https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Martinovanje v Ljutomeru

Ljutomer, 10.11.2012 ob 17:52  

Na Glavnem trgu v Ljutomeru danes že od devete ure dalje poteka martinovanje, ki se bo zvečer zaključilo s koncertom hrvaške pevke Jelene Rozga.


Martinovanje se je pričelo s pospravljanjem klopotca, s kulturnim programom, turistično tržnico in predstavitvijo vin ljutomerskih vinogradnikov. Sledilo je kuhanje juhice s svinjskimi nogicami, ki so se ga udeležile štiri ekipe, najboljšo pa so skuhale članice PGD Ljutomer.

Program se je nadaljeval z jesenskimi igrami, kjer so se ekipe pomerile v zanimivih, šaljivih igrah, ki jih je vodil prleški humorist Pepek z brega, ki bo zvečer krstil mošt. Ob 20. uri bo nastopila skupina Tropik, za tem pa sledi zabava s hrvaško pevko Jeleno Rozga (nekdanjo pevko skupine Magazin). Vstopnine na prireditvi in koncertu ni.

V fotogaleriji si lahko pogledate utrinke dnevnega dogajanja na ljutomerskem martinovanju.

Več fotografij najdete v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.11.2012 ob 18:48 SMRKCI gost

      JEZ TUDI PRIJDEN ČE DE PIJAČA ZAŠENKI,SVAKA ČAST LJUTOMERI VIJ STE PRAVI PITI ,PITI PA ZA BOGA NEJ PUPISTITI

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.11.2012 ob 22:37 baranja gost

      Ja te pa Štajerci niso bika pekli ? Če so samo kislo juho kuhali ?E bog pomagaj pa njim .

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.11.2012 ob 8:35 marić pepak gost

      nejmajo za burea, ka do te pekle?

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.11.2012 ob 22:33 lotmerk gost

      Ti pa tvoj burek. Kaj res nihče ne ve drugo povedati, kot neke oguljene južne fraze. Štajerska kisla juha je sigurno boljša, kot ta tvoj burek. Nimamo za burek, imamo pa za kislo juho. Za tiste, ki pa ne vedo kako in kaj. Bika se peče poleti avgusta, ko je tradicionalni Sejen po celen Lotmerki.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.