https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Gornji Radgoni mladim predstavili številne poklice

Gornja Radgona, 28.11.2012 ob 7:00  

Na Osnovni šoli Gornja Radgona je včeraj potekala 3. Tržnica poklicev in predstavitev srednjih šol iz pomurske in podravske regije. Predstavilo se je  25 srednjih šol, dve od njih iz Bad Radkersburga.  

Izbira poklica je pomembna življenjska odločitev, zato so na OŠ Gornja Radgona organizirali tržnico, kjer so se učenci in njihovi starši lahko pogovorili s predstavniki srednjih šol in njihovimi učenci ter pridobili informacije iz prve roke. 

Šole so predstavljale svoje programe in ponujale informativni material, na ogled pa so bili tudi nekateri izdelki. Na tržnici poklicev so sodelovali tudi Zavod RS za zaposlovanje, Območna obrtno podjetniška zbornica Gornja Radgona, ki je predstavljala možnosti opravljanja prakse  in deficitarne poklice kot so krovci-kleparji, kovači, slikopleskarji...,  ter Center za socialno delo, kjer so se obiskovalci lahko seznanili z uveljavljanjem pravic iz javnih sredstev. Manjkali niso niti dijaški domovi.

Več fotografij v spodnji galeriji...

Izbira poklica je pomembna življenjska odločitev, zato smo jo  želeli olajšati tako, da smo staršem in učencem predstavili različne poklice in srednje šole.
Starši in učenci so se lahko pogovorili s predstavniki srednjih šol in njihovimi učenci, pridobili informacije iz prve roke, prejeli informativni material in si ogledali izdelke.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.