https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Na pomurskih cestah prežal prevarant, ki je izvajal meritve hitrosti in izdajal plačilne naloge

Murska Sobota, 02.11.2012 ob 14:49  

Ob vožnji na pomurskih cestah je v preteklih dneh prežal prevarant, ki se je izdajal za policista.

Pomurski policisti so pred dnevi izsledili osumljenca, ki je svoj osebni avtomobil opremil z modro utripajočo lučjo in s sistemom za nadzor in urejanje cestnega prometa. Sistem, s katerim je opremil svoj osebni avtomobil, je podoben videonadzornemu sistemu PROVIDA. Nepridiprav je z avtomobilom izvajal tudi meritve hitrosti, izdajal plačilne naloge in podobno.

FOTO: avtomanija.com

Več o primeru bo znanega v ponedeljek, ko bodo murskosoboški policisti podrobneje pojasnili primer.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. smrt
      02.11.2012 ob 15:57 smrt

      V toj državi so tak že vsi prevarantje .Tudi v tistj vrstaj kje bi mogli davati lepši zgled .Dosti zasledijmo ka je v pravij policijskij vrstaj ogromno prevarantov .Normalno ka te nej čudno če se kakši rejvež malo pogledne po njih dol .Prav je mel .

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.11.2012 ob 16:50 lujzek25 gost

      Pa či je izdajal plačilne nalo je nej nikaj zaslužu edino či je dal svoj žiro račun nej trbej tako plačati maš 8 dni časa 50% popust HHHHHHHH

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.11.2012 ob 17:00 mesar gost

      Menej pa zanima, ge je vse tau opremo daubo? Ali pa njeme je što iz policije tau podaril?

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.11.2012 ob 18:56 marko gost

      mogoce je opremo küjpo na policijske drazbe, me sploh ne bi presenetilo!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.11.2012 ob 19:18 stane gost

      Mislim ,da za enega vec ali majn ni pomembno,po tom kar je storil je se zlo majhna riba. Tam zgoraj okrog ljubljane so tavecje ribe ki si polnijo zepe z miljoncki i stotisoci tam morate mal pobrskat da se narodi oci otprejo!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.11.2012 ob 19:24 buco gost

      kriza se vidi vsepovsod, ka še policaji šušmarijo ;-)

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.11.2012 ob 19:28 majki gost

      konkurenca je zdrava tudi tu ! ! !... verjetno je z eu kot vsi ostali konkurenti

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.11.2012 ob 19:39 clovek gost

      legenda haha:D

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      02.11.2012 ob 20:25 janezek gost

      Sploj je nej čudno, če se tou godij, vej nas pa tou včijo tak naši najvišiši vodilni v državi, policija je pa tak ali tak cejla skorumpejrana, preprodajalci droge in druge nečedne zadejve. Vrag je, da more lopov lopova loviti !!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      02.11.2012 ob 20:57 sss gost

      ime in priimek naj napisejo...

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      02.11.2012 ob 22:24 ups gost

      če bi policaji opravljali svoj posel oz bi se malo bolj posvetili problematiki bi romuni nej divjali s prepunimi kombiji ljudi in robe po naši kao avtocesti z več kot 160 km/h. Vse imajo nastudejrane, zdaj pa se je najšo eden ka so ga nej poznali in imeli pod kontrolo pa jih je že panika...Ko se pa naši lidgej vozijo jih pa za vsakim grmom čaka radar, po MB jih je pa Kangler posadil kak rože,tam se bodo milijoni stekali v privatne žepe in to pa je kao legalno?! Definitivno neje prav ka je ta gospodič počel, definitvno pa je to samo pokazatelj neuspešnosti nase policije nad tujci. ROmuni in ostali pa lepo pri vseh prekrških in krajah čez mejo na madžarsko in bye bye. Seveda do ga zdaj zabijali na sramotilne stebre in sodišče de imelo polne roke dela in polna usta kak so enega končno obsodili ( upam, da ga ne bodo ) drugače pa nimajo jajc ali "politične" volje ali pa so njihova deca lačna...da bi se končno začeli ukvarjati s pravim kriminalom keri nas je pripelo v r....pokradli firme in uničili banke, Naj se rajši malo zakopljejo v Nafto Lendava, kak se je Nafta Strojna odpelala v privat roke, kama je šel denar od sanacij vrtin, po kakšnih cejnah je general kupuvo IT opremo....pa kakšno "Orhidejo" odpelajo ka svoje duge odplača nej pa ka se frajera ob Turki ide...sicer pa gliha fkup striha.... Preveč resnoga dela bi imeli in se kaj taksnoga sploh ne bi moglo zgoditi če bi malo več rejda bilo.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      02.11.2012 ob 22:27 jebivoter gost

      vij teleti vsi vkup ka komentejrate takšne članke. sploj ne vejte što te človik je pa nekaj na pamet motate. človik je sploj nej nigdar biu policaj pa nikoli nede ka takšne stvarij pravi policaj nede delau. vglavnon vsi keri ste komentejrali ste obično govedo.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      02.11.2012 ob 23:49 gost gost

      Šalabajzarji so tudi ljudje, ki ne ločijo lažnega policaja od pravega policaja. Saj se lepo vidi kak je narod naiven, ko pogledaš rezultate kakšnih volitev. Kaj vse si izvolijo, da te kap. Naivnost na kvadrat.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      03.11.2012 ob 12:25 krimič gost

      ne pametujte.. tipa so dobili po zelo nesrečnom naklučje..neje blo nikšoga handlanja.. tutar prepotenten.. kak so ga pa ne povem ;) privatniki, pa vsaka njemi čast.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      03.11.2012 ob 12:27 lakič gost

      Vse to ki se dogaja na cesti z policijo je absurd smo zelo policiska država in nas kasirajo skoraj na vsakem prevoženem kilometru zato dovolj plačujemo že pravi policiji j zato je ta oseba ki je to počela nima dovolj v glavi da je to počela in se zajebava z drževljanov republike Slovenije lahko ga je sram.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.