https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Koledovanje v Župniji Črenšovci

Črenšovci, 29.12.2012 ob 8:20  

Včeraj so v okviru Trikraljevske akcije, ki jo vsako leto organizira Misijonsko središče Slovenije, koledovali tudi po Župniji Črenšovci.

Okrog dvesto otrok in mladih je včeraj koledovalo po Župniji Črenšovci. Tukaj ima koledovanje že večletno tradicijo, saj v taki obliki poteka že od leta 1994. Koledniki še vedno pojejo koledniško pesem in svoje voščilo ljudem povedo v prekmurščini. Udeleženci so se najprej zbrali v župnijski cerkvi v Črenšovcih in v podružnični cerkvi na Gornji Bistrici, kjer so prejeli blagoslov, potem pa so se podali na pot od hiše do hiše po vseh šestih vaseh župnije.

Tudi letos Trikraljevsko akcijo organizira Misijonsko središče Slovenije. Darovi, ki jih bodo zbrali letos, bodo šli za potrebe misijonarjev na Madagaskarju, v Ruandi, Kambodži, Kamerunu, Beninu in Braziliji. Črenšovski koledniki bodo koledovanje sklenili na praznik Svetih treh kraljev, v nedeljo 6. januarja ob 10:30 uri s sveto mašo in tradicionalno misijonsko tombolo.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.12.2012 ob 14:52 Zvezda repatica gost

      Vsaka čast kolednikon za velko žrtev, fajn so nas obiskali, vijdi se ka majo čut dobrote za svoje lačne vrstnike iz držav tretjoga sveta. Či glij je pihal močen sever, ka so kekecove kape pa krone po zraki plesale, so deca nej doma ležala pa benko pila, kda se je Nodi pelal k telebajskon na kekse - fajn so si kapo gor djali, pa šli od hiže do hiže oznanjat rojstvo Odrešenika.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.12.2012 ob 15:23 duh gost

      zvezda repatica nodi ne hodi k telebajskon na kekse pa benko

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.12.2012 ob 15:42 Zvezda repatica gost

      Nej, ka pa hodi, pa te zaj iden mami poven :'( :'(, ka si me v joč spravo. Kda so reklame, te jih Tinki Binki speče, Nodi pa se friško ta odpela, pa te z zvončkon na kapi pozvonij, ka jemi Dipsi vrata odpre , tebi pa bebebe.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.12.2012 ob 15:47 duh gost

      vijš ka nevejš ka nekaj napamet tau se skup pijšeš..nodi ma auto na popravili,ka je mi fergazer šao.ka so jemi telebajski krumpel zaphali v auspoh.in tak ka se uni ne trpijo med sauf,pa telebajski skoz zasmudijo kekse...

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.12.2012 ob 16:04 Zvezda repatica gost

      Dobro, mama je pravla, ka policijo pozove, čiš še malo norosti gučal, pa do ti te na Dobi rit smodili, kda boš žajfo pobiral. Ka ti pojasnin, kekse so smodili, kda je zeleni Dipsi pekel, te pa Tinki Binki šou na Gostilno išče šefa, pa ga tan Bine nafčo, zaj pa več Dipsija ne pistijo kcoj, kda se obid küha, zaj še samo posodo lejko pere. Tisti krumpel je buo za prvi april, ka si Nodi Siol trojčka kupo, te pa signal moto Telebajskove antene na glavi, pa so si ga te malo privoščili, zaj so ži pa opet najbouši kolegi, Nodi itak dobričina, z njin se nemre nišče svaditi.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.