https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Taksiji po Pomurju bodo na silvestrovo večinoma malo dražji

Murska Sobota, 31.12.2012 ob 7:00  

Tudi letos smo za vas pripravili prispevek o cenah nekaterih pomurskih taksistov na silvestrovo, saj so najboljše prevozno sredstvo na zabave kot tudi na poti domov.

Za najdaljšo noč v letu se med vprašanji znajde tudi kako prispeti na želeno prireditev in pri tem varno potovati, saj je že v navadi, da se ob polnoči nazdravi s šampanjcem. Na to so se pripravili tudi taksisti, saj se bodo storitve prevozov po njihovih izkušnjah množično uporabljale. Dobili smo odgovore štirih ponudnikov, ki bodo večinoma zaračunali višje tarife kot običajno. Preverite, kaj so na povedali taksisti.

Taxi Badi bo delal dokler ne bodo vsi doma

Iz taksi službe Badi so nam sporočili, da »bodo garantirano vozili ves čas, le ob polnoči ne, ko si bomo vsi skupaj ogledali ognjemet (če bo) in nato naprej vozili, vse dokler ne boste vsi doma.« Sicer pa bodo njihove cene skladne z cenikom in ne bo popuščanja glede praznično-nočne cene. Po ceniku imamo praznično nočno ceno 5,00 EUR mestna vožnja do 3 km + 1,25 EUR/km ali 1,50 EUR/km (do 4 osebe). Za kombi pa boste odšteli 5,00 EUR (do 4 osebe), 8,00 EUR (5-8 oseb) za mestno vožnjo do 3km + 1,25 EUR/km.

Taxi Salsa bo po deseti uro dvignila tarifo

Taksi služba Salsa bo s svojimi taksisti prav tako vozila celo noč. Njihov cenik je objavljen na internetu, kjer si lahko pogledate različne tarifne razrede. Stranke so po ceniku opredeljene v okviru tarifnih razredov. Naključni potniki spadajo pod tarifno številko 4, za katere bo vožnja poleg vključene štartnine 2 EUR, med 6. in 22. uro zjutraj znašala 1,25 EUR/km, in med 22. in 6. uro 1,31 EUR/km.

Taxi Maxi se še o ceni ni dogovoril

Prav tako smo poklicali taksi službo Maxi, kjer pa so nam sporočili, da se še o ceni dogovarjajo. Zagotovili so nam, da bodo trije taksiji na razpolago celo noč.

Taxi Babič bo malo dražji

Iz taksi službe Babič so nam sporočili, da se še o ceni dogovarjajo, priznavajo pa, da bodo »malo dražji«.

Taxi City

Ob klicu na objavljeno številko taksija Taxi City 070 500 700, že več kot dva dni sistem javlja, da ta številka ne obstaja.

    Komentarji

    1. gost
      31.12.2012 ob 12:38 gost gost

      Gosp. Metka. V soboti je tak malo taksijev.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.12.2012 ob 12:45 Gost stranka gost

      S temi taksisti ki se še za ceno dogovarjajo, je boljše da jih ne koristite. Ker vas bodo oskubli do kosti. Sicer pa če se vam zdi cena nenormalna pa zahtevajte račun. Ker večina soboških taksistov vozi, ne da bi vključili taxsimeter.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.12.2012 ob 13:05 Gost gost

      Zaradi vaše varnosti zahtevajte račun. Da vas ne bodo mogli DUPLO kasirat..

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      31.12.2012 ob 14:53 .... gost

      Nikoli več z niti enin taksijon v Sobote ... kda jih najbole nucaš te te tak fajn jebejo v glavo in ti samo fajn obečavlejo kak pridejo po tebej a njih 2-3 vore od nikec!!!!Rajši se sami tak organizeramo ka je nešče taksi!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      31.12.2012 ob 16:51 gost gost

      v soboto kdaj jih rabiš, nemreš niti enega dobiti. Med tednom pa po postaji starejše ženske za rokave cukajo, da bi jih peljali domov. Sramota

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      31.12.2012 ob 17:21 alfa gost

      Ko te pripelje mu ne placaj adijo pa to je to ka ti pa more....znajti se trbej

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      31.12.2012 ob 17:36 gost gost

      Pa te se ti lahko kaj zgodi.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      31.12.2012 ob 19:26 sečko gost

      mater ste pametni nešterni.......ge se sigdar z taxijon vozen in to z minijon od Badi-ja pa me še nigda nej okoli prineso ali pa več kasero kak koli sna bil včasik totalka pijan!.....svaka čast ten taxiston ka stražijo za nas celo noč pa nas vozijo okoli gda se naločemo......njin bi tüj včasih pasalo ka bi bili za vikende fraj pa pili okoli ali dečki raši raskerajo pa delajo pa se trgajo z pijanimi budalami(nej sigdar).....kapo doj!

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      31.12.2012 ob 20:30 gost gost

      med tednom nega gužve vsoboto pa vsi nucajo taxi pa valjda je te težko dobiti prevoz alo

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      31.12.2012 ob 20:40 gost gost

      Gost@ alfa. Tebi te tudi šef naj ne da plačo. Če si sploh že kdaj delo.........

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.