https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Razstava adventnih aranžmajev na Gornji Bistrici

Gornja Bistrica, 25.12.2012 ob 9:00  

Na Gornji Bistrici je potekala razstava božično-novoletnih aranžmajev in jaslic.


Turistično društvo Bistrica – Bele tulpike že vrsto let ob različnih priložnostih prireja razstave izdelkov svojih članic, tokrat pa so članice prvič pripravile razstavo izdelkov z božično-novoletno tematiko. Obiskovalci rasztave, ki je bila v nedeljo na ogled v vaškem domu na Gornji Bistrici, so si lahko ogledali adventne venčke, jaslice, okraske in drugo dekoracijo.

Kot so povedale članice turističnega društva, so za izdelavo adventnih dekoracij izbirale večinoma naravne materiale, kot so storži, veje, bilje, razni plodovi in drugo okrasje, ki so ga tudi same nabrale. Razstavljene izdelke je izdelovalo okoli 20 članic, ki so se na razstavo pripravljale šest tednov. Izdelki, ki so bili na ogled na razstavi, bodo po koncu razstave krasili domove izdelovalk, kot so povedale, pa jih bodo veliko tudi podarile svojcem in prijateljem ter jim s tem polepšale božične praznike.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.