https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Odbojkarice Keme Puconec slavile v Grosuplju

Grosuplje, 28.10.2012  

Odbojkarice Keme Puconcev so v tekmi 4. kroga 1. DOL Radenska Naturelle v gosteh premagale ATK Grosuplje s 3:1 (20, 19, -9, 19).


ATK Grosuplje - Kema Puconci 1:3 (-20, -19, 9, -19)

ATK Grosuplje: Sirk 14, Ahlin, Duvnjak, Potokar 7, Premože 7, Verbole 12, Setl, Janežič, Crnjac 6, Mehle 9, Putrle, Kocjan, Fabjan 4, Jakob, Voje, Uršič.

Kema Puconci: Koler, Praprotnik, Vidonja 9, Franko, Škraban 7, Banfi 3, Raj, Borko 11, Frumen 9, Sakovič 13, Topolovec.

Grosupeljčankam tudi v četrtem poskusu ni uspelo zabeležiti prve zmage po vrnitvi v elitno druščino. Sicer so menile, da so Prekmurke primerne tekmice za uspeh, a je bil to račun brez krčmarja. Varovanke Janeza Gorjupa so naredile preveč napak, da bi lahko razveselile navijače, v statistiki piše, da jih je bilo osem pri servisu, 11 pri sprejemu in devet v napadu, a to so tiste bolj vidne napake, v resnici pa je bilo napak še več. Predvsem velja to za končnice nizov, v katerih jim je močno primanjkovalo zbranosti.

FOTO: arhiv Pomurec.com

V prvem nizu so imele pobudo, vodile praktično do drugega tehničnega odmora, imele pa tudi izid 20:20. A sledil je velik padec zbranosti, Prekmurke so dobile pet točk zapored in povedle z 1:0. Podoben je bil potek drugega niza, v katerem pa so gostje domači odpor strle nekoliko prej, natančneje takoj za drugim tehničnim odmorom. V tretjem nizu pa je prišlo do popolnega preobrata. Gostje so osvojile le devet točk, tako da so domači upali, da vse še ni izgubljeno in da bodo njihove ljubljenke še tretjič v sezoni prišle do "tie breaka". A s tem se igralke Keme niso strinjale. Prevzele so nadzor, prišle do vodstva 20:11, nato sicer nekoliko popustile, toda dohiteti se niso pustile.

STA

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.