https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mladi nogometaš Mure 05 Klemen Pucko vpoklican v reprezentanco do 17 let

28.1.2013  

Dobro delo v mlajših selekcijah Mure 05 že kaže sadove. Vsak teden tudi pri nas poročamo o dobrih rezultatih Murinega pomladka na raznih turnirjih, še posebna čast pa je, ko kakšnega igralca opazijo selektorji državnih repezentanc. Ta čast je doletela tudi Klemna Pucka.


Na seznam reprezentantov Slovenije do 17 let se je uspelo z dobrimi igrami uvrstiti igralcu Športnega društva Nogometna šola Mura (ŠD NŠ Mura) 05 Klemnu Pucku. Reprezentanca Slovenije do 17 let, katere selektor je Borut Jarc, bo od danes do četrtka opravila priprave v Strunjanu. Z njimi bo priprave opravil tudi Pucko, član ŠD NŠ Mura 05.

Kot je povedal strokovni vodja Nogometne šole Mure 05 Boris Štivan, je povabilo na priprave reprezentance veliko prizanje in nagrada za Klemnovo delo in trud ter njegove dobre igre. Štivan je tudi povedal, da je v ŠD NŠ Mura 05 še nekaj perspektivnih mladih nogometašev v vseh selekcijah, ki si bodo, če bodo nadaljevali z dobrimi igrami in marljivostjo na treningih, lahko prav tako prislužili poziv v reprezentanco.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.01.2013 ob 15:50 xx gost

      S trdim delom se daleč pride,čestitke.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.01.2013 ob 17:29 nk bogojina gost

      Zelo zelo pohvalno!!!!!!! ČESTITKE!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.01.2013 ob 19:07 fata gost

      samo tako naprej ,čestitke.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.01.2013 ob 20:27 Pikec gost

      Napijšte ka je trenejral za Maribor. Ka nede spet ah in oh Mura vse zaslužna!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.01.2013 ob 8:12 Slaki gost

      Saj nikjer ne vidim, ka bi bilo zapisano, ka je kao Mura samo zaslužna. Tisti ka malo bole spremljamo fuzbal pa tak znamo, ka je biu tudi pri MB. Mislim sicer ka samo eno sezono, ampak je biu. Trenutno pa je pač ponovno član Mure in tu kaže dobre igre in s tem si je tudi prislužo vpoklic v reprezentanco. Glede na svoja leta bi lahko igral še v kadetski ekipi, ampak že zdaj fejst dobro špila tudi pri mladincih. Glede na to, ka je Janža zgleda že zapusto Muro je možno, ka de v kratkem dobo šanso tudi med člani.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.01.2013 ob 23:18 Pikec gost

      V reprezentanco je prišel v Maribori in je zatou notri. Je pa rejsan ka je dober in njemi želin vse dobro! Bi bil čas ka bi rejsan lejko naši dečki za člane špilali!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.02.2013 ob 0:18 rene gost

      kdo te je tebe klico

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.