https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Moravske Toplice za večjo prepoznavnost z novo blagovno znamko

Moravske Toplice, 26.10.2012 ob 10:00  

TIC Moravske Toplice je s podporo Občine Moravske Toplice ustvaril novo blagovno znamko. Z izdanimi promocijskimi tiskovinami želijo povečati prepoznavnost in privlačnost Moravskih Toplic in okoliških vasi.


Moravske Toplice so v okviru projekta »Poti dediščine Moravskih Toplic« ustvarile novo blagovno znamko, s katero  želijo združiti naravne in kulturne atribute območja tamkajšnje občine za enoten vizualni nastop na trgu in s tem povečati možnosti za nadaljnji razvoj območja.

Katalog doživetij in žepni zemljevid

V ta namen so izdali dve osrednji promocijski tiskovini – katalog doživetij v Moravskih Toplicah in okoliških vasicah ter žepni zemljevid občine Moravske Toplice, ki nosi naslov Poti dediščine Moravskih Toplic. Ob tej priložnosti so pripravili tudi drobne promocijske materiale: majice, vrečke, mape in bloke.

Nov zemljevid v centru Moravskih Toplic

Projekt zaključujejo s samostoječim zemljevidom občine, ki ga bodo namestili v centru Moravskih Toplic. Zemljevid vključuje zbrane kulturne in naravne danostmi, ki so jih tokrat povezali v skupno destinacijo »Poti dediščine«. Poleg že obstoječih kolesarskih in pohodnih poti prikazuje tudi različne možnosti aktivnega počitnikovanja, ki obiskovalcem olajšajo raziskovanja Moravskih Toplic in okolice.

    Komentarji

    1. gost
      26.10.2012 ob 10:35 GOST gost

      KA SE PA IDEJO, AJA KA DO OBČINARE MELE ZA VRČEK TAK JIN JE TAN DELOVNO MESTO

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.