https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Podmladek Mure 05 v Sladkem vrhu pometel s konkurenco

17.12.2012  

Na turnirju v Sladkem vrhu sta mlajši selekciji  Mure 05 v soboto dokazali, da sodita v sam vrh nogometnega podmladka.


Selekcija U-8 po šestmertovkah do zmage

Nasprotne ekipe so se večino svojega časa, ko so igrale proti Muri 05, zadrževale na svoji polovici, kjer jim kaj več kot izbijanja žog ni uspelo pokazati. V finalu pa se je selekcija U-8 pomerila s čvrsto ekipo Jarenine, ki so jo Murini dečki selekcije U-8 v predtekmovanju premagali z 1 : 0, v finalu pa žoga ni želela v mrežo. Tekma se je končala po streljanju šestmetrovk, kjer je Matic Benko dve obranil, Rok Škrilec in Uroš Smodiš pa sta postavila piko na i.

O izvrstni igri Mure 05 priča tudi  dejstvo, da so bili trije njihovi igralci izbrani za najboljše: Matic Benko je bil izbran za najboljšega vratarja, Nenad Ignjič za najboljšega igralca in Rok Škrilec za najboljšega strelca turnirja.

Murina selekcija U-10 je osvojila prvo mesto

Še bolje pa se je izkazala selekcija U-10, saj je poleg dobrega rezultata prikazala lep nogomet in učinkovitost. Dečki iz murinih vrst U-10 so dali 40, prejeli pa le en zadetek. Tio Cipot je bil najboljši strelec turnirja z 12 goli, Aljaž Antolin pa najboljši igralec turnirja.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.12.2012 ob 14:07 y gost

      Katere ekipe pa so sodelpvale? Objavite, potem se bomo pogovarjali o "uspehu"...

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.12.2012 ob 15:01 celec gost

      veržej je bia,pa ne priša med štir

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.12.2012 ob 15:03 KAR NEKDO gost

      y - prosim ne mešaj otrok med člane. Čeprav nisem Muraš, pa otrokom privoščim uspeh. Mogoče bo kateremu uspelo čez leta priti tudi do prvega moštva. Seveda če ga bodo še imeli.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.12.2012 ob 15:18 odg. gost

      u 10 ND MURA : NK SLATINA 7 : 0 (Tio Cipot 2x, Rok Erniša 2x, Aljaž Antolin, Aleš Štornik, David Klar) NK PALOMA 2 : ND MURA 0 : 12 (Tio Cipot 4x, Rok Erniša 2x, Klar David 3x, Aljaž Antolin, Tarik Bagola, Filip Kosi) NK POBREŽJE 2 : ND MURA 1 : 2 (Tio Cipot, Aljaž Antolin) NK TEZNO : ND MURA 0 : 4 (Aljaž Antolin 2x, Tio Cipot, Filip Kosi ČETRTFINALE: ND MURA : NK RADGONA 5:0 (Rok Erniša 2x, Tio Cipot, Aleš Štornik, Tarik Bagola ) POLFINALE: ND MURA : NK POBREŽJE 2 7 : 0 (Aleš Štornik 2x, Rok Erniša, Tio Cipot, Filip Kosi, David Klar, Aljaž Antolin) FINALE: ND MURA : NK POBREŽJE 3 : 0 (Tio Cipot 2x, Rok Erniša)

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.12.2012 ob 15:35 enjajte že ednog s tof murov gost

      tudi drujgi dosti manjši klubi od mure v mlajših selekcijah dosegajo zelo dobre rezultate,pa nemajo takšne možnosti za trening,pa nišče ne porojča o ton.Je..š Muro.

      12 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.12.2012 ob 17:23 Chico gost

      Dragi ljudje. Pohvalite te male dečke, keri se še srčno borijo za svoj klub, ker ko bodo starejši jih bo nogometni kapitalizem vzel v kremplje. v tej selekciji U-10 so mislin ka fejst dobri še ČARDA( kelko san gledo tekme v Bakovcaj boljši od MURE05), pa tudi VERŽEJ dobro dela z mladimi. Ka j bi še naštevo : BELTINCI, VERŽEJ, TURNIŠČE, BISTRICA, BAKOVCI, RAKIČAN, križevci, ljutomer .. .... vse čestitke vodstvom klubov keri majo mlajše selekcije, tu je potrebno dosti pedagoškega dela. pa še en problem je tu. Zahtevni starši keri so bole napeti kak deca ..... skratka vse čestitke. Naj bo že enkrat nogomet igra intelektualcev, nej kak je negda bilo ...

      16 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.