https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Miklavžev sejem v Murski Soboti ponovno privabil množico obiskovalcev

Murska Sobota, 06.12.2012 ob 13:08  

V središču Murske Sobote poteka tradicionalni Miklavžev sejem, kjer so na praznično okrašenih stojnicah na prodaj različne stvari, primerne tudi za tradicionalno obdarovanje ob Miklavžu. Poleg tega pa najdemo tudi dobro hrano in pijačo, ki na pomurskem sejmu ne sme manjkati.  Mikloševo senje bo trajalo vse do 18. ure.

Rokodelski sejem

V neposredni bližini Mikloševega sejma pa poteka že 2. Rokodelski sejem, ki ga je pripravilo Javno podjetje Komunala na pobudo in v sodelovanju z Zavodom za kulturo, turizem in šport Murska Sobota. Na rokodelskem sejmu se predstavljajo rokodelci iz celotne Slovenije.

Sv. Miklavž

Tradicija Sv. Miklavža oziroma Nikolaja, ki na večer pred svojim godom 6. decembra prinaša otrokom darove, je priljubljen del slovenskega ljudskega izročila in je bila v pisnih virih prvič omenjena leta 1839.

Več fotografij si poglejte spodaj....


    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.12.2012 ob 22:25 gigi gost

      +na čelo si stisnite tej reklame mutavci!!!!

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.12.2012 ob 14:42 gost gost

      še eden keromi je život napouti..:)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.