https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Ljutomerski svetniki in poslanec Jurša počastili državni praznik

Lutomer, 28.12.2012 ob 9:46  

V počastitev Dneva samostojnosti in enotnosti so se na Stari Cesti sestala občinska vodstva in občinski svetniki občinskega sveta Občine Ljutomer iz strank DeSUS, LDS, Mlade Prlekije, NSi, SD, SDS in SLS, pridružil pa se jim je tudi ljutomerski poslanec v Državnem zboru Franc Jurša.


Ljutomerske politične stranke želijo na ta način s svojim vzgledom dokazati, da je v teh časih potrebno med seboj sodelovati in delovati enotno. Prepričani so, da se je le s preseganjem delitev, z resnim in odgovornim delom ter z večjo medsebojno solidarnostjo mogoče uspešno spopasti z gospodarsko krizo in nakopičenimi problemi, tako v državi kot v Občini Ljutomer. Prihodnosti ne vidijo v enostranskih odločitvah in izključevanju kogarkoli, ampak v sodelovanju in iskanju pravičnih uravnoteženih rešitev, pri katerih pa se moramo zavedati, da pomenijo tudi spremembe v naših odnosih.

Politično dogajanje v Ljutomeru je bilo v zgodovini že večkrat nekoliko pred časom, od prvega slovenskega tabora, do pomladnih in osamosvojitvenih prizadevanj. Ljutomerske občinske stranke si želijo, da bi osamosvojitvena enotnost in sodelovanje ponovno zaživelo tudi drugod po državi, kar bi zbudilo novo zaupanje v prihodnost, saj se je v preteklosti izkazalo, da smo s sodelovanjem in enotnostjo vedeli premagovati tudi večje težave, kot jih ima družba sedaj.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.12.2012 ob 10:52 Robi gost

      Ka zaj to DeSUS, LDS,NSi, SD, SDS, SLS.... štere stranke pa še tej podpirajo županjo? Ona je resan čisto kompas zgubila či se ji je lejko takšni fijasko zgoda, bokše bi bilo ka odstopi itak ma brez podpore politike rokej zvejzane. Resan pa čestitke na enotnosti štajerske politike, etakši sindrom enotnosti bi se morali tudi gi indri nalezti.

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.12.2012 ob 11:35 boža gost

      Zbrala se je ljutomerska elita, da so srali po županji,katastrofa.

      13 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.12.2012 ob 12:55 oknarb gost

      Či je to lotmerška elita, te pa nan resen nejč Bog nemre več pomogati!

      11 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.12.2012 ob 15:05 kremenček gost

      Lepo, vidi se da so se stranke znale povezati in stopiti skupaj in kljub različnim barvam delati dobro za našo občino. Zanima me ali bodo postali vzor ostalim po Sloveniji. gost- oknrarb, trenutni lotmerški oblasti na naslednjih volitvah resen ne more več niti Bog pomagati. Pa tudi lotmerški partijski fosili so ostali osamljeni, škoda da več ne morejo imeti vsaj mokrih sanj, jebat ga narava tudi naredi svoje.

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.12.2012 ob 15:12 gost1 gost

      boža, kakšna elita. So pa to ljudje ki hodijo v službe imajo svoje familije in domove, živijo kot pošteni državljani, marsikeri od njih pa je v živleji že tudi nekaj nareda, se dokaza tak v privatnen živleji kot v profesionalnem. Kaj je tu takšega. Jim pač ni vseeno kje in kak živijo, sistem pa je pač takši, če hočeš nekje kaj vplivati in narediti pač moraš negi biti zraven. Končno je to generacija, ki jim ni smisel kreganje med sabo ampak dialog, pa naj se še nekdo tak trudi jih prikazati kak nekeše barabe... Poleg tega keko sen jaz čuja kakšen progarm so meli je ne opadnila niti ena žalivka na županjo in na kogarkoli.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.12.2012 ob 15:59 tinek gost

      Jezus kakšne svetnike imamo,zato pa ni čudno,da se nič ne sprejme, ko sem šel volit jih niosem pozna zaj pa ko vidin tota na kupu pa me je groza, kaj risen nega v lotmerki bolj pametnih lidi,pa se nekaj preseravlejo pa grejo brez županje, te pa si povabijo bivšega župana, sedanjega poslanca oziroma Erjavčevega kimavca.

      11 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.12.2012 ob 16:05 boža gost

      Gost-gost1, ne elita sem se zmotila, ka pa bi oni v življenji ne vem kaj napravili pa ne vem, vem pa ka so eni zapravili, prav si napisa,da jim ni vseeno kje in kak živijo,za lotmerk pa jim je tak vseeno, jaz jih ne mislim prikazati slabo, oni sami se morejo potruditi pa dokazati,da so dobri.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      28.12.2012 ob 16:11 biba gost

      Gost-kremenček ti pa li nemreš brez komunistov. V lotmerki jih je bilo tak malo ka sploh ni vredno guča,pol jih je pomrlo,ostali pa so kuhani pa pečeni v cerkvi, eni pa so tudi med njimi škoda ka jih ne poznaš, vidin ka gučiš na pamet,ker je to pač moda. Samo mi nismo živeli v komunizmu ampak socializmu v Lotmerki,kak pa boš zaj živja pa boš še vida, adeni če si pri jaslih.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      28.12.2012 ob 16:20 pravica gost

      šalabajzeri so sezaj zbrali samo zato ka so lahko žrli pa pili na račun davkoplačevalcov lahko jih je sram (nekatere) so pa takši zraven ki so naredili velko sramoto in velko zgubo v naših podjetjih ali v politiki

      10 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      28.12.2012 ob 17:09 lotmeržanec gost

      Žalostno,da se na takšen način proslavlja državni praznik, rajši bi te paneze dali za reveže, ker eni že nimajo kaj za jesti. SRAMOTA, pa še poslanca majo polek.

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      28.12.2012 ob 20:40 muc gost

      če bi njim kaj ta praznik pomenil, nebi bli na toplem pri Tompi, ampak v Ljutomeru...njim se gre samo za hlastanje po oblasti, oz. denarju, takak v vsaki politiki, za mene ki bom verjetno v Lotmerki dočakal smrt pa nič pametnega....

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      28.12.2012 ob 21:00 tdeutsch gost

      Smešni so toti svetniki. Pred 2 leti so eni bli teko proti Jurši, polena mu pod noge metali, fseposed iso ga blatili pa Olgi Karbi pod jenkico viseli, gnes pa z jin jejo pa pijejo za isto mizo. To ti dosti guči od takših lidi, posebej LSD-jofci keri so se obrnili za 180 stopin. Totin bedokon od svetnikof je še ne vujžgalo v glovi ka jih je narod gor priša, pa ka na naslednih volitvah melona pa podobni nedo več sedeli v občinsen sveti. se vidimo na naslednih volitvah!

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      28.12.2012 ob 21:31 . gost

      So najemnine v ŠIC-u že poplačane? Je že vrnjen dolg občini za tisto že zdavnaj propadlo oštarijo? Je liderka naredila pravosodni izpit, katerega je plačala občina?

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      28.12.2012 ob 22:32 volitve gost

      Olga ali bo res 2014 pisalo na tvojem plakatu: Kandidatka s podporo SMS in dolžnikov do občine Ljutomer ?

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      29.12.2012 ob 0:15 prlek gost

      Ka pa diploma od prekmarca?

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      29.12.2012 ob 9:04 Olgica gost

      Pri Tompi so se zbrali samo mlajši svetniki, svetniško trdo jedro je ostalo z mano v dolini. Kaj pa je narobe z diplomo in prekmurcom?

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      29.12.2012 ob 17:12 Rajko gost

      Zaj se malo doj stafte, eni tak pišete kak da bi toti svetniki bli v Hilton hotelu na večerji, ne pa na enem obskurnem kmečkem turizmu kam hodijo brežni kmetavzi v lovskih hlačah špricarof pit pa zobla na kruhe jest. Sicer pa kakšni je zej to problem ka so svetniki pa jihovi mentori malo fkup zazužarli pa naredili zaključek ? Letos so pridno pod mentorstvom delali, prevarali so volilce ker so vse tisto kej so oblubili v predvolilnen obdobju v partnerski razvojni koaliciji lepo doj pohodili pa začeli delati kak jin mentor guči. Na slikah se ne vidi dobro če je tudi babica iz ozadja zažurala ali je samo bija jen predstavnik Franc Jurša. Toti žur je ne bija brezveze ampak je bija z razlogon, ker de na naslednih volitvah Nemec kandidira za župana Lotmerka s podporo totih strank kere so ble na toten žuri, tak ka se te več ali mejn porinejo na svetniška mesta isti lidje keri so že 2. ali 3. mandat, Kovčič, Klemenčič, Bogdan, Lah, Babić keri samo grejo za svojimi lastnimi interesi. Za Lotmerk pa bi blo dobro ka se spremenijo fsi svetniki pa ka pridejo novi, ne pa ka babice,dedeki in interesne skupine iz ozodja vodijo občino.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. blaz
      29.12.2012 ob 17:29 blaz

      gospa županja ima vso mojo podporo...se mi pa zdi skrajno nesramno,neolikano in neokusno od naši vrlih svetnikov keri se vztrajno dajo manipulirate z g juršo kereme itaki negre nič drugo kot pa za njega osebno,ko je bil župan nas je zadolžil za nadaljnih 25let vem iz zaupnih in zanesljivih informacij,mamo lidi ki so že 3 mandate na oblasti od sls babiča pa da nebom dalje našteval ki niso naredili amaništa sedijo tam pa si nabijajo ure namesto da bi dali priliko nam mladim lidin...škoda občina ljutomer je prelepa občina in prelepa dežela žal mi je le da do na občini postvljeni taki ljudje kot so,razen županje in še eno par ljudi,bodo pa prišle kmalu nove volitve ker srčno upam da se bodo karte korenito spremenile,kjer nebo več spodjedalcev v svetniških vrstah kot jih je zdaj.pa upam da mi urednik ne zbriše komentarja ki upam da bo zrcalo za marsikaterega svetnika v lotmerke pišem pa zato ker mi neje vseeno za lotmerk in tudi ne za slovenijo...hvala blaž

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. blaz
      29.12.2012 ob 17:33 blaz

      aja pa da nre pozabim blokiranjem proračuna ki ste ga zaustavili vi dragi svetniki niti nevestre koliko ste naredili škode raznin društvon in neven kaj marsikatero se bo zarad tega moralo zaprti ker nima vira financiranja...ampak ne glavno da se o vas in vaših zadrev vztrajno piše....

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      29.12.2012 ob 18:36 antiRajko gost

      Zaj pa se ti Rajko malo doj stavi. Malo pogledni na drugo stron. Nejša boš dosmrtnega svetnika ki je že verjetno kakši 5. mandat notri in je sploh "z dušo in srcem" podpira vse župane. Nekoč je Špindleri v rit lezja čeglih je jegova politika bila proti njemi, potli je Jurši v rit lezja. Zaj pa je ves goreči za Karbovo. V občinsken sveti je že kak inventar pa še vsakemi župani je v rit leza. tak malo za misliti,ka so bili in bodo takšni, ki so po 4 mandate skos dali pabi še kakšega če ga nebi stranka ali volilci fkraj spravili. Na volilnih listah so pa eni itak že 20 let gor pa še bodo. Za Nemca sen gvišen ka nede kandidera ka je toto mesto ki ga mo zaj lepšo. po nibenen nige tak lidje ne plüvlejo kak po županih zakaj se lehko vsakši son pita. so tüdi redki župani ki bi ga jegovi vaščani po rokah nosili.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      29.12.2012 ob 18:51 antiblaz gost

      blaz tebi pa teko okoli društev ke si jih omena. Tista društva ki računajo na občino se le naj lepo doj zaprejo socializen je mina ka bi društva živela na račun občine. dosti je društev ki nikdor niso nič dobiula in tudi ne prosila. ustanovili so jih člani ker so pač želeli meti društvo in delujejo kot pač vejo in znajo za svoj hobi. omenja si svetnika babiča pa proviš ka bi naj prišli mlodi lidje. Babič je med najmaljšimi. trifrtole je starejših. moš pa še takše ki so že f penziji pa se prek stranke mlodih coj rivlejo. takši pa bi resen lehko na listo dali kakšega mlodega ka bi grota svetnik če so že stranka mlodih itak pa večina totih svetnikov ke neso bili polek izhaja z nekih mikro strank ali list ke so vsi po vrsti za dlako zgrabili svetniški stolček z ostanki glosov vervli ka od totih trifrtole ne pride v naslednjen mandati notri. Za babiča pa se ne boj ka ma telko lidi ka ga volijo ka je vsakši cejt lehko svetnik. to gre bžčas enin v nos ka je težko meti takšo podporo lidi kak ma un. pravi predstavnik lidi bi se temo reklo

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      29.12.2012 ob 19:27 prlek gost

      nekdo z veseljem briše komentarje dol pa takšen urednik

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      29.12.2012 ob 19:28 sosed gost

      No blažek-bajsek, ti in morala pa poštenost. Glej predlagam ti malo daljše sprehode, to je dobro za dotok kisika v tvoje majhne možgančke, pa kakšno kilo sala boš izgubil. Res nisi za drugo kot za prenašanje pokakanih plenic, pa še tam so se tvojega dolgega jezika očitno navolili. Ti še kaj napišem?

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. Urednistvo_Pomurec
      29.12.2012 ob 19:43 Urednistvo_Pomurec

      Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora, sicer bomo komentiranje onemogočili. Hvala na razumevanju.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      29.12.2012 ob 19:51 Prlek gost

      Ne gre za sovražni govor. Gre za resnična dejstva. Zato naj ureništvo pusti vse komentarje objavljene. Smatra se, da ima prste pri tem nekdo, ki podpira to ljutomersko opozicijo. nekateri komentarji so bili namreč umaknjeni.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      29.12.2012 ob 21:04 lotmeržanec gost

      Dragi komentatorji ne gre se zato,da so meli večerjo,ampak zato,da so šli brez županje,sabo pa so vzeli Erjavčevega kimavca našega poslanca,ki je glasoval za Vinka pa mislin ka ne po svoji vesti in vesti njegovih občanov ,ki so ga izvolili. Na zaključek starega leta se gre skupaj pa da se veselijo,ne pa da se dogovarjajo kako bodo metali polena pod noge, za nas lotmeržane pa jim je tak vseeno. Tudi ne rabite žaliti kmečkega turizma on ni kriv,da je bil tam sestanek, mislim,da je turizem kar v redu,ki nima s politiko veze. Pomembne so druge stvari,ki sem jih že omenja, PA ZDRAVI OSTANTE V LETU 2013.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      29.12.2012 ob 21:15 gost gost

      Spoštovano uredništvo! V kolikor je kakšen komentar mogoče žaljiv ga pač po lastni presoji zbrišite. Prosimo vas, da potem ostale pustite, da povedo kaj kdo misli, da ne bi popolnoma onemogočili komentiranja. Sam prosim vse komentatorje, da argumentirajo zadeve in se držijo minimalnih moralnih standardov in ne hodijo na osebne nivoje in žaljive besede. Hvala.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      29.12.2012 ob 23:14 gost gost

      Mogoče bo Nemec kandidiral za župana en izmed ostalih prisotnih bo potem prevzel ZD Lotmerk. Se bodo že zmenili kaj, kako in kdo. Iz dobro obveščenih virov je slišati da bo za župana kandidiral en drug. Pri ljudeh je zelo priljubljen. Nima nobenega javnega greha. Mirno vsakdanje življenje. Brez negativne preteklosti. Mlad ampak dovolj izkušen, ker že nekaj časa dela v gospodarski dejavnosti in žanje uspehe. Leto in pol bo hitro minilo.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      30.12.2012 ob 9:13 odgovor gost

      Lotmeržanec, še kako prav je ravnal, ko je glasoval za Vinka, se je pač odločil za demokracijo in ne za anarhijo. Tebi pa so "strici in tete" dobro oprali možgane, sicer ne bi pisal po njihovi vesti, kolikor še je sploh imajo.

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      30.12.2012 ob 10:16 lotmeržanec gost

      Gost-odgovor, če je to za tebe demokracija potem pa hvala lepa, da nekdo založi papirje potem pa se spreneveda, glasuje se pa ne po svoji vesti, ampak kar se dogovori, jaz si takšne demokracije ne predstavljam, jaz mu nisem dal glasa zato,da kima. Mislim da imamo anarhijo sedaj, ker več ne smemo razmišljati s svojo glavo ampak nam ukazujejo, če se ti počutiš v tem sistemu lepo ala ti vera, zato pa ni čudno, da smo tam kjer smo, v redu šola za drugič komu bomo dali glas. Ti pa si preberi kaj je demokracija, obstaja polno literature zato, mogoče boš takrat drugače razmišljal.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      30.12.2012 ob 10:45 felix gost

      JURŠA ka ti v LJUBLJANI in v stranki v katero ne spadaš nej zadosti še tu trošiš davkoplačevalski denar,bi rad vido što je tao plačo po novon je tao šparanje da te nej sran,te pa voščiš za praznike!!! nazaj v svoj poklic!

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      30.12.2012 ob 11:19 pangerc gost

      Zanimivo kako eni svetniki nizko udarjate, v stilu "če je liderka vrnila denar za pravosodni izpit ki ji ga je plačala občina" in "je že vrnjen dolg občini za zdavnaj propadlo oštarijo", protivprašanje: kako je lahko svetnik SD-a znan kot lubenica, v svetu zavoda zd lotmerk kjer je tudi zaposlen? ta isti svetnik je nekaj let napizdoval svojega delodajalca, da študira in dobival vsako leto denar za šolnino, potne stroške da se je vozil na univerzo, študijske dneve (ni rabil v službo), bo on vrnil denar svojemu delodajalcu ? To vprašanje je podal podžupan občine Ljutomer direktorju ZD Ljutomer pred pol leta, odgovora ni bilo.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      30.12.2012 ob 13:41 Juršek gost

      Že večkrat sem napisa" težko županji, katera ima v OS telko bedakov", zdaj pa je priša še en z DS,pa so kompletni.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      30.12.2012 ob 14:05 antilotmeržanec gost

      Si pa lotmeržanec sedaj močno brcnil v meglo. Ne sekaj takih norosti, ker se ti bodo še živali smejale. Povej mi en primer, ko so tvoji oziroma tisti ki jih ti zagovarjaš glasovali po svoji vesti. Na strani ki jo tako vneto zagovarjaš so vedno bili najbolj trdi in vsak je moral do zadnjega spoštovati odločitve vodstva in glasovati kot se je določilo. Če imaš argumente me prepričaj v nasprotno. Nemorem si predstavljati da bi kdaj kak star partijec glasoval drugače kot so se zmenili na CK-ju. Slabo se nam piše ko nam hočejo razni Kučanovci razlagati demokracijo. Tisti ki je nekoč teptal demokracijo bi sedaj rad učil druge o demokraciji. To je možno samo v Butalah pri Butalcih. Tiste papirje pa bi bilo treba poslancem PS v glavo vrčti. Vinku ne sežejo niti do gležnja. Kaj bo sedaj vsak bumbar zahteval referendum za vsako stvar. Potem bomo imeli vsak teden en referendum. Bo treba za nedoločen čas zaposliti volilne odbore in okrajne volilne komisije, da bodo komaj zmogli delo. Me zanima če ti poslanci sploh vedo kaj je demokracija? Verjetno ne, ker so tam pač zato, da izpolnijo ukaz Palčka iz Murgel.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      30.12.2012 ob 17:28 gost gost

      Čisto ste zglajzali s temi komentarji...Dejstvo je, da je taka gesta kot so jo oprizorili pohvale vredna. Vsa druga debata je ob tem brezvezna.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      30.12.2012 ob 18:54 lotmeržanec gost

      Gost-antilotmeržanec,s vidi da si si da provo ime glede tvojega komentiranja,če si antilotmeržanec,ti je malo mar za Lotmerk,pa že hajaj s tvojim Kučanom pa vsemi ostalimi,sigurno si se zašolal takrat,ali pa niti osnovne šole nimaš za kar si sam kriv,ker si začasa Kučana imel možnost se šolati zastonj,..Mene pa skrbi kako se bojo šolali moja deca,ker ne bom imel službe in ne denarja,da bi jin šolo omogočja, Prišel sem do spoznanja,da imaš ti velike koristi od Vinka,ker ga tako neumorno braniš ali pa si iz istega planeta, jaz ki si denar služim pošteno z delom( še zaenkrat), pa nisem nikjer v politiki,ker me niti ne zanima vem pa razmišljati s svojo glavo, pa vidim kam nas vse to vodi . Vidim pa tudi kaj delajo in komu se v rit rivlejo naši Lotmerški politiki. Sem Lotmeržanec,ki mi je Lotmerk sveti,zato ne bi rad da bi ga nelotmeržanci uničili. Zdaj me pa pusti namiru,pa me nehaj učiti,ker nimaš pojma.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. blaz
      30.12.2012 ob 20:23 blaz

      sosed...kak prvo ne neje to ze prvo ka neke lapaš tu gor..neke v debato se z tebo nen spušča ker gučiš pa blodeš po drugih forumih ter neupravičeno žališ lidi glede na zunanjost in notranjost,lehko pa mi pod zasebno napišeš cifro pa ma se ki dobla pa ma se pogučala o ten što je kakši pa što ne...drugo,glede nato ka nemaš nekšeh kontra argumentov bodi rejše tiho pa si ne delej sramote zato ka se mi praf smiliš no...

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.