https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Veleposlanik Srbije obiskal murskosoboško občino in Muro Aha

Murska Sobota, 29.11.2012 ob 10:00  

Murskosoboški župan Anton Štihec je včeraj na vljudnostnem obisku na mestni občini sprejel veleposlanika Republike Srbije v Sloveniji Aleksandra Radovanovića, ki je obiskal tudi Muro Aha.


Veleposlanik Aleksander Radovanović je včeraj prvič obiskal Mursko Soboto, odkar je pred šestimi meseci prevzel vodenje veleposlaništva v Sloveniji. Pohvalil je dobre odnose med obema državama, ter izrazil zadovoljstvo nad sodelovanjem posameznih slovenskih občin, ki so še iz časov skupne domovine partnersko povezane z občinami iz Srbije.

Dejal je, da so pri tem sodelovanju občine v veliko primerih prehitele državo, saj dajejo same pobude za uresničitev konkretnih projektov. Župan Štihec je ob tem izpostavil odlično sodelovanje Mestne občine Murska Sobota s pobrateno občino Paraćin, s katero so uspešno sodelovali na dveh skupnih projektih (Exchange).

Veleposlanik je dodal, da je to zagotovo primer, ki ga je potrebno prenesti tudi na širše sodelovanje med obema državama in razmišljal o regionalnem sodelovanju institucij, kot so gospodarske zbornice ali regionalne razvojne agencije, katerih izkušnje bi v Srbiji, ki potrebuje notranje reforme bilo izjemno dragocene. Župan Štihec je pri tem veleposlaniku ponudil pomoč in izpostavil nedaven obisk v Novem Sadu, na katerem sta podpisala sporazum o sodelovanju direktor Pomurske gospodarske zbornice in Gospodarske zbornice Vojvodine ter izrazil željo, da ne ostane le pri sporazumu, temveč, da bo obrodil sadove v konkretnem sodelovanju.

Veleposlanik Radovanović je v spremstvu ekonomskega svetovalca Aleksandra Nikolića nadaljeval svoj obisk v Murski Soboti na sedežu družbe Mura Aha, kjer se bo sestal z vodstvom družbe ter solastnico Aha skupine Mojco Lukančič. Glede na to, da se je skupina septembra letos  z nakupom podjetja  Prvi maj v Pirotu razširila tudi v Srbijo, je veleposlanik Radovanović izrazil željo, da tudi župan Štihec kmalu obišče to mesto v Srbiji in naveže stike s tamkajšnjim vodstvom občine.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.11.2012 ob 10:11 gost gost

      Ka se je prišel zahvalit, ka je Štihec pomagal do državljanstva Raščanovi ženi?

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.11.2012 ob 11:36 SMRKCI gost

      Ma prišel je ka še odpelje ka je še ostalo od mure v pirut delavci pa v naj vičje pudjetje v državi na zavud tn pa dubiju naj vičju plaču 120€ .Zaj nas je200 tisoč te de nas več.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.11.2012 ob 11:55 gost gost

      Tak kak si pravo SMRKCI. Župani pa nagrado dati, ka je napravo dober posel.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.11.2012 ob 12:38 srbin gost

      Evo, to je raščanova partnerica zriktala. Mura de cvela od srbskih poslov, saka čast. Vi pa nekaj napekate ka je župan lažno izjavo dal za državljanstvo. :))))))))))

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.11.2012 ob 13:01 gost gost

      Pa pravo san, ka de mo trbelo dati nagrado. Sobočanci do ga še prosili ka de opet kandidejro.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. amor
      29.11.2012 ob 23:02 amor

      Tak ste fuknjeni,ka se mi več ne da z vami enimi in istimi ukvarjati!Sds,lds,sd bodite v cvetju, življenje je prekratko in vi se ukvarjate samo z eno osebo in to je župan. Vsaka čast župan, ka si tak pomemben, ka se samo z tebof ukvarjajo tej bedniki, keri iščejo,pa iščejo vse možne načine,ka bi te spakivali. E pa nedo te, prle do sds,lds in sd šli. Te vidli na protestaj, ka vas nede sran!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.11.2012 ob 12:38 roma gost

      Tebi se očitno ljubi ukvarjati s fantomskimi sovražniki ker ovak nebi ob enajsti ponoči piskaro gluposti. Priporočan ti, ka ideš po plačlio k RAŠČANI, on ma dosta pejnez za štere so na protikorupcijskoj lepo napisali odkec so. Zato san gvušen ka boš tak načelen in boš že za par minut pa hvaliso svojega sorodnika šteri je Soboto na kant spravo in se z vsejmi župani in ostalimi razen tajkunov skrejgo. Pa tan nega samo tej tvoji namišljeni sovražnikov.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.