https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Blue planet razgreli Kegl City

Murska Sobota, 30.12.2012 ob 11:00  

Sinoči je v Kegl cityu v BTC-ju nastopila skupina Blue planet in s plesnimi ritmi razmigala boke občinstva.

VIDEO:

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.12.2012 ob 12:24 zaljubljena! gost

      naj se vidi naj se zna, kdo zna kaj je fešta! go on BP

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. miso
      30.12.2012 ob 13:16 miso

      Mislim da premalo špilajo, za ta denar. Imajo predolge pavze, pa v eni rundi premalo igrajo. Ob 21. bi morali začeti, oni pa začnejo ob 21.30. Mislim da Plamen in druge skupine dosti več špilajo, pa za dosti manjši denar. Moje mnenje, je da so preveč zrasli in si špile izbirajo!

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.12.2012 ob 13:59 music gost

      @mito..verjetno je vzrok dolgim pavzam in prekratkim rundam premajhen reperoar..dandanes malo boljši one man band razpolaga z cca 300 pesmi različnih zvrsti, tuki ne mislim na pay back..ampak igranje v živo..res je, ansambli bi se morali dosti bolj truditi in več delati, potem lahko računajo na preboj iz Prekmurja.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.12.2012 ob 15:28 music2 gost

      Te pa ti pameten onemanband idi špilat na ovo svojo plastiko in na midije. Čisto ok so bili, pa tüdi runde nejso bile krajše kak eno vooro (vsaj tan med 11to in 2go vgojno kda san tan biu). Plesalo se je pa, kelko san ge vido cejlo nauč. Folk je v glavnon žuro in se meu ok.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.12.2012 ob 16:04 gost gost

      Mene pa edino tau moti pa tudi vi na pomurci se malo zamslite nej san nikšen pristas skupine Plamen ali Blue Planet ali moti me pa tau ka v torek kda so bili Plamen v btc neje bilau objavlene nite ene slike ali kaj napisano pa so dečki tudi dobro zašpilale pa napravele fešto kak se pa pojavijo BP bilo ge tude v kakšne luknje bilo ge pa slike kometare video posnetki tak ka prosen malo se zamislite ka druge tudi obstajajo pa dober žur napravijo ka so BP nika ekstra nej pa jihj trbej tak v višave zdigavate ka mamo dosti dobrih domačih skupin če nej boljših npr.Plamen ,Energy L.p. MALO SE ZAMISLITE

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.12.2012 ob 16:06 musik 3 gost

      Ne vem zakaj vas vedno zanimajo honorarji,ki si ga verjemite, zaslužijo glasbeniki. Vaje,reklama,kvalitetno ozvočenje in pa neprespane noči.....vse to so dejavniki ki jih je potrebno upoštevati. Kolko je meni znano so Plamen nej glih tak pocejni, so mi igrali na poroki in so bili med dražjimi...ampak so si zaslužili ta denar, ker so res najboljši.. Blue planet pa včeraj sploh niso igrali tako malo, vsak ki se je hotel naplesati je imel dovolj časa.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.12.2012 ob 16:12 musik 4 gost

      kdor špila na midije itak nima pojma o glasbi, o tem se tukaj ne pogovarjamo, tudi blu planet igra na "plastiko", verjetno si z tem mislil na klaviature, to pa še ne pomeni , da špila na midi fajle, to lahko ugotovi vsak glasbenik, ki mu slon ni v uho prdnil, kar je pri tebi music 2 očitno prisotno, zato omenjaš plastiko, verjetno se z njo prehranjuješ.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      30.12.2012 ob 16:20 Mikica gost

      Se popolno strinjam kar je napisal gost... Sem bila v torek na skupini Plamen v btc-ju in nobene reportaže....SRAMOTA.. Bila sem tudi včeraj na BP-tu, sicer več ljudi kot v torek, ampak ko smo se pogovarjali med prijatelji za razred bolj kvalitetna glasba skupina Plamen. Nič pa nimamo proti BP.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. blank
      30.12.2012 ob 16:51 blank

      Glede na to, ka nekatere tak boli, da nešče uspe pa naj je one man band ali skupina ali model keri doma drka kitaro pa misli ka je osvojil svejt se naj tisti zamisli, ka more nešče vložiti prek 10K € ka lejko zača redno špilati.....mislin, ka bi un tuj nej špilo za 100€.....bar pameten nej....Edino, či ne spoštuje san sebe....Drujga stvar...mene zanima keri lejko 300 komadov zašpila v 6h? tretjič....da ti špilaš 1h si zaslužiš 15min. pavze...celo v takši gužvi kak je bijla včera, ka si čako na pijačo že več kak 10min. pa na wc-ji glih tak gužva bila:))) sicer pa upam, ka de vas tiste kere tak boli uspeh teh par bendov RAZŽRLO! :))) lp!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      30.12.2012 ob 18:05 plenk gost

      repertoar 300-tih komadov imajo profesionalci, ki so še stara garda iz juge, saj nihče ni mislil na te mlade piceke, 300 in več komadov pa pomeni, da nekdo vso noč ne ponovi niti enega komada, seveda razen, če si kdo zaželi ponovitve..nekoč se je na feštah špilalo 10 in več ur..pa si nekaj moral znati, pa tudi po hotelih si špilal in preko glasbenih agencij, kot so čakovečka Lira in mariborska Harmonija..pa pustimo to, zaplankani tega ne bodo nikoli razumeli..))

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      30.12.2012 ob 18:08 Janko gost

      Včeraj smo lehko vsi videli kak se dela prava žurka in drugi vsi samo lejko gledamo in se marsikaj naučimo... Vsi bendi se po svoje trudijo...eni več drugi manj, možnosti so z vse enake...Ne zdaj pametovati tisti, ki ste 3 dni na sceni, dečki stvar že tirajo vsaj 10 let in nej biti ljubosumni...to nejde z danes na jutri...Tak pač je. V bistvu je pa najbolj pomebno, ka se sploh še kaj dogaja v naši ljubi Murski...in vsi keri delajo si zaslužijo pohvale, Normalno pa je, da z uspehom raste FAUŠUJA... Brez veze..

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      31.12.2012 ob 0:08 gost gost

      Janko mislen ka si po tvojon komentare v svojon živote druge skupine nej vido ne zemi tau za slabo ali mislen ka se moraš malo okoli razgledati pa boš vido dosti boljše bende pa nej ka bi mel kaj proti BP ali takšna je resnica L.p iz Murske srečno2013

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      15.01.2013 ob 17:26 lili gost

      Dragi prekmurci,.. Že bi biu skrajni čas ka henjate s tou faušijo, pa vsaj enkrat nekaj nekome privoščite, pa iščete samo napake, tisto ka je pa dobro pa nikole ne pohvalite! Neven kak ste lejko tak navoščene pa sočloveke nič ne privoščite. Malo se zamislite !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.