https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Pomurec.com do odstotka natančno napovedal zmago Boruta Pahorja

04.12.2012 ob 11:41  

Anketa Pomurec.com, ki smo jo objavili 15. novembra, je bila najbolj natančna med vsemi objavljenimi anketami v državi.


Anketa, v kateri je na Pomurec.com sodelovalo skoraj 1200 bralcev, je za drugi krog predsedniških volitev, ki so bile minulo nedeljo, napovedala, da bo Borut Pahor dobil 67 % glasov.

Takšen odstotek glasov, kot ga je napovedala naša anketa, je Pahor minulo nedeljo na volitvah tudi dobil. Odstopanja so bila minimalna.

 

Spomnimo, da je naša anketa tudi za prvi krog skoraj do odstotka natačno (razlika je bila en odstotek) napovedala zmago Boruta Pahorja. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.12.2012 ob 20:06 323232 gost

      Kak či bi trufili na lotoje :P

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.12.2012 ob 23:07 logar gost

      prodam drva v jula marofe tf št. :041897 794

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.12.2012 ob 0:40 gost gost

      Napovedali so ljudje, ki so izpolnili anketo. Jasno pa je, da aktualni ne more dobiti v drugem krogu večine, če je v prvem ni.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.