https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Ekipa Reporterja Milana navdušila v Sv. Juriju

Sveti Jurij ob Ščavnici, 09.12.2012 ob 9:00  

Kulturno umetniško društvo Reporter Milan je do solz nasmejalo obiskovalce petkovega zabavnega šova. Dejan Vedlin – Mali Bižl, Matjaž Šalamun – Šalca in Tine Križanič – Lepi Sale, predstavniki kulturno umetniške skupine Reporter Milan, so s svojo predstavo »Stand up za zapor« do solz nasmejali približno 450 obiskovalcev Kocbekove dvorane v Sv. Juriju ob Ščavnici.

Mariborski humoristi, ki so to predstavo doslej izvedli samo petkrat in še to samo v Mariboru, so poskrbeli, da so se gledalci nasmejali na račun predsedniških volitev in svetovne gospodarske krize ter radarjev mariborskega župana Franca Kanglerja.

Dogodek je, kot vedno doslej, organiziralo Prostovoljno gasilsko društvo Sovjak. Kot je povedal Mitja Mlinarič, so pri njih nastopili že večkrat, tako v telovadnici Osnovne šole Sveti Jurij, kot v stari dvorani. Zaradi velikega interesa – karte za prvo predstavo so brez večje reklame pošle v petih dneh - so organizirali predstavo ob dveh terminih. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

Kulturno umetniško društvo Reporter Milan je do solz nasmejalo obiskovalce četrtkovega zabavnega šova. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.12.2012 ob 14:03 joža gost

      legende!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.12.2012 ob 14:12 gost gost

      Legende moj kurec, telko kelko se tej budale mariborske iz Prekmurcov norca delajo pa nas ponižavljejo telko nas je še nišče nej ošpoto. Marš budale!

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.12.2012 ob 14:47 Del R gost

      Ma da, saj delno je istina, samo, če ne bi Maistra bilo, bi mij zdaj bili i še na slabšon, pa bi se leko drli iiaa iaa hungariam pa bi nas prekrstili v , Tak ka nej so tak slabi tuj nej, preveč smo mij Slovenci razcepljeni po pokrajinah, te pa primanjkuvle narodne zavesti.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.12.2012 ob 15:13 joža gost

      norca se delajo iz vseh in vsakega...če pa nekdo heca ne pozna pa si jemlje preveč k srcu potem pa je to njegov problem, še posebaj če se gre neke "nacionalne" finte...zarad takih posameznikov, ki si preveč k srcu jemljejo pa se ne znajo sprostit pa se mogoče tudi na "svoj" račun nasmejat, smo tam kjer smo...

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.