https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Alma Merklin z mislimi že pri snemanju videospota za novo pesem

03.11.2012 ob 9:00  

Mlada pevka, ki je očarala na X Factorju, je pred dnevi izdala svoj drugi komad. Pesem Sama v mestu že osvaja poslušalce, nam pa je Alma zaupala svoje načrte in želje za prihodnost.


Kot pravi talentirana Sobočanka, je njena druga pesem nastajala veliko bolj počasi kot prejšnja: »V to pesem sem vključila veliko sebe, zato nismo hiteli, ampak smo se res posvetili celotnemu komadu - od aranžmaja do glasbe in besedila. Imamo super ekipo, s katero je užitek delati in to je izjemno pomembno. Mislim, da je to edini pravi način dela.«

V pričakovanju videospota

Z mislimi je tudi že pri snemanju videospota za komad Sama v mestu, na podrobnosti o snemanju pa bomo morali še nekoliko počakati. Simpatična mladenka, ki ob petju zelo uživa, upa da komad Sama v mestu ni zadnji. Kot pravi, se bo v prvi vrsti popolnoma posvetila tej skladbi, šele nato bo delala načrte za naprej. Med načrti je tudi izdaja prvega albuma, vendar, kot pravi Alma, »gremo korak po korak. Prioriteta je kvaliteta.«

Mladi Prekmurki se je življenje po nastopu v oddaji X Factor popolnoma spremenilo. Prepoznavnost je prinesla tudi mnoge obveznosti, nastope: »Seveda se mi je življenje obrnilo za 360 stopinj, vendar sem si tega želela. Kot sporoča moja nova pesem: v vsaki stvari, ki jo radi počnemo, so tudi padci in slabosti. Vendar se kljub temu potrudimo in iz črne naredimo belo. Samo volja je potrebna.«

Bo najdaljša noč v letu delovna?

Zaradi prepoznavnosti in nastopov se je Almin vsakdanjik spremenil. Ker pa se počasi bliža tudi najdaljša noč v letu, smo mlado pevko povprašali, ali jo bo preživela delovno. Vendar pa ob dinamičnem urniku mlada pevka pravi: »Trenutno je težko napovedati, kaj bom počela jutri, kaj šele za novo leto.(smeh) Lepo bi bilo, če bi lahko silvestrovo preživela z ljudmi, ki jih imam rada,« dodaja pa, da bo uživala tudi, če bo najdaljšo noč preživela na odru.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.11.2012 ob 12:03 strk gost

      Bravo Alma, tako naprej!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.