https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

NAGRADNA IGRA: Pomurec.com išče najlepša božična drevesa

26.12.2012 ob 20:39  

Na spletnem portalu Pomurec.com smo pripravili nagradni natečaj "Naj okrašeno božično drevo 2012", pri katerem boste zmagovalce izbrali vi bralci sami.


Na naši Facebook strani bomo objavili prijavljene fotografije, ki nam jih boste poslali, zmagovalne fotografije pa bodo tiste, ki bodo prejele največ klikov na gumb  Všeč mi je. Natečaj sta podprli Turistična agencija Center in Radenska.

Glavna nagrada bo vrednosti bon za letovanje v višini 100 evrov, drugo in tretje uvrščena pa bosta prejela vrednosti bon za letovanje v višini 50 evrov, ki jih podarja Turistična agencija Center.

Fotografije, ki se bodo uvrstile od četrtega do osmega mesta, pa bodo prejele praktične nagrade Radenske.

 

DO GALERIJE PREJETIH FOTOGRAFIJ PRIDE S KLIKOM NA SPODNJO FOTOGRAFIJO:

 

Natečaj se bo končal v sredo, 3. januarja 2013, ko bodo razglašeni zmagovalci. Odločite, katera božična drevesa so vam najbolj všeč!

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.