https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Jutri na Pomurec.com klepet v živo z ministrom Vizjakom

29.10.2012 ob 11:31  

V torek, 30. oktobra ob 12. uri bomo v POM-KLEPETU v živo na Pomurec.com gostili mag. Andreja Vizjaka, ministra za delo, družino in socialne zadeve.


Mag. Andrej Vizjak bo v živo odgovarjal na vaša vprašanja, povezana z revščino in socialno izključenostjo, aktualnih pogajanjih s sindikati, reformah itd.

Vprašanja ministru Vizjaku že lahko postavljate – KLIKNI TUKAJ.

    Komentarji

    1. gost
      29.10.2012 ob 15:47 gost gost

      Zanima me, če minister Vizjak namerava kaj narediti, da se bodo delavke na CSD-jih bolj človeško obnašale do ljudi. K njim pridejo že itak ljudje z roba družbe, ki imajo velike probleme, za katere ponavadi niso sami krivi. Marsikoga se pa obravnava, kot tertjeraznega človeka oziroma kot nebodigatreba. Večkrat se delavke obnašajo, kot bi SCD bil njihov in bi delile svoj denar in si zadeve kar po svoje razlagajo, kot njim takrat ustreza. Minister Vizjak, prosim naredi vsaj malo reda, ker so tisti, ki potrebujejo CSD tudi ljudje.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.10.2012 ob 19:29 ODGOVOR GOSTU gost

      Človek postane žalosten, ko prebere kako nekdo opiše odnos zaposlenih na CSD-ju, do tistih, ki potrebujejo pomoč. Zaposleni na CSD očitno pozabljajo zaradi koga so tam. Mogoče pa ima najboljši minister v Janševi vladi, kakšen vzvod, da stanje izboljša.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.10.2012 ob 20:23 Čika-pajo gost

      Vprašanje za g.Vizjaka ali se vam ne zdi da bi morali ukiniti reprezentanco v vseh državnih ustanovah v privatnih jo pa dodatno obdavčiti. Zakaj ker je tu velik potencial za varčevanje pa tudi koruptivne posle. Če se poskuša ukinjati malica je prav da se ukinejo tudi banketi zakuske kavice itd.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.10.2012 ob 21:16 pitanje gost

      Vprašanje za g. Vizjaka: ali mislite da bi mogli v javni upravi in lokalni samoupravi onemogočiti med delovnim časom dostop do facebooka in twiterja vsem zaposlenim na službenih računalnikih? Če, ja, zakaj še temu ni tako!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.10.2012 ob 21:24 info gost

      G. Vizjak ali mislite, da imajo župani, občinski direktorji, svetniki, poslanci, prevelike plače, glede na alarmantno stanje v Sloveniji, kot nam ga predstavlja vlada? Mislite, da bi lahko bilo izvedljivo, da bi vsi ti (iz cele slo) eno (samo ENO) letno plačo namenili za prenoviev in posodobitev kakšne slovenske bolnišnice ali oddelka! pa še za primerjavo: http://informacija.blog.com/files/2012/10/60780583.pdf

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.10.2012 ob 21:28 mičo gost

      G. Vizjak ali mislite, da si J skupina v javnem sektorju res zasluži tak odnos vlade? Ali si J skupina ne zasluži malo več spoštovanja?

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.10.2012 ob 0:09 gost gost

      G.Vizjak, ali ne mislite, da si trenutno vsi državljani zaslužimo malo več spoštovanja od trenutne vlade? Glede na retoriko določenih ministrov (Türk, Gorenak, Janša...) imam občutek, da vlada misli, da smo državljani tu zaradi njih (Vas) in ne oni (Vi) zaradi nas. Aroganca je v teh časih slaba čednost! In še, kdaj mislite odstopiti (mislim na celotno vlado) glede na porazne rezultate javne podpore in glede na to, da vlada do sedaj v svojem času vladanja še nima nič oprijemljivega za pokazati? Pa še, podpirate nove nakupe orožja, ki ga bomo plačali iz naslova kredita, ki ga je min.predsednik Janša dobil v ZDA po škandalozno slabih pogojih in je po njegovem namenjen za reševanje bank in zagon gospodarstva. Verjetno je mislil s tem na zagon Ameriškega gospodarstva saj se misli lep del tega denarja zapraviti pri njih za orožje, nato pa jim bomo še ta denar, ki ga bomo zapravili pri njih morali dolga leta vračati z najbolj oderuškimi obrestmi v zgodovini. Vaše mnenje?

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      30.10.2012 ob 9:08 smrkci gost

      Gospod minister in ta vlada, kdaj mislite da do vsi tisti, ki so na zavodu za zaposlovanje dobili delo ali službo?Hočem delo ali službo in pošteno plačilo za delo ali službo.Tudi za nas delavne invalide je treba poskrbeti da bomo imeli delo ne pa da za nas delavne invalide nihče noče niti slišati nabolj pa delodajalci.Jaz kot delavni invalid bi naredil več dobrega za delodajalca, kot pa kakšen pijanček ali pa lenuh, nas delavnih invalidov se naj delodajalci ne bojijo naj se bojijo tistih, ki še nimajo invalidnosti.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.