https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Ekipa FC Ritlop zmagovalka nogometnega turnirja v Črenšovcih

Črenšovci, 6.1.2013  

Včeraj je v Črenšovcih potekal že 11. tradicionalni novoletni turnir v malem nogometu. Lovorika je po streljanju penalov pripadla ekipi FC Ritlop.

KMN INTER Črenšovci je včeraj v športni dvorani OŠ Črenšovci priredil že 11. tradicionalni novoletni turnir v malem nogometu. 24 ekip v sestavi 4+1 se je potegovalo za pokale in denarne nagrade. S konkurenco je najbolje opravila ter si poleg pokala priborila denarno nagrado 1.000 evrov ekipa FC Ritlop, ki je v finalu po streljanju penalov premagala ekipo Bar Petronia. Slednja si je z drugim mestom priborila tudi denarno nagrado 500 evrov. Tretje mesto in denarno nagrado 250 evrov si je priborila ekipa Bar Tiffany, četrto mesto pa je pripadlo ekipi Bad Boys.

Rezultati finala ter tekme za 3. in 4. mesto:

FC Ritlop - Bar Petronia       0 : 0 (6 : 5 po streljanju penalov)

Bar Tiffany - Bad Boys        9 : 3

 

Rezultati polfinala:

Bar Petronia – Bad Boys      5 : 5 (2 : 1 penali)

FC Ritlop – Bar Tiffany     4 : 0

 

Sodelujoče ekipe: Bar Petronia, Raven ovinek, Tropicano, FC Ritlop, Kmetija Cuk, Hotiza, B.F.A.M., Spartacus, Aqua, ŠD Meteor, Šola vožnje Špela, GPR, Trnje, Amidaš, Lušt, Young Boys Filovci, Black Jack, Avto šola Lendava, Strojni ometi Kavaš, Veterani, Bad Boys, Bar Tiffany, Lesnina Kos, XAL.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.