https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Neverjetno - resnični ljudje, ki izgledajo kot junaki iz risank!

28.11.2012 ob 9:38  

Risanke običajno nastanejo kot posledica domišljije in, za razliko od filmskih igralcev, ki imajo pogosto svoje dvojnike, pri animiranih filmih ne bi niti pomislili da obstajajo ali da bi iskali njim podobne resnične ljudi. Vendar, svet je velik in zdaj je mogoče, da pošljete svojo fotografijo, kjerkoli in kadarkoli želite z enim klikom na miško. Zato ne preseneča, da so junaki animiranih filmov in risank našli svoje dvojnike med živimi, dejanskimi ljudmi. Pa poglejmo...

Risanke običajno nastanejo kot posledica domišljije in, za razliko od filmskih igralcev, ki imajo pogosto svoje dvojnike, pri  animiranih filmih ne bi niti pomislili da obstajajo ali da bi iskali njim podobne. 
Vendar, svet je velik in zdaj je mogoče, da pošljete svojo fotografijo, kjerkoli in kadarkoli želite z enim klikom na miško. Zato ne preseneča, da so junaki animiranih filmov in risank našli svoje dvojnike med živimi, dejanskimi ljudmi. Pa poglejmo...
Se spomnite animirane družinske komedije Ratatouille? 
Glavni lik je predstavljala sicer podgana Remy, in ne niso našli njegovega dvojnika, temveč dvojnika njegovega prijatelja mladeniča Linguinija. Pred to animirano komedijo je bil njegov dvojnik samo povprečen srednješolec, a zdaj za njega vedo vsi ljubitelji neobičajnih novic na internetu, ker je kopija Linguinija iz Ratatouille!
Popaj
Ko poje špinačo dobi neverjetno moč in hkrati mu mišice na rokah zrasejo do neverjetne velikosti, se spomnite? Verjeli ali ne, ampak obstaja pravi človek z enakimi mišicami ( malce neobičajnega izgleda). To je Moustaf Ismail, a njegovo umetniško ime je Big Mo in  je lastnik Guinnessovega rekorda v velikosti bicepsa na rukah – okoli 79 centimetrov. Za razliku od Popaja pa Moustafa ne mara špinače.
Dora
Dora raziskovalka je zemraj dobre volje in svoj nosek rada vtikuje vsepovsod.Njena dvojnica prav neverjetno spominja na Doro, a ni tako vesela in razigrana kot animirana junakinja. Mogoče ji pa ni všeč avtobusna vožnja tam nekje v Maleziji...
V višave (Up)
Ste gledali animirano družinsko domišljijsko pustolovščino V višave (Up)? Potem se zanesljivo spomnite 78- letnega upokojenca Carla Fredricksena, katerega življenje je vedno potekalo mirno in neopazno ter se je zato na stara leta odločil uresničiti svoje sanje ter izpolniti dolgoletno obljubo. Tale mu je kar podoben, a ne?
Beavis in Butt-Head
Duo Beavis in Butt-Head - dva najstnika, ki pogosto živita v svojem času, sedita pred televizorjem in komentirata glasbene videospote. Komentarji so neizmerno duhoviti, hkrati pa kritizirata družbo..Beavis je poznan po svojoj dolgi glavi in frizuri in, če ga malo bolje pogledate, bi prisegli da takega ni mogoče najti med resničnimi ljudmi. Ampak temu ni tako. Ne ve se točno kdo je in od kod prihaja, a po sliki sodeč gre za problematičnega moža iz zaporniške.
Shrek
Shrek je zanesljivo eden izmed bolj priljubljenih »pošasti«. Čeprav je njegovo telo čudno, je njegova duša zares lepa. In tudi njegov dvojnik obstaja. Vrniti se je potrebno sicer v preteklost... Maurice Tillet je bil rojen leta 1903 in kot najstniki dobil redko bolezen imenovano agromegalija. Pri tej bolezni začnejo kosti nekontrolirano rasti in Tillet se je spremenil v pravega pravcatega ogra – Shreka.No, to ga ni onesrečilo . pisal je namreč pesmi ub govoril kar 14 jezikov, v Ameriki je delal kot rokoborec in se imenoval »Kod ove bolesti kosti počinju nekontrolirano rasti pa se Tillet pretvorio u pravog pravcatog ogra – Shreka. No, to ga nije obeshrabrilo – pisao je pjesme i govorio čak 14 jezika, a u SAD-u je zarađivao kao hrvač te se nazivao 'freak oger v ringu'.
Simpson
Ženske s frizuro kot jo ima marge še niso našli, so pa našli dvojnika Neda Flandersa, Simpsonovovega prijatelja.
South Park
Legendarna ameriška serija ki se na malih ekranih predvaja že od leta 1997. godine in je poznana po svojem črnem humorju. Spoznajte dvojnika enega izmed likov, Erica Cartmana – zdi se da je temu možakarju  Cartman zares vzor ali ne?

Ratatouille

Se spomnite animirane družinske komedije Ratatouille? Glavni lik je predstavljala sicer podgana Remy, in ne niso našli njegovega dvojnika, temveč dvojnika njegovega prijatelja - mladeniča Linguinija. Pred to animirano komedijo je bil njegov dvojnik samo povprečen najstnik, a zdaj za njega vedo vsi ljubitelji neobičajnih novic na internetu, ker je zares kopija Linguinija iz Ratatouille!

Popaj

Ko poje špinačo dobi neverjetno moč in hkrati mu mišice na rokah zrasejo do neverjetne velikosti, se spomnite? Verjeli ali ne, ampak obstaja pravi človek z enakimi mišicami (malce neobičajnega izgleda). To je Moustafa Ismail, a njegovo umetniško ime je Big Mo in  je lastnik Guinnessovega rekorda v velikosti bicepsa na rokah – okoli 79 centimetrov. Za razliko od Popaja pa Moustafa ne mara špinače.

Dora

Dora raziskovalka je zmeraj dobre volje in svoj nosek rada vtikuje vsepovsod. Njena dvojnica prav neverjetno spominja na Doro, a ni tako vesela in razigrana kot animirana junakinja. Mogoče ji pa ni všeč avtobusna vožnja tam nekje v Maleziji...

V višave (Up)

Ste gledali animirano družinsko domišljijsko pustolovščino V višave (Up)? Potem se zanesljivo spomnite 78- letnega upokojenca Carla Fredricksena, katerega življenje je vedno potekalo mirno in neopazno ter se je zato na stara leta odločil uresničiti svoje sanje ter izpolniti dolgoletno obljubo. Tale mu je kar podoben, a ne?

Beavis in Butt-Head

Duo Beavis in Butt-Head - dva najstnika, ki pogosto živita v svojem času, sedita pred televizorjem in komentirata glasbene videospote. Komentarji so neizmerno duhoviti, hkrati pa kritizirata družbo.Beavis je poznan po svoji dolgi glavi in frizuri in, če ga malo bolje pogledate, bi prisegli da takega ni mogoče najti med resničnimi ljudmi. Ampak temu ni tako. Ne ve se točno kdo je in od kod prihaja, a po sliki sodeč gre za problematičnega moža iz zaporniške fotografije.

Shrek

Shrek je zanesljivo eden izmed bolj priljubljenih »pošasti«. Čeprav je njegovo telo čudno, je njegova duša zares lepa. In tudi njegov dvojnik obstaja. Vrniti se je potrebno sicer v preteklost... Maurice Tillet je bil rojen leta 1903 in kot najstnik dobil redko bolezen imenovano agromegalija. Pri tej bolezni začnejo kosti nekontrolirano rasti in Tillet se je spremenil v pravega pravcatega ogra – Shreka. No, to ga ni onesrečilo.Pisal je namreč pesmi in govoril kar 14 jezikov, v Ameriki je delal kot rokoborec in se imenoval 'freak oger v ringu'.

Simpsonovi

Ženske s frizuro kot jo ima Marge še niso našli, so pa našli dvojnika Neda Flandersa, Simpsonovovega prijatelja.

 

South Park

Legendarna ameriška serija, ki se na malih ekranih predvaja že od leta 1997 in je poznana po svojem črnem humorju. Spoznajte dvojnika enega izmed likov, Erica Cartmana – zdi se da je temu možakarju Cartman zares vzor ali ne?

 

 

Vir: teen385.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.11.2012 ob 20:32 Gost1 gost

      Super Clanek :-))

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.