https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Ob Miklošičevem letu izšla priložnostna znamka s podobo dr. Franca Miklošiča

Ljutomer, 26.01.2013 ob 8:00  

V Ljutomeru so predstavili priložnostno poštno znamko, na kateri je upodobljen dr. Franc Miklošič, filolog in slavist, in ki jo je Pošta Slovenije izdala v počastitev 200-letnice njegovega rojstva.


Včerajšnja predstavitev znamke pomeni uvod v praznovanje Miklošičevega leta, ki ga v letošnjem letu obeležujejo v Ljutomeru. (več o tem si lahko preberete TUKAJ). Ob tej priložnosti so zbrane nagovorili mag. Olga Karba, županja Občine Ljutomer, podpredsednik Filatelistične zveze Slovenije, dr. Miran Puconja, profesor slovenščine in filozofije na GFML in dr. etnoloških znanosti ter Dušan Gomboc, direktor PE Murska Sobota. Prireditev je vodila mag. Nataša Horvat, namestnica direktorja PE Pošte Slovenije, z glasbenimi nastopi pa so za popestritev poskrbeli dijaki GFML.

Dušan Gomboc, direktor PE Murska Sobota

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.01.2013 ob 11:30 franček gost

      evo se je začelo metaje občinskih penez.... prvo se nej rejši zmenijo če je bijo franc al fran miklošič... mogoče se tudi so poleg teko pijače na mizi

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.01.2013 ob 16:00 nekdanji_gimnazijec gost

      Dragi franček, dobro si napijsal - in vino veritas, mogoče se jin zblisne kaj. Jaz san hodo v gimnazijo, pa nas je razredničarka, profesorica slovenščine, včila, ka je buo Franc Miklošič, nikši Fran, pa jaz njoj še gjesden vörvlen, tak ka mislin, ka je na znamki napaka. Čudno edijno, ka je buo poleg dr. Puconja, dolgoletni profesor, pa se nej zavzel za popravek. Ne poznan tak dobro življenja g. Miklošiča, samo mogoče pa se je v pismih pa delih podpisuval kak Fran, mogoče jemi je tou ime bilou ljubše, pa so iz toga razloga na znamko napijsali Fran.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.