https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Vršič v Austrii niza razočaranja

23.10.2012  

Slovenski nogometaš Dare Vršič, ki je pred časom igral tudi za črno-bele iz Murske Sobote, v sosednji Avstriji ne izpolnjuje pričakovanj. Na zadnji tekmi je igro klubskih soigralcev opazoval le s tribun.


Kot poroča portal siol.net, Vršič, ki je prišel v dunajsko Austrio kot velika okrepitev, pri svojem novem klubu visokih pričakovanj do sedaj ni uresničil. V avstrijskem prvenstvu je doslej odigral le devet tekem, zadetka pa še ni dosegel. Z dosedanjima dvema podajama trener ni zadovoljen, zato ga na zadnjih dveh tekmah ni poslal na igrišče. Veliki derbi, ki ga je Austria proti mestnemu rivalu Rapidu v nedeljo dobila z 2:0, si je Vršič ogledal le s tribun.

Kot je Vršič povedal za siol.net, je bil pred tekmo, ko je izvedel, da ne bo sedel niti na klopi za rezervne igralce, šokiran. Se pa tudi sam zaveda, da njegova igra v zadnjih tednih ne blesti, in da ni pokazal vsega, česar je zmožen in kar trener od njega pričakuje, zato razume njegovo nezadovoljstvo.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Igralec, ki je prejšnjo sezono blestel v Ljubljani ter bil najboljši igralec slovenske lige, se zaveda, da njegova igra v Avstriji ni niti približno na ravni igre, ko je igral za Olimpijo. Tudi sam ne ve, v čem tiči razlog, zakaj igra tako slabo. Je pa Vršičevo slabšo igro očitno opazil tudi reprezentančni trener Slaviša Stojanović, ki ga na zadnjih dveh tekmah proti Albaniji in Cipru ni vpoklical v reprezentanco.

Kot je pojasnil Vršič, pa se bo pogovoril s klubskim trenerjem, da ugotovita, ali imata kakšen problem. Sicer pa bo čakal na nove priložnosti v ekipi, kjer se bo znova skušal dokazati, saj je, kot sam pravi, prepričan, da še vedno zmore veliko.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.10.2012 ob 16:44 viola gost

      še ena odlična prodaja OLIMPIJE ahahahah mater so zabiti,,.-.......

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.10.2012 ob 17:25 kiri gost

      heh jodlari kot jodlari zabiti hehe

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.10.2012 ob 17:28 čika kure gost

      najbolj zanjga je posoja v zimskem roku v Muro...

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.10.2012 ob 17:36 miči gost

      škodaa ga je...v prvoj lige njeme skaus uspevalo na hitro..v tujini nikgdar nej pokazo ka je zmožen

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.10.2012 ob 19:02 talige gost

      izkazalo se je kak dobra prodaja olimpije, glede na to ka je tak "izgubo" formo... vsekakor pa če bi osto v olimpiji bi mogoče bil na iston nivoje... zavedati se moremo ka 1. SNL je 20let za avstrijsko v čisto vseh merilih... upan ka si izbori vsaj kakšo dobro posojo v zimskon prestopnon roki, ker roko na srce v Austrije nede špilo več...

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.10.2012 ob 21:13 avstrija gost

      takšnih kak je Vršič,na dinose tude najdeš....

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.10.2012 ob 21:28 Kritik gost

      Mislin... Kak se piše ta AUSTRIA?!? Mogoče Austrija ali mogoče Avstria ali Avstrija? Uredništvo Pomurec. Kaj bo? Nej san si mislo ka ste toga zmožni ;) Vače ste pa cool ;)

      0 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      23.10.2012 ob 21:57 FK Austria gost

      Gost - Kritik, ne vem, kaj ti ni jasno, če se pa klub uradno imenuje FK Austria Wien.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      23.10.2012 ob 23:44 kvaliteta gost

      Je zato razlika med avstrijsko in slovensko ligo... dragi moji naša liga je banana republika.. vsaki sakoga bije inauk tak drogč tak... glente našo muro lani 3 + evropa letos, kak da so nikdar nej špilali fuzbala!

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      24.10.2012 ob 10:53 ko te šiša gost

      ČE GLI JE NA IČ JE ZANIČ !

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      24.10.2012 ob 15:17 bad-boy gost

      STAVE do toga dečka vničile,.....

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      24.10.2012 ob 15:18 Chico gost

      Dare je dober nogometaš, kar bo slej ko prej dokazal tudi v Avstriji. Gost kvaliteta ne fantaziraj, razlika med ligami je manjša kot si misliš, je pa bolje organizirana za nekaj razredov. Šinfanje je nej dobra lastnost, to si zapomnite vsi navoščeni komentatorji.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.