https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Žerjav: Pred časom sem sporočil pravilno odločitev

Murska Sobota, 09.01.2013 ob 18:52  

V okviru sestanka na Zvezi Romov Slovenije v Murski Soboti, smo ministra za gospodarski razvoj in tehnologijo, mag. Radovana Žerjava povprašali, kaj si misli o poročilu Protikorupcijske komisije, ki je pri aktualnemu premierju Janezu Janši,  ugotovila kršitve Zakona o preprečevanju korupcije in integritete.

 

V torek je bilo namreč objavljeno poročilo o nadzoru nad premoženjskim stanjem predsednikov parlamentarnih strank, ki  je obremenilo najmočnejša strankarska politika v državi in funkcionarja Janeza Janšo.

Minister mag. Radovan Žerjav je kot predsedujoči stranke SLS in član vladne koalicije povedal, da je »stranka SLS vedno pometla pred svojim pragom in verjame, da bodo enako storile tudi druge stranke.«

Eden izmed novinarjev je na ministra naslovil tudi vprašanje, kaj si misli o morebitni tehnični vladi. Žerjav mu je odgovoril, da »o tehnični vladi še ne razmišljam, saj si v vsakem primeru Slovenija ne more privoščiti, da bi na dolgi rok ostala brez vlade. Politiki moramo zagotoviti, da bo država imela legitimno vlado, ki bo lahko sprejemale nujne ukrepe za državo.«

Ni se mogel izogniti tudi vprašanju, ali ima sploh še voljo delati. Žerjav je pri tem pojasnil, da »vse kar se dogaja, me samo utrjuje v prepričanju, da sem pred časom sporočil pravilno odločitev». Po njegovem mnenju v takih pogojih ni moč delati, saj so pritiski preveliki in največji del energije mora vlagati v odpravo blokad.

 

    Komentarji

    1. gost
      09.01.2013 ob 20:06 lukas gost

      ŽERJAV laze kako ga ni SRAM BEZI LOPOV LAZNIVI

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.01.2013 ob 21:41 GOTOF JE gost

      V prvem odstavku se malo preberte nazaj, kaj pišete. A nihče ne prebere še enkrat preden pritisne enter? Radovan pa naj bo lepo tiho. Sedaj se repenči in nabira politične točke. Brez Janša za Radovana še vedeli ne bi, ker ne bi bil minister. Kot so nekoč rekli. Bil bi niko i ništa. Radovan, sploh se ne zavedaš kako si sam sebi škodiš, ker se ljudem želodec obrača, ko sedaj vehementno blatiš človeka, ki te je postavil za ministra in ti omogočil politični vzpon. To boš še obžaloval ob prvi priliki. Se ti povrne nazaj. Ne desetero, ampak stotero. Tudi za tebe in tvoje sodelavce imajo v predalih zajeten kupček. Ko boš najmanj pričakoval bodo strici iz ozadja potegnili zadeve na svetlo. Takrat boš rabil podporo človeka, ki ti je ponudil mesto ministra. Spomni se!

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.01.2013 ob 21:59 ... gost

      rikta si Radovan nouvo službo ka vidi ka več dugo nede mogo na ton meste pejnez grabite!!!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.01.2013 ob 10:22 s gost

      vsi so isti,banda lopovska

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.01.2013 ob 13:43 smrkci gost

      Grad gori grof beži ,tekla bo še kri.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.01.2013 ob 15:32 Google gost

      Če pa je što poštene pa je on poštene še zaj nebe blo avtoceste če nebe blo njega pa še prekmurec je taka bi ga mogle malo lepše .

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.01.2013 ob 16:52 svecnik gost

      Zatok pretiravate tuj nej trbej... kda je on priso za ministra (za prome)t je samo na otvoritvi trak vrezo, tou je vse. avtocesta je sad dela se pred zerjavom

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      10.01.2013 ob 22:07 Štefan murska sobota gost

      gost-Google tako ti povem pol pa naj sam Radovan kje so ostali papirji od AVTO CESTE OD VUCJA VASI DO MARIBORA KO PA SE NI URADNO BILO PREVZEMA IN TO JE POL ČRNO GRADNJA DA VES IN OSTALI GRABINCI OZ DELAVCI TO KI SO GRADILI LAHKO POVEDO DA JE TO RES KAJ TI JAZ PISEM IN JAZ SEM BIL ZRAVEN DA NI NIKOLI PRINESEL PAPIRJE IZ DARSA DA BI BILO TO URADNO DA VES RES PA JE TUDI DA NI BIL EDINI POSLANEC V NASEM SLOVENSKEM PERLEMENTU IN OSTALI SO TUDI GOVORILI NAJ SE ZE ENKRAT ZGRADI AVTO CESTA PA TUDI TO NI KER JE SAMO HITRA CESTA IN CESTA SMRTI DA VES IN KO BO ENKRAT ZA VSELEJ NA VELIKO POCILO OZ BO KAKA HUJSA PROMETNA POL ZI ZAMISLI CE SEM JAZ IMEL POPOLNOMA PRAV ALI NE IN ZDAJ NE HVALI NJEGA IN NE NJEGOVO STRANKO SLS KER BO TA VLADA JANSOVA V PONEDELJEK PADLA IN BO KONEC JANSE ITD

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.