https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

Rokometaši Pomurja zmagali na gostovanju v Ajdovščini

21.10.2012  

V 5. krogu so rokometaši Pomurja zmagali prvič v letošnji sezoni.


V Ajdovščini so premagali ekipo Cola, ki je pred tekmo bila na 6. mestu, z rezultatom 27:21.

Začetek tekme, katero so gosti iz Murske Sobote začeli brez, zdaj že bivšega trenerja Vlada Hebarja, ki je v tem tednu podal odstop, je pripadel domačim, ki so bolje začeli. Pomurje je zapravilo preveč končnih strelov t.i. zicerjev. Po začetnem 1:1 so domačini večinoma vodili z enim oziroma dvema zadetkoma. Igralci Pomurja so jih ujeli šele pri rezultatu 9:9 in do konca polčasa celo prvič povedli z 10:11, kar je bil tudi rezultat polčasa. V prvem polčasu je pri gostih izstopal Jankovič, ki je v prvem delu zadel šestkrat.

Drugi polčas se je nadaljeval izenačeno samo do rezultata 12:13, ko je Pomurje naredilo delni izid 0:4 in povedlo z 12:17. Prednost 4 oz. 5 zadetkov so z odlično in borbeno igro v obrambi držali do 16:20, ko so ponovno z delni izidom 0:3 povišali prednost na 7 zadetkov (16:23). Prednost so brez večjih težav zadržali do konca.

Pomurje se je tako premaknilo iz zadnjega mesta na 11. in je skupaj še s tremi ekipami, ki imajo po 2 točki.

RK Pomurje: Prosenjak Tilen, Horvat Uroš, Kreft Robi 8, Jankovič Marko 7, Kozelj Mitja 3, Merica Tomaž 3, Silovšek Žan 3, Ščavničar Jani 2, Dogša David 1, Pintarič Aleš, Smodiš Aleš, Čerpnjak Matej, Štumpfl Matic, Šavel Matej, Kozelj Vasja, Gorjup Denis. 

RK Col: Koren Matic 5, Kobal Rok 4, Žgavec Blaž 3, Benčina Domen 4, Peljhan Marko 3. 

Naslednja tekma, ko bo potrebno zmago potrditi še doma, bo že v soboto 27.oktobra 2012 ob 19.00 z ekipo Nove Gorice.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.