https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Prekmurec Ivan Simič na čelu srbske davčne uprave

13.12.2012 ob 10:30  

Danes bo srbska vlada Ivana Simiča imenovala za novega direktorja srbske davčne uprave.

Ivan Simič, rojen v Gradu na Goričkem je diplomirani pravnik, davčni strokovnjak, nekdanji direktor Dursa in tudi nekdanji predsednik Nogometne zveze Slovenije.

Srbska vlada pod vodstvom Ivice Dačića bo na današnji seji Simiča postavila za vršilca dolžnosti direktorja davčne uprave Republike Srbije, s prvim februarjem prihodnje leto pa naj bi Simič tudi uradno postal direktor srbske davčne uprave z mandatom dveh let.

Foto: http://slovenia.worldcupblog.org

Simič, ki ima poleg slovenskega še srbsko državljanstvo, je že nekaj mesecev svetovalec srbske davčne uprave.

    Komentarji

    1. gost
      13.12.2012 ob 10:56 Rex gost

      Po kakšni logiki ma on srbsko državljanstvo?

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.12.2012 ob 11:17 Robii gost

      Očetovske,pa tudi tajkunske korenine ga vlečejo v krvno pradavnino.Tam bo eden od malo bolj poštenih (ostali so pregrešni čez rob).

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.12.2012 ob 11:40 Ć gost

      še kar nekaj jih imamo ,da jih lahko izvozimo v SRBIJO.Mislim da bi bila ena vlakovna kompozicija premalo,V SLOVENIJI na žalost ni več kaj pokrasti zato se elite selijo vSrbijo na Ciper itd.......Ostal bo narod ,ki bo leta in leta in leta rešaval to stanje kot je sedaj.A ta isti narod še napre voli iste po možnosti ta rdeče.Dobro JUTRO SLOVENCI!!!!!!!!!!!

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.12.2012 ob 12:36 božiček gost

      Fant ima svojo lovo na Cipru, ker so pri nas veliki davki, sam pa bi obdavčil vse živo, ko je bil na vrhu Dursa. On je začel s predlogom obdavčitve naših delavcev, ki delajo v Avstriji. Sram naj ga bo. Korenine ima v Srbiji in naj tam tudi ostane, tako imamo takih že preveč v Sloveniji.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.12.2012 ob 16:14 Vanek gost

      Hja, en pregovor pravi "GLIHA VKUP ŠTRIHA" ... torej, vsak k svojim. Ali pa morebiti prehod na (bolj) varno stran reke?! Le kdo bi vedel ...

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.12.2012 ob 16:30 gost ---hački gost

      replika --Rex (( --- Rojen je pri Gradi ka stari tan bil miličar ovači pa je po oči in materi Srb .Stariva živeta v Beltincaj .On je grono velki Makijov pajdaš in podpornik ter zagovornik .

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.12.2012 ob 20:03 piki gost

      Ne morem si misliti kaki nacionalisti sTe prekmurci,kaj vam je pa naredil ŠIMIČ, MISLIM DA SI JE OBDAVČITEV ZMISLIL ARGENTINSKI MINISTER KI JE HVALA BOGU ŽE POKOJNI, ZATO NE MEČITE VSE V EN KOŠ, pa ne morete vsakega človeka označiti za slabega , če je iz bivše jugoslavije, on pa je celo rojen v prekmurju. z angleži pa ste obsedeni, pa so pravi snobi,sram vas je lahko.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.12.2012 ob 22:48 gost gost

      Pravilno se piše SIMIĆ . Ko je bil na čelu DURS-a je tajkunom cvetelo. Nisem slišal, da bi kakšen šel sedet. No male ribe so preganjali, če je kdo bil dolžan kak evro. Da ne omenim, komu vse je bil svetovalec. Davčni mislim. Dajte novinarji malo pobrskajte, katerim tajkunom je vse svetoval. On je Prekmurec toliko, kot je Slovenija Afriška.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      13.12.2012 ob 22:58 piki gost

      Tudi po odhodu Simiča ter pred prihodom na DURS je tajkunom cvetelo, pa še kar naprej jim cveti, zato so ti komentarji odveč,kolikor jaz vem je strokovnjak na področju svetovanja,ne vem zakaj ste mu fauš, ni kriv če se je rodil v prekmurju, kaj tudi otrok ne marate. Tudi jaz sem se rodil v murski, pa bi se rajši na Ptuju,ker vidim , da plujete po vseh.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      14.12.2012 ob 6:08 Ciganjscek gost

      Kud svi turci ,tud i mali mujo.v prevodu kam silijo slovenska podjetja in tajkuni tja jim sledijo tudi svetovalci. Nic slabega, dobro delovno mesto.svaki svome.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      15.12.2012 ob 21:54 gost ---hački gost

      replika Ciganjsek ((( =?* pa idi na Ptuj nišče nikoga ne sijli žveti v Murskoj Soboti .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.