https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Smeha poln veseli večer v Rogašovcih

Rogašovci, 03.02.2013 ob 9:30  

Deževen februarski večer je bil prava izbira za treniranje ustnih mišic.

 

V Rogašovcih so letos prvič organizirali veseli večer. Obiskovalci, ki so napolnili gasilsko dvorano, so se lahko do solz nasmejali ob skečih Machoja in Mejkoga, dramske skupine Močnikovi in dramske skupine iz Pečarovec. Za sproščanje ustnih mišic pa so poskrbeli moški in ženski pevski zbor KPD Rogašovci, Ribaši in Karel Šinko, ki je na harmoniki zaigral že pozabljene pesmi. V vlogi voditelja se je tokrat preizkusil vedno z navitim jezikom Boštjan Sinic, ki je s svojim nagovorom zmedel tudi marsikaterega od nastopajočih. Za veselo vzdušje po končanem uradnem delu pa je do poznih večernih ur skrbel Denis Unger.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.02.2013 ob 9:24 jenamena gost

      To pa je fejst smejšno ka se moški oblačijo v ženske...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.02.2013 ob 9:40 blaf gost

      Bogme neje smejšno, župniki se tudi v janke oblačijo, gučijo smešnice pa se jin nihče ne smijej...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.