https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Radencih trčil v avtobus

24.11.2012 ob 8:22  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče,  enajst kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru in tri  povoženja divjadi.

V obravnavanih prometnih nesrečah je bil en udeleženec telesno poškodovan. V Radencih je voznik osebnega avtomobila zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v avtobus. Voznik osebnega avtomobila je utrpel lahko telesno poškodbo. Materialne škode je za 5000 evrov. 

Na področju kriminalitete so obravnavali šest tatvin, vlom, ponarejanje listin in tri poškodovanja tuje stvari. V Beltincih je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo. Na avtocesti je bil obravnavan tujec, ki je uporabljal ponarejeno prometno dovoljenje. Na območju Murske Sobote obravnavana tatvina v trgovini, tatvina goriva in tatvina denarnice z denarjem.  V Gornji Radgoni obravnava tatvina drv, v Lendavi pa tatvina mobilnega telefona in tatvina goriva.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervencijah pomirili. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali med Lendavo in Gornjo Radgono, ter na pomurski avtocesti.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.