gost

      Prejk interneta so cigani indijanci a kda mimo cigana idejo dol gledajo..... svašta majka rodi ;)

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    95. gost
      18.10.2012 ob 10:07 kosi gost

      đhey:) ĐE več ne špilan prauti njin ka me ger bujejo:)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    96. gost
      18.10.2012 ob 10:14 hercules gost

      MORETE PRIZNATI KA MA PüŠČA ZVESTE NAVIJAČE!! NAVIJAČI MURE05 NITI TOPIČA NEJSO MOGLI NAGNATI:) CIGANI RULAJO! MAJO V MESTNON SVETI SVOJOGA, SVOJ RADIJO, AKADEMSKI KLUB, VČASIH CELAU KURBENHAUS, BMW-JE, DOSTA PERSPEKTIVNE DECE...ge pa man samo svojo diplomo pa podnajemniško sobo in pogodbeno delo pri kateron mi 100-200 eur vsaki mejsec ostanejo dužni:) Mogauče se vpišen v njihov akademski klub, ka do meli par eno pravo diplomo:) LP

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    97. gost
      18.10.2012 ob 10:15 loć gost

      kosi@ obnašaj se tij malo,pa neboj na neti frajer.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    98. gost
      18.10.2012 ob 10:17 kes1000 gost

      Kosi@ bujli do te haha ka še nebi napijso,vejpa pogledni malo slovenske zapore,pa te kom,prlej bi bujo bejli kak čaren tou si daj dopovedate,nej san se ciu ka bi cigan svojo dejte posijlo privan se pa dogaja tou.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    99. gost
      18.10.2012 ob 10:36 code gost

      hercules@ cigani majo leko kurbenhaus pa bmw-je zato ka si privoščijo tebi pa je težko za eno majco dati 10eur tak ka mas leko tisoč takših diplom pa boš že izda živel 5% bokše kak brezdomci.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    100. gost
      18.10.2012 ob 10:46 kosi gost

      gost - loć malo pogledni kelko žaljiv so drugi pisali in potem meni učitaj frajerja! Norz! Ka nesmin se malo pohecati in tau ostrino na forumu malo olajšati! gost - kes1000 te si slabo informairani:)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    101. gost
      18.10.2012 ob 11:02 nana gost

      dejstvo je tao ka so vedno sranje delale pa vedno do... dokeč jih nedo skinele mogoče de zaj pa 1 leto mer te do pa pa neka skujale....

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    102. gost
      18.10.2012 ob 11:03 hasan gost

      http://www.youtube.com/watch?v=uFv1romD0vI

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    103. gost
      18.10.2012 ob 11:28 ej gost

      Prekmurci bogi, ka vas cigosi mlatijo na vsakem koraki, ste ži gdaj čuli, da cigosi mlatijo Štajerce? Težko boga mi. Torej ste si krivi sami.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    104. gost
      18.10.2012 ob 11:37 lol gost

      Hahaha ej@ stajerce v rejd gemavlejo šiptarski cigani v Mb telko za info;)

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    105. gost
      18.10.2012 ob 11:40 ej gost

      En primer povej, ali daj link, da vidimo či je res, ali pabodi tiho.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    106. gost
      18.10.2012 ob 12:04 gost-fox gost

      Na zdaj pa še malo ge pokomentejran tekmo Lipa-Gančani. No tekma je bijla rejsan malo groba,ampak to ka so gančanci delali na cejloj tekmi to pa rejsan nema nikše forme. Glij tak kak da bi živijno gnal na pašnik. To pa ka nešterni gančanci komentejrajo ka so namerno trli noge je pa laž takša ka jo lejko prijmeš. No morete pa poraz tudi prenesti,nej se tak bahati ka van nišče nič nemre! Tudi med majstori se majstor najde. P.S. pa če bi vsi meli takšega predsednika kak ga ma lipa kapo dol! Tak ka gančanci nej ste najbole pametni na svejte.

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    107. gost
      18.10.2012 ob 12:16 lol gost

      ej@kakso zabito tele si tij,što de pa nore ka de dau na youtube al bilo ge,samo poven ti resnico.V Mb šiptarski cigani jih v rejd gemavlejo če nevejs pa ne poznaš osebe,ge jih fejs dobro poznan telko za info;)Bw kom če nevejš nc.Tij ponoči spijš drujge nej;)

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    108. gost
      18.10.2012 ob 13:04 paver gost

      Purdijon bi mogli nujno zabraniti da igrajo nogomet .Purdiji ne sodijo v našo družbo in amen Vsi so isti nega vsi so enaki ko vkup podržijo .Stalno so krijvi sodniki .Škoda ka jim je nej sodnik pripelal nazaj okrog uh .Purdiji so močni da jih je 100 .Ko jih je 2--3 jih nega slišati .

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    109. gost
      18.10.2012 ob 13:33 tttt gost

      paver@močen si močen fahh:) na foromaj ste glasne rejdno,kda pa mijmo vas idemo/iden,pa samo dol glejdate hahaha-NET FRAJERI;)

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    110. gost
      18.10.2012 ob 13:39 code gost

      Tak za đabe nebi ga en vdaro drugi pluno tretji napado.Te je že mogo izivat sodnik.Nisce je pa nej tak nori ka de se dau provocerat. lol

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    111. gost
      18.10.2012 ob 13:59 Nevtralen gledalec tekme!! gost

      SE STRINJAM DA JE SODNIK V DOLOČENIH MOMENTIH SAODO SLABO, TAO PA ZATAO KA NEJ SANKCIONEJRO BRUTALNO OZ. KOSTOLOMSKO IGRO CIGANOV! DRUGAČE PA SAODO DOKAJ VREDI, ZNAŠ ČE PROTI CIGANON SAODIŠ POŠTENO SI LEJKLO BIT, TRBEJ ZEEEEEELOOOO DRŽATI ZA NJIH! ONI SO PA ITAK NEJ NIKAJ KRIVI, KA PA NAPAD NA GLEDALCA KA JE SNEMO DOGODKE?

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    112. gost
      18.10.2012 ob 14:36 kk gost

      gost - tttt ka mo pa drugo:)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    113. gost
      18.10.2012 ob 14:51 cigo gost

      cigo cigo cigo. ajde cigane delajte sranje ka do van te še več skaus prste glejdale pa te več potpore pa otroških daubele! cigani najuriš cigoje.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    114. gost
      18.10.2012 ob 15:07 brane gost

      tij somar ka @ pišeš za nickon naj ti poven ka se piše pred @code pa še neven kelko imen maš... znan ka si cigan pa ka nemaš pojma. delat se prave

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    115. gost
      18.10.2012 ob 15:12 gledalec gost

      za foxa-lipa-gančani.bil san na tej tekmi.tou kak ste vi tekmo začali je čista sramota.za mene namerni štarti na igralce in nej na žogo.sodniška napaka,da že prvemi nej dal rdečega.vsaka čast gančanskin igralcon,ka so nej nazaj bili,je bi se še bole buno.tudi razlika v kvaliteti je bila očitna,pa če to mojemi sini napravi ga še civilno tožin..nej ste glij pravi način zbrali ka te jih zusagali,strli ste mladome nogometaši nogo.škoda san mislo ka de lejpi občinski derbi...

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    116. gost
      18.10.2012 ob 15:23 abcf gost

      čontala je sodnik keri nema pojma o fuzbali, včasi sodi kak kakšen kavbojec. samo njemi moren čestitati za to ka si je vupal tau naprafte ka je pokazo rdeči karton ten pekinezeron, keri mislijo ka so nekši bogovje. vupan ka je to zadnjič ka so špilalii v toj ligi drujgo kak suspenz ne pride v poštev. pa nekšo ligo njin naj napravijo samo za cigane pa tan naj majo te rokoborbe sodnika jin pa nej trbej ka itak vse kriv kda uni špilajo. BANDA CIGANSKA

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    117. gost
      18.10.2012 ob 15:57 xxxx gost

      GLEDALEC te mi pa ti povej če je nilo namerno,vi pa GROBE tekme na PRIJATELSKIH tekmi,kaj praviš

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    118. gost
      18.10.2012 ob 16:16 gledalec gost

      samo komenteran kak san je vido,gledal san tudi ižakovci-lipa,pa san toga tan nej vido,dobra tekma,borbena,lipa boukša v drugon polčasi,nej san navijač nej gančan nej lipe ali v nedelo so dečki fejst pretiravali-to ne sodi na igrišča-škoda..

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    119. gost
      18.10.2012 ob 16:18 gost-fox gost

      za gledalca pogledni realno,to ka se tožbe tijče je mijslin ka brez veze,je nej bilo namerno sigurno ali vsaki z svojega vidika gleda,pa brani svoje. Me pa zanimle kak bi tij reagiral, če bi bil tij na igrišči pa bi se tebi to zgodilo ka bi šel na žogo pa bi slučajno to napravo ka se zdaj zgodilo,pa sigurno nej namerno,ka bi pa te tij pravo? Da bi ti što grozil z tožbov pa v tebe zmetal vse najslabše stvarij na svejti?????? Mijslin ka gančani morejo najprej svoje gledalce pobrati vred pa te naj se glasijo,ka se tijče olike pa kulture je splij nemajo! Roko na srce,ka so kak živijna.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    120. gost
      18.10.2012 ob 16:41 samotak gost

      gost-fox živina te je skotila!!!!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    121. gost
      18.10.2012 ob 16:41 gledalec gost

      za gledalce se strinjan,zato niti neščen v gančane na tekmo oditi.je samo komenteran ka san vido...ajdi ka je prvi štart slučajno,pa mogoče še drugi tretji pa je bil že malo preveč,pa tou že v petnajstij minutaj..edino tou me je motilo...

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    122. gost
      18.10.2012 ob 16:48 istina gost

      poglednite si ge je što na fair play lestvici. Lipa je v družbi Pušče;to povej vse!

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    123. gost
      18.10.2012 ob 16:55 butec gost

      Ja se strinjan lipa je v družbi pušče- zato ka ma golmana VUJAŠA debilnoga vejloga ciganja v pravon smisli besede. Ciganja keri guči eno misli drugo in narodi v obraz laže. Z grada pa čarde so ga natirali kda so gor prišli ka tekme odavle za par evrov, no ja za lipo de dober.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    124. gost
      18.10.2012 ob 16:58 code gost

      tu se zaj vidi glede pravrov.Tisti keri so se sprijaznili z resnico pišejo normalno glede tekme.... tisti keri pa v živo nič ne vupajo pa dol gledajo pa se bojijo pa zaj na neti se iživljajo na cigane z idijancami pa neven ka vse. Tu se zaj pokažete kakšne pičke ste v resnici.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    125. gost
      18.10.2012 ob 17:04 xyz gost

      za gost-fox točno tak kak si napijsau, vse tau je istina. Fuzbal je fuzbal, pa sakše ga špila na lastno odgovornost. pač se je zgaudilo pa nemremo nikaj, sigurno pa je nej bilau namerno,kak gučite. Za gledalca: Razlika v kvalitete je rejsan bijla očitna, zakoj so pa te nej zmagale? Ene gančanci so že v soboto gučale, ka de tau za njih lahkotna zmaga, vendar so se malo zmautili, pa verjetno so se na toj tekme najbole namučili. Lipa je nej več tau ka je bijla, nete zdaj z veseljon šli špilat ka te mislili ka dobijte trij točke kak do zdaj, zdaj te trepetale za te točke. Meli so nešteto 100% šans pa še penal, pa nič od toga. Mijslen ka do zdaj na treningaj samo gole cijlale pa se včilij gole davate, pa penale strejlate. Dečko tij si sigurno nej gledal cejle tekme, verjetno bole v kupico, ka si nej vido ka so gančanski igralci delale v drugon polčase, malo spomin nazaj zavrte.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    126. gost
      18.10.2012 ob 17:17 gledalec gost

      san rejsan enga spil,tekmo pa san dobro glejdo.pa realno so bilij boukše,nej so znale gola dati ali nej so oni začali grobo špilati.pa še je mislin ka se oni nemajo bojati,ka do med prvimi tremi,vij pa z takšno igro neven če te,je mislin ka do tudi ižakovci pred vami...če bi že rad moje mnenje-pa ka se razmiva bi rad ka bi vsi bili med prvimi petimi...

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    127. gost
      18.10.2012 ob 17:45 xxxx gost

      ISTINA poglej PNL far play gančan,tud tam vse pove,pa navijači-norci

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    128. gost
      18.10.2012 ob 18:21 ktj gost

      Dejstvo je da veliko Gančkih gledalcev hodi na vse tekme,pa če so dobri ali slabi,vendar dosti klubov jih je tudi veselo ker takrat ko pridejo gančanci veliko prodajo pri šanku ,pa vstopnine je veliko več,zdaj pa če se nekdo zdira ali navija ali bilo kaj,pa nekaterim ni všeč ,če jim ne paše dretje naj gredo v gledališče! Saj je pri vsakem klubu moč najti navijača ki jebe vsem vse po vrsti,povejte mi en klub kjer se gledalci ne zdirajo in jebejo vse poprek,vedno se najde nekdo....

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    129. gost
      18.10.2012 ob 18:25 gorički gost

      kda vas je 10 mate gobce pa ste močni, en sam pa nanč nikan nejde ;) mislite ka ste črnci pa ka mate ghetto, ampak bi rad opomno ka ste običn cigani, ki živejo na račun davkoplačevalskega denarja slehenega slovenca. zaščiteni pa ste še bole kak Kočevski medvedi. Na čidi zemli ste? na svojoj že nej! samo se plodite, vej svalij pejnez tudi za vas ;)

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    130. gost
      18.10.2012 ob 19:03 stevo gost

      gorički@ stebej se ptice smegejo ka takše pijses hahahaha

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    131. gost
      18.10.2012 ob 19:25 apil gost

      gost fox pa kaj bi še vse ti rad. Gledalci gančan so ti nekaj krivi - kaj. So mogoče kaj naredili? Res, da Lipa ni več kak je bila, ali mora zato tako igrati kot je v nedeljo? Vse se je videlo- zdaj mo pa mij pokazali tejn! V občinskih derbijih je vedno naboj ampak ni treba pretiravati, veliko slajše bi bilo na pošten način osvojiti točko ali pa dve če ste si tako želeli in tudi zadovoljstvo bi bilo slabše. Mimogrede vaš predsednik se je spuščal na nivo gančkih navijačev, ki jih vi obsojate, stal sem v bližini, zalil celo matere gančkih igralcev, vse pomešate igralce, navijače, sorodnike, rezultate....najboljše, da pustimo vsi času čas pa bomo videli. Dejstvo, da noben igralec lipe ni šel iz igre zaradi poškodbe s strani gančkih igralcev, pa kakršni koli so.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    132. gost
      18.10.2012 ob 19:46 gani gost

      Če že navijači Lipe telko obrekujete gančke navijače bom dodal kar sem videl in slišal na in po tekmi v Lipi. Deklice iz Lipe stare nekaj čez 20 let so zmerjale navijače iz Gančan z pm....Kljub dogajanju na igrišču sem se zamislil: ali so mogoče govorile o svojih mamah, ali bodo njihovi otroci te stvari govorili njim...Tako kot je nekdo zapisal da nerad hodi na tekme v gančane, tudi jaz ne bom šel več v Lipo, pa takšna mladina - deklice iz Lipe, ve se najverjetneje najbolj razumete na nogomet!!!

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    133. gost
      18.10.2012 ob 19:47 gost-fox gost

      na tak kak tebe. Lepo ime si si dal SAMOTAK. Te je pa lekar iz Gančan,po besedaj že!!!!!!!!!! Samotak.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    134. gost
      18.10.2012 ob 20:11 gost-fox gost

      April,nej so mi krivi nič,samo zmeraj ko pridejo kama na tekmo,je enako zmerjanje pa preklinjanje...... pa še dosta toga. Da pa jin povejš kaj kontra pa vijdiš kakšen je odziv. Ja oprosti april ka te pijtan so mogoče bogovi? Težko! So lidje kak mij liplančanci. Pod kožo krvavi. Zato pa dobijo kazni ali nej? Istina tij si še daleč od realnosti,očitno vas čaka še tekma z puščo pa se te čujemo kak pa kaj bo????????????!!!!!!!!!!!! Butec golman je že vredi očitno si tij vujaš,samo moreš znati eno: zarečenoga kruha se največ pojej! Zato pa butec bi bilo dobro ka malopremijsliš ka gučijš pa pijšeš. ka niti tebi niti komi drugomi nebi bilo lepo ka ti nekak to povej. Pa malo si zemi bonton pa ti naj k vuji zraste. Itak je človek kak vsi ostali. P.S. tudi van bi se kaj takšoga lejko zgodilo ka se je nan zgodilo,zato pa nej obsojati nekoga,ka je sigurno to nej bilo namerno. tudi keromi koli vašemi igraleci gančan se to zgodij ka komi nogo stere,pa mo vidli kakšen de te odziv,pa če do te nekateri tudi tak pametni kak so trenutno!

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    135. gost
      18.10.2012 ob 20:12 xxxx gost

      gani sem slišal da neko dekle straši z z.kladivom,skrijte se dikline

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    136. gost
      18.10.2012 ob 20:17 code gost

      gorički@ v Puščo je prišlo več kak 50 varnostnikov z Maribora,Sobote,Ljubljane itd pa na konci so z avtojami se sami med seu zaletavali ka so sceli kak cim prlej vujti v z Pušče.Telko o ton ka so OBIČNI CIGANI potrli nekše KAO VARNOSTNIKE PRETEPAČE PA NEVEN KA SO ŠE VSE. Haahahahahahah noob

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    137. gost
      18.10.2012 ob 20:21 gost-hački gost

      Pa na tekmi z Tišino so tudi karavale delali purdiji in so se tudi branili da niso nič krivi .Nikaj drugo nego jih dobro nalomastiti in vse tace spotrejti pa de mer za vselej .

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    138. gost
      18.10.2012 ob 20:27 gost-hački gost

      Jutri de Rudaš dal izjavo ( mmmm veste naši romi so bili izzvani in so jim popustili živci za kar se opravičujemo ) .Dva sta me napadnola in da sta gor dobila jima več nikoli nej prišlo na pamet da koga napadneta . Šinjek de napravo red na Pušči 100%

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    139. gost
      18.10.2012 ob 20:32 apil gost

      gost fox komu odgovarjaš ti, gostu apil (mimogrede nazaj brano lipa) ali vsepovprek kot to vih liplenčari. Marsikaj ne veš Gančani so že igrali s Puščo 7:1, tudo Romo prvenstveno in pokalnlo - preživeli brez poškodb in izključitev kar na žalost ni bilo v nedeljo v Lipi - ja ko pa so v Lipi takšni kot si ti - ki vse pomešajo, žalijo in še kaj uživaj v svojem prepričanju ....

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    140. gost
      18.10.2012 ob 20:43 xxxx gost

      APRIL tudi liplenčari so imeli poškodbe ampak to vi neveste,ker niste zmagali in vsi bili kri sodniki,gledalci samo vasi igralci pa trener niso krivi,prosim te pameten spomni se PNL.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    141. gost
      18.10.2012 ob 21:16 apil gost

      xxxx infox prvi razred OŠ - branje, ne APRIL ampak APIL (lipa brano od zadaj naprej) zato pa je kot je! Bravo liplenčari. mogoče pa tudi trenerja niste razumeli saj on priča (mimogrede še iz 1. lige) vi pa se vračate v pomursko - le zakaj?

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    142. gost
      18.10.2012 ob 21:16 mala gost

      nwn zakoj naj nebi nisče proti Pusči spilo!saii pa je med igralci nej bilo niksoga konflikta.ali ka van je nej jasno?! z serdico so 6:1 zgujbili pa so nej sodnika napadala, nwn zakoj bi ga zdaj pri 1:0 pa se dobro so spilali..te je že učitno ka je nej dobro sodo..zdaj se pa tu neka izživljate nad cigani, ovak se pa poseredi da ste v stiki z njimi! te bojte frajeri! pičkeee!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    143. gost
      18.10.2012 ob 21:28 xxxx gost

      APIL oprosti, res si izobražen vsa čast tebi

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    144. gost
      18.10.2012 ob 21:33 fotbalerski navijač gost

      Taou ka se je dogajalo v Lipi taou ne saudi nikamo. Prvi štart 2 minuta ni bilo sploh namena ka bi zadel žogo, 9 minuta naslednji štart, či nebi biul Kokol(ka ma velike izkušnje) še eden ka bi ga mogli dol nesti in te 25 minuta in štart na Bilija, kere je meul taou srečo ka je nej biul na stojni nogi, poznan te igralce NK Lipe in ven ka nebi nikoga namerno poškodovali ali nešče jih je mogo zdaj "motivererati" za takšne štarte, zdaj pa što jih je, ja o tem bi se dalo razpravljati.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    145. gost
      18.10.2012 ob 21:47 xxxx gost

      še enkrat naj povem,poglejte PNL FAIR PLAY 2010/2011,2011/2012 katero mesto so zasedali igralci NK GANČANI?

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    146. gost
      18.10.2012 ob 23:59 stratos gost

      vec kot 145 komentarjev samo zato ker je govora o Romih.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    147. gost
      19.10.2012 ob 10:03 tekova gost

      BRAVO SLOVENIJA....ŠE SVOJEGA BRATA ALI SESTRO BI POTUNKALI!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    148. gost
      19.10.2012 ob 10:05 Đovani gost

      še enkrat mo kopero svoj post ker nišče nej na to komentero nika: """zanimivo ka se telko bunite.... noben pa očitno sploh neve da 3.suspendirani sploj neje rom ali cigan. Kapa te na to pravili? aaaa saj res...ker je pri ciganski ekipi je on isti....tipična slovenija :) Tudi je zanimivo ka so vsi cigani odišli iz igrišča in iglih ta 1 NE-ROM je pol ukrepal in se pritoužo nad sojenjem. Sepravi ka je tudi on vido ka neje blo pošteno nej samo cigane. Me zanimajo komentari na to..."""

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    149. gost
      19.10.2012 ob 11:33 gost-fox gost

      Ja sorry A P I L ,tudi tebi malo besed narobe ide napijsati,malo si pogledni. No samo ka ti povenka lipa je mejla incident z puščo,tak kak so meli zdaj bakovci! Mogoče ta pa naslenjo leto vij na vrsti tak ka nej biti tak pameten lepo prosim. Pa kak je je vsaki igralec ide prostovolno igrat nogomet,nihče nikoga ne sijli, pa namerno nejde nihče noge tret kak vij to zdaj predstavlate! Samo se pijtaj kak bi bilo tebi če bi vaš igralec slučajno pa nenamerno komi to napravo,ka tebi pa bilo vse tiho ali........????? Malo se deni v te položaj pa se zamisli,no tij ka si tak izobraženi!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    150. gost
      19.10.2012 ob 12:02 ACIDC gost

      enzidenteee" kak ce nebi tej sodnike napadali. ce pa vecno proti sodio tekma med rotundo im roma isti kurac igralec rutunde faula 5 x sodnika sploh ne interesira? igralec rotunder simulira faul v 15tici sodnik kaze na tacki, igralci rome minimum 5x predrli v 15stici in nic. pa kaj cakajo? mores jih groziti pa napadati ge smo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    151. gost
      19.10.2012 ob 12:13 xyz gost

      Gani: ne ven ge si tij bil, či si bil na tekmi ale pri šanke. San stau na tekme pauleg teh deklic pa san nikaj nej čul, ka bi kera deklica keroga od gančkih navijačev pošiljala v pm. Tak ka lepo prosen, mogauče si meu zamazana vuja pa si nej dobro čul. Tau so naše zveste navijačice, pa mijslen ka te deklice majo malo več pojma od fuzbala kak kere koli drujge moške, mogauče celau več od tebe. Sramota pa za gančke navijače stare nekaj čez 40 let, mogoče 50 let, ka so se tan štukale pa dejvale s tejmi nekaj čez 20 let starimi deklicami, vijdin ka itak nemajo nič v glavI, ka njin tan grozijo, ka do jih pokale pa ne ven ka še vse nej.Rejsan sramota, itak kak pravijo, bole stare bole naure. Butec: si rejsan prave butec, mijslen ka van je te vujaš kerome tij tak praveš v nedelo redno pojo živce. On je čist vrede dečko, mogauče si ga nej zadosta dobro spozno ale pa si slučajno golman, pa ljubosumen na njega, ka brane baukše od tebe. Vsaka njeme čast, dečko na meste. Lipa pa itak baukšega golmana ne bi mogla najte kak je on.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    152. gost
      19.10.2012 ob 12:21 JZ gost

      PREVEC VSI NAPIHUJETE TOU STVAR I ZA PUSCO I ZA LIPO MNZ DE PO PRAVILNIKI KAZNOVALA VSE TISTE KERI SO BILI VPLETENI V INCIDENT IN TOU JE TO NA KONCI ITAK PA NETE VSI ZADOVOLNI TU PA NA FORUMI SMO LEJKO VSI PAMETNI PO MOJEN JE BREZ VEZE NEKAJ PISATI NA PAMET

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    153. gost
      19.10.2012 ob 12:34 sudija gost

      @Đovani : očitno ne moreš mimo tega, da malo ne zajebavaš. S tem so samo dokazali, da fair play velja za vse, tako za bele kak za bole čarne. Očitno je sodnik te dobro sodo in oceno skupaj z delegatom, kdo je bil vse udeleženi. Na forumu večina obtožuje sodnike. Pa nej so oni krivi, če se igralci zanalašč bršejo, pa primitivno obnašajo. Če boš ti drugič bokše sodo te pa izvoli.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    154. gost
      19.10.2012 ob 12:59 code gost

      sudija@ fair play velja za vse ? te tou pomeni ka kda sudija ciganan guči spizdi pa mali čevapčič pa ge vas je več pa ne bojim se vas te tou pomeni ka kda tak sudija provocera morejo cigani tiho biti ? naj keri tejbe provocera mo vido kak se boš te ti obnašo med tekmo. Jao

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    155. gost
      19.10.2012 ob 13:09 loko gost

      sudija sorry ampak zveniš kot neki klošar

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    156. gost
      19.10.2012 ob 13:10 sudija gost

      mister code pa si ti to na lastna ušesa slišal, ali so ti povedali ,, prijatelji,,. Če ne vejš, cigani v afekti marsikaj povejo, ka potem obžaluvlejo, pa še malo si zmislijo poleg. Tak je bilo zdaj tu na tej tekmi. Vse je napisano v uradnon zapisniku tekme in tudi tak je bilo. Kelko smo čitali drugi, so vsi na igrišči njega jebali , nej on njih. Ali te pa zdaj na radiu ROMIC melo posebno oddajo o rasizmu, pa na romskih 60 na MV, kak jih je en beli sodnik zajebavo pa jin gučo vsefeli. Daj zresni se, pa se sprijazni s tem ka ste pač na lestvici bole od zadaj, pa ka je verjetno ROMA bokša od vas, pa tak dale. Na jezik pa treba pazit, pa ga držat za zobmi med tekmo in po njej.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    157. gost
      19.10.2012 ob 19:05 code gost

      paver keri je špilo za puščo mi je osebno pravo telko za info.zaradi menej če de pušča zadnja mi je vseeno za romo pa še bole.Ja na jezik trbej pazit te kda znaš resnico ka nebi resnica prišla na den aa ? lol

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    158. gost
      19.10.2012 ob 22:43 gost gost

      e pavri ote na puščo ka te se včili živeti

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    159. gost
      20.10.2012 ob 9:48 pikipoki gost

      tu zdaj neka cigane šinfate ovak se jin pa vsi povprek v rit vlečete te jih šinfajte da te jih vidli..............................aja ne vupate ka ste navadne pičke

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    160. gost
      20.10.2012 ob 10:18 GANJ gost

      gost - pikipoki NOBEN SE JIM V RIT NE RIVLE,,,IZOGIBAMO SE JIH KER NOČEMO IMETI PROBLEME. ZAKON ZA NJIH MALO DRUGAČE DELUJE:)

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    161. gost
      20.10.2012 ob 10:41 code gost

      GANJ@ izogibate se ka neščete probleme meti ? Te zakoj na ton forumi pavri pišejo trbej jih potreti pa bujti pa idijanci itd itd ? Kelko ge znan je tema o tekmi...oni pa idijance pa takše talajo te pa če jih cigani bijejo pa se policiji v rit vlečejo kao ka cigani so začali. CCC

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    162. gost
      20.10.2012 ob 10:48 ganj gost

      gost - code No jaz nisem nič takega napisal. Poznam pa iz lastnih izkušenj to, da so problemi z njimi. So pač svoje-vrsten narod, ki si zamišljajo lastna pravila. Bo pa tudi tega enkrat konec (kot v drugih državah). Slovenija še žal nima resne politike, zato se tudi romom toliko popušča. MALO SE LAHKO ZAMISLIŠ:OBČINA MS IMA NEKJE 20.000 PREB. KOLIKO OD TEH LJUDI JE KDAJ STOPILO (Z NOGO) V PUŠČI? LP

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    163. gost
      20.10.2012 ob 11:32 sudija gost

      @code. Torej si na lastne ušesa nič nej slišo , te pa ne povzemaj izjav pajdašov. Ne jemlji se gor za takšno ponašanje, kero ne sodi niti na igrišča, niti na ulico. V torek mo pa tak znali, kak daleč ste zapoprali to zadevo s ten incidentom. Upam, ka de pravično za vse. Torej vsaj 3 leta prepovedi za udarjalca sodnika, .... pa še na lepše novice v torek...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    164. gost
      20.10.2012 ob 23:03 ROMA gost

      SAMO ZA INF.ROMA - BAKOVCI 3-0 GLADKO

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    165. gost
      21.10.2012 ob 11:45 eden liplenčar gost

      Kak vse friško "domov" prijde. Tisti, šteri se je najbole glaso je zdaj doubo - rebra so šla. Pa te zdaj tuo????vej je pa radgonski igralec tou nej namerno napravo!!!!!! Sran me je ka se mata xxxx in gost fox za navijača lipe, takšij nan nej trbej pa vse ka pijšeta tudi nej. Dejstvo je ka so igralci Lipe poškodovali dva gančkiva, moremo biti tuo ali se opravičiti, pa idemo naprej, nej pa ka vlačimo naprej stare svari, pa ka či bi.......pa navijače, na igrišči so bilij igralci tisti so tou napravili, mijslin ka nej za nalašč ali na žalost se je zgoudilo, pa zatou nej trebej spitavati ka bi či bi, ka je pa biloj pred tekmo......v slačilnici Lipe pa bojmo tuo.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    166. gost
      21.10.2012 ob 13:09 eden gost

      včera tekma v radgoni igralec potretij 6 preber dvojno pa kontra foul namesto penala rešilec pride ga odpela v šok sobi pa ka mo zaj gučali ka je namerno kak gančanci malo si v glavi prečistite gančki dečki

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    167. gost
      21.10.2012 ob 13:11 apil gost

      Lepo," eden liplenčar", vej smo pa nej vsi xxxx, gost fox in xyz. Malo več strpnosti in spošptovanja. Prej omenjeni ali ste včeraj ob 22. uri gledali tekmo španske lige - glejte, premišljujte in se učite - igrati, navijati ter gojiti športni duh in spoštovanje. Pa lep pozdrav!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    168. gost
      21.10.2012 ob 13:25 code gost

      Če bi sodnik dobro sodo kak se trbej pa nebi izivo nebi do toga prišlo.Zakoj te sako tekmo tou Puščanski ne delajo ? Aja pozabo san ka ne sodi sikdar isti sodnik.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    169. gost
      21.10.2012 ob 13:47 xxxx gost

      apil ka se sliniš,za to potezo je radgonski vratar ostal ne kaznovan,vi ste pa imeli igralca več.ka še tiče navijanja,ste najbolj nori navijači v pomurju.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    170. gost
      21.10.2012 ob 13:58 xxxx gost

      apil vidim da nisem edini ka se zmotim,si se tudi ti.ha ha.Ti boš o navijanju hujši ste kot gren d.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    171. gost
      23.10.2012 ob 11:28 Sudija gost

      Spet samo pogojna kazen, pa 500 €. Edino Baranja je dobil 5 let, ostaliva pa premalo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.