https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Mura 05 izgubila proti Kaprfenbergu, Bogatinov tudi uradno nekdanji trener

3.2.2013  

Nogometaši Mure 05 so včeraj v Kidričevem igrali prvo pripravljalno tekmo pred spomladanskim delom sezone. Avstrijski Kapfenberg je bil boljši s 4:0. Murskosoboški klub pa se je tudi uradno razšel s trenerjem Oliverjem Bogatinovim, njegov naslednik pa bo znan v kratkem. Bo to znova Ante Šimundža?

Po slabem tednu treningov so Muraši včeraj odigrali že tudi prvo prijateljsko tekmo, ki pa seveda ne more biti še merodajen podatek, kakšno bo moštvo spomladi. Črno-beli so prvi zadetek prejeli v trideseti minuti, nato pa še tri v zadnjih petnajstih minutah tekme. Za Muro so zaigrali tudi nekateri mladinci. Matic Maruško ni nastopil, je pa po besedah Fabijana Cipota z njim načeloma vse dogovorjeno, da v Murski Soboti ostane naslednje leto in pol.

Mura 05 : Kapfenberg 0:4 (0:1)

Strelci: 1:0 Ronivaldo (30.), 2:0 Ibrahim Bingöl (72.), 3:0 Thomas Csobadi (79.), 4:0 Ibrahim Bingöl (85.)

Nogometaši Mure so prvi polčas igrali s postavo: Drakovič, Majer, Mörec, Barbič, Atanasov, Bohar, Vaš, Kozar, Rep, Ploj in Maroša. V drugem polčasu so igrali še: T. Cipot, Slana, Kramar, Kurbus, Botjak, Šipoš, Sačer in Podgorelec.
Damjan Ošlaj je po tekmi dejal: Glede na vse okoliščine igra ni bila tako slaba kot je slab rezultat. Imeli smo dve "smrtni" priložnosti, lahko bi celo rekel, da najlepši na tekmi. Zadetke smo dobili po individualnih napakah, kar pa je v tem času razumljivo, saj smo skupaj le nekaj časa. Sam menim, da bomo imeli konkurenčno ekipo in se za nas ne bojim.

Nogometaši Mure so prvi polčas igrali s postavo: Drakovič, Majer, Mörec, Barbič, Atanasov, Bohar, Vaš, Kozar, Rep, Ploj in Maroša. V drugem polčasu so igrali še: T. Cipot, Slana, Kramar, Kurbus, Botjak, Šipoš, Sačer in Podgorelec.

FOTO: arhiv pomurec.com

Damjan Ošlaj je po tekmi dejal: "Glede na vse okoliščine igra ni bila tako slaba kot je slab rezultat. Imeli smo dve "smrtni" priložnosti, lahko bi celo rekel, da najlepši na tekmi. Zadetke smo dobili po individualnih napakah, kar pa je v tem času razumljivo, saj smo skupaj le nekaj časa. Sam menim, da bomo imeli konkurenčno ekipo in se za nas ne bojim."

Omenimo, da je v drugem polčasu v dresu Kapfenberga zaigral tudi nekdanji Muraš Dragan Jelić.

Bo Bogatinova nasledil Šimunda?

 

Mura pa se je tudi uradno razšla s trenerjem Oliverjem Bogatinovim. Bogatinov, ki je ekipo Mure prevzel avgusta in jo prvič vodil na tekmi proti Laziu, je v Murski Soboti preživel dobrih pet mesecev. Murskosoboški klub se mu zahvaljuje za storjeno in mu želi veliko uspeha v njegovi nadaljnji karieri.

Ekipo trenutno vodita Franc Cifer in Damjan Ošlaj, ime novega trenerja pa bo znano v prihodnjih dneh. Ni izključeno, da bi se v Fazanerijo znova vrnil tvorec evropske pravljice Ante Šimunža.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.02.2013 ob 12:46 gost gost

      Niti ni tako slabo, glede tega,ka smo igrali proti drugoligašu.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.02.2013 ob 13:11 lol gost

      Brez fajiča ki je edini znal dajati gole lejko pride sam guardiola pa nede bokše

      2 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.02.2013 ob 13:27 kopirec gost

      Fabi nejsi tak dober kak se delaš :-(.Kda je še Topič bil si gučo ka ne zdigavle telefona in ka si ti zdaj napravo ? čista isto zdaj že bivši trener Bogatinov te je tri dni zval ka ga je zanimalo kakšen je njegov položaj zdaj pri muri in ti nejsi tri dni njemi zdigno telefona ampak si njemi poslo sms ka nemaš časa zdaj ka si zasedeni na peti den pa si njemi pravo ka te naj ne zove več ka je nej več on trener.Halo malo se zamisli kak hitro si se spreobrno ka si prišo na položaj.Ka se pa tiče predsednice (neman nika proti njej)pa je sprejela samo zato ka je nej nišče ščel na to funkcijo,saj kelko ge znan je na seji mestnega sveta g.XY odo pa proso što de pa so ga vsi zavrnili,verjetno tudi zaradi samoga njega.(osebe XY)

      8 23 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.02.2013 ob 13:33 Bobi gost

      Cipot de dokončno pokopal Muro, bote vidli. To ge že dugo pravim. Samo pejnezi so mu važni.

      6 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. ms-d
      03.02.2013 ob 13:41 ms-d

      gost,kopirec-čisto prav imaš kak si napiso,cipot je eno veliko sranje od človeka in se ima za velikega,narod de kmalo sprevido in videl celo sliko od mure,če ni hotel sprejeti štiri nigometaše od agenta za slovenijo,ga je lejko sram ,ker misli da je sedaj bok in batina,dela vse na svoj mlin ,ampak kako dolgo,??????????

      1 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      03.02.2013 ob 13:43 mike gost

      Kaki šimundža nehajte no kako ga bodo plačali, s hrano pa pijačo ha ha

      2 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      03.02.2013 ob 14:12 denis gost

      dajte ži enkrat uvesti redno registracijo, ka de se vidlo što pijše. naj pijše ka koli ali naj se vijde što. Mijslen ka de se število komentarof za sako temo drastično zmanjšalo...

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      03.02.2013 ob 14:28 ANTA gost

      gost - denis ja zmanjšalo de se ker se folki neda registrejrati. Simundža je od mure odišo bejsen ker nej daubo obljubljeno... sedaj glede na ta dolg, predsednico kluba katera verjetno nikoli neje bila na resnoj tekmi in kero so privlekli ker dugi nišče nešče biti, komedijanta cipota, ferija cifra kateri neven ka pri muri ta lejta še išče...JE ZELO NEUMNO SIMUNDŽO VLEJČTI KERI TUDI NEREALNE VSOTE ZAHTEVA. Pomojen je vsega konec, razen če do zadevo malo zavlekli in tau preko mafije ki se skriva v občini. AMPAK NAJ SE VSI ZAVEDAJO KA JE FOLKI ZADOSTA IN INŠPEKCIJO JE ENOSTAVNO POKLICATI!!!

      1 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      03.02.2013 ob 14:31 Iniesta8 gost

      Doči če Ćiro i rješiti ovu situaciju!

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      03.02.2013 ob 14:39 ms-d1 gost

      ms-d,naš ka san čul ka de mura mejla novoga agenta za trženje:-) Fabi je prej zrihtal dva svojiva pajdaša nebi o imenaj ka me nedo ger tožili :-)

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      03.02.2013 ob 15:29 yx gost

      Vsi kateri pišete na tem pomurcu, ste ni vredni ka vas žaba po... vaši komentari so nastrojeni proti novemu vodstvu,ter proti novemu športnemu direktorju Fabiju,kar se mi zdi skrajno primitivno. Kako lahko plujete nogometaša,ki je toliko naredil za muro,lahko bi bili ponosni, sedaj vidim, da ste navadni trači. Nikočli ne birekel, da ste prekmurci, ker pravi prekmurec ne pluje po svoji lideh. PUSTITE UPRAVO NAJ DELA V MIRU VSAJ 100 DNI, ŠE VLADI DAJO MIR, VI PA STE ŽE OD PRVEGA DNE V OFENZIVI. Na sodišče pa se naj dajo zadeve, bo se vsaj videlo kam je šel dnar od prejšnjega vodstva. FABI NE POSLUŠAJ JIH.

      13 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      03.02.2013 ob 15:50 gringos gost

      fajn v prvo pomursko ligo jih vržte pa začate kak trbej.....

      1 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      03.02.2013 ob 15:51 aaa gost

      Samo ka van pojasnin določene zadeve, topić je mel 5,200 evrov plače in z računa dobo čiosto vse plačano!!!

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      03.02.2013 ob 15:51 yx1 gost

      yx,daj povej ka je tak dobroga napravo za muro ?

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      03.02.2013 ob 15:59 konjo jedan gost

      Razen toga ka je pred lejtami spizdo v Rudar ka je tan več plače daubo...

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      03.02.2013 ob 16:01 dokaz gost

      aaa,daj dokaži ka je to res

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      03.02.2013 ob 16:06 aaa gost

      Neman njegove plačilne je pa definitivno rejsan!! Glede toga ka CIPOT pa nendri za vekšo plačo špilo ste pa eni praf smejšni. Vi nebi zeli sčužbe ge bi van vekšo plačo ponujali! Sicer je pa z bedaki bv razpravljati, uvesti bi bilo potrebno ka z enga IP-ja lejko komentejra samo en uporabnik! Topićž lopove, jebemo ti sve, svet tvoje drugove iz lože svečane, pičke lopovske!!

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      03.02.2013 ob 16:08 aaa gost

      Se opravičujem za napake v besedilu, so me Topićovi ritolizci svadile!!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. prekmurjerepublika
      03.02.2013 ob 16:25 prekmurjerepublika

      Kak ste eni primitivni, tou človek nemre vrvate. Kočno se stanje v mure zača premikate z mtve točke. Lidje so komaj malo več kak teden dni na položaje in se trudijo, sake den so na fazanerije, iščejo sponzore, igralce, za kere smo že mislele ka so preteklost (maruško, bohar, vaš..) ostajajo, a van pa pale nič ne paše. Obveščanje in odnos do javnosti, igralcov, navijačov je za svetlobno leto višje kak je blo v obdobji topiča. Po neuradnih virih se vrača željeni trener, ju3 je tiskovna konferenca, ge do predstavile svoje aktivnoste, v sredo tekma proti zavrči, ge mo lejko vidle kelko je ta ekipa sposobna. V glavnon dela se na puno, vzdušje je fejs pozitivno, optimistično in vsi tiste, keri ste vupale na propad mure, ste lekar vsaki den bole živčni :) pa lep pozdrav

      17 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      03.02.2013 ob 16:29 aaa1 gost

      aaa tvoja mama to zna ?

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      03.02.2013 ob 16:32 aaa gost

      Topićov je tak samo eden, pa piše pod 15 različnimi nicki, tao se najbole vijde kda sledijo en za drugen. Neman se pa namena s topićovimi čprimitivci štukate, na konci do obtožili Cipota ka je 1.3 mio dolga napravo. tao je samo pri nas možno.. Hehehe, smigen se z vas... Lipao ste zapravili naš klub, eni ste ga za 100 evrov prodali, tao si gor pište! banda!!

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      03.02.2013 ob 16:35 aaa1 gost

      aaa to ti misliš :-)

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      03.02.2013 ob 16:36 aaa1 gost

      aaa banda je zdaj na oblasti v klubu

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      03.02.2013 ob 16:42 aaa1 gost

      aaa žal mi je samo to, ka je nej topič rejsan vkradno pejneze, ka se te nebi brez veze slinili tu gor in verjetno mi keri vrvlemo ka je Topič delo pošteno tudi nebi ,sedaj proti van pisali.Konec koncov pa de vse prišlo na dan ali te de že prekesno in nete mogli vrvati što je vse proti klubu delo.Zdaj pa se malo še veselte,saj se dugo nete ka se nete meli zakoj.Pa lep pozdrav

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      03.02.2013 ob 16:44 aaa gost

      Ka pa te prle bilao,ka je nastal takšen dolg? Zakoj so Topići vsi domači sponzori odišli? Zakoj je on eden redkih ka je prejemo plačo, pa tao v višini 5200 evrov? Za to vsoto bi plačo cca. 5 igralcov. Zakoj v računovodskih knjigah nega prikazanoga nite enga dohodka s strani vstopnic? Prosin te, če mi normalno odgovoriš na te vprašanja!

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      03.02.2013 ob 16:47 aaa1 gost

      aaa,ti meni najprle dokaži ka je mel takšno plačo.Če ti to tak vse znaš si verjetno bil ger tan poleg :-)

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      03.02.2013 ob 16:50 aaa1 gost

      aaa in ti zdaj verjameš ka do zdaj vsi te novi kader delo zašenki ?Mo zdaj vidli fabija komi de dal najprle plačo sebi ali igralcem?

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      03.02.2013 ob 16:50 aaa gost

      aaa1- se vidi ka si pravi navijač MURE, ka klubi privoščiš najslabše! BRAVO!! Predvsem se nanaša na izjavo:Zdaj pa se malo še veselte,saj se dugo nete ka se nete meli zakoj. SAJ GE ZNAN KA MAŠ S TO IZJAVO NAJVERJETNEJE PRAF, SAMO KLUB JE DOLG USTVARO KDA JE BIL PREDSENIK TOPIĆ, NEJ PA CIPOT!! Samo ge san žalosten ka je ta izjava najverjetneje resnična, ti pa privoščiš Muri propad, tao je poanta!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      03.02.2013 ob 16:53 aaa gost

      Boš vido ka jo je dobo, če si tak prepričani ka de vse na dan prišlo!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      03.02.2013 ob 17:21 muraš pa pou! gost

      Fabi je Muro postavo nazaj na noge pa naj prave što ka šče!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      03.02.2013 ob 17:43 gost gost

      baje je fabi pred skupščino zazaval, ka bi mu eni zrihtali klub v avstriji,te pa očitno nema zdravih namenov vtom klubi,ide se njeme kako sam preživi.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      03.02.2013 ob 17:52 ganđa gost

      Po novon de se klub zval nk ganđa :-)

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      03.02.2013 ob 17:54 aaa1 gost

      aaa ges mo rad če klub obstane oziroma ka njemi uspe preživeti ali san prepričan ka je novo vodstvo gnilo

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      03.02.2013 ob 18:00 Aborah gost

      Ka što zna, či Aborah ostane! Na transfermarkte je še pri Mura05!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      03.02.2013 ob 18:08 Preko Mure preko Drave preko Save vse ta do pakistana gost

      Čeprav san nej navijač Mure in pristaš slovenskoga fuzbala, čiglij san s prekmurja.. Pa muri vseeno privoščin ka se rejšijo s toga pa ka že enkrat začajo normalno posloviti, ker či da pa vse šlo po iston postopki, de se čez 3-4 leta pa ponouvilo... Sem pa tudi na strani Topiča, ki vsekakor ni edini odgovoren za nastalo situacijo, mi smo s tabo...

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      03.02.2013 ob 18:27 lovec gost

      Rad man nogomet pa Muro, ampak dečki s touf ekipo se Mura nede genola z zadnjoga mesta, ne bi rad o imenih ampak če za Muro špilajo takšni igralci za kere san še nikdar nej čul, halo, najprej se trbej v nižjih ligah kalite, pa te v prvoj ligi prevzeti glavno vlogo. Gda de Mura skapejrala ka more meti z nekšen vešken klubon dogovor o kaljenju mladih igralcev, ge se srečajo s člansken nogometon. Tudi Fabi pa Ošlaj sta najprlej špilala v Bakovcaj, nemren razmeti, ka sta zdaj gda sta eniva glavnih v klube, na tou pozabila. Stara pesem, nika nouvoga v Mure.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      03.02.2013 ob 18:38 yx gost

      Vi eni bedaki gost-konjo jedan si si dal pravo ime ravno pravo za tvoje razmišljanje, on je profesionalni nogometaš,kaj misliš ka bo špilal v najlepših letih za drobiž, LAHKO JE NEKAJ PISATI DEJSTVA PA SO DRUGAČNA,KI JIH TI IN TEBI PODOBNI NE BOSTE NIKOLI RAZUMELI. Ne mislim ti praviti kaj dobrega naredil,ker je to za tebe znanstvena fantastika. Pa sem že rekel,da se ne bom oglašal, ampak me svadi,kakšne bedarije pišete,ki nimajo veze s člankom. Enako velja za gosta -yx1.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      03.02.2013 ob 18:43 riki gost

      Zaj pa že nehajte s tem Topičom to je že zgodovina, če pa vam je tak žal za njega pa si napravte klub nekje drugje pa modrujte.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      03.02.2013 ob 18:45 Chico gost

      Vsi ste brezvezniki pa štenkaši na ton forumi, taka škoda. Na sobotainfo je menša gužva, pa bole realni komentari. Vejpa prva tekma je po enon kedni. Kapfenberg pa že cejli mesec trenera in je vdobrem ritmu. V sredo de pa nova zgodba. Mo vidli kak do se ex Muraši obnesli pri Zavrču. vso srečo Oliveru v novon klubi. Njemi še najmenje zamerin in mislim ka je solidno opravo glede na dogajanje v klubi.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      03.02.2013 ob 18:59 niko gost

      Pa kak lejko pluvlete v svojo skledo totalno brez vsebine,naj bi ,san čuo,Fabi drži se ne poslušaj primitivcov ka so si dali avtogol

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      03.02.2013 ob 19:09 Bejsen kak vrag gost

      Eni ste navadni bedniki ka znate samo šinfati, o stanji kluba pa nemate pojma kak mij si keri smo nej poulek, zatou pa ne blebečite pa počakajte ka de se zgoudilo nej pa ka samo brez veze lapate.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      03.02.2013 ob 19:28 tretja liga gost

      Vsi komentarji ,ki so namenjeni proti Muri in njenemu vodstvo so od komentatorjev in navijačev tretjeligaških klubov iz Pomurja in seveda vseh sovražnikov . S tem hočejo doseči čimprejšnji propad Mure.Prej so eniinisti šinfali prejšnje vodstvo sedaj pa to isto počnejo novemu vodstvu. Njim je pač cilj uničiti klub.Najdeš tudi takšne ljudi vsepovsod.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. ms-d
      03.02.2013 ob 20:00 ms-d

      gost-aaa,dokaži ka je imel topič takšno plači.pa se te slini,ti aaa1,vidin ka znaš za situacijo,vsaki ti čast,penezi od vstopnic pa moraš pitati g, puhana ,ka je on bil zaduženi za peneze,pitajte njega konja enoga,de pa prišla revizija in poročilo za poslovanje ,te pa te si eni vlase skubli,da te vidli pa znali za istino,dosta je toga za povedati,tudi me zanima ka de delo te cipot in celec da de dobil pošto za opravičilo ali za kazen v velikem znesku,tudi naj sedaj celec pove če je dobil sponzora -mlinopek,ka je bil tak veliki ka de on dobo peneze,naj da javno ,povedati,

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      03.02.2013 ob 20:09 aaa gost

      5200 evrov mesečno človeki keri jeklub pahno v 1.3 mio dolga! Ge man čisto vest, naj topić izda po mv kelko plače je mel, kak cipot če ma jajca!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      03.02.2013 ob 20:21 gost gost

      murabor..predlog za novo ime kluba..))))

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      03.02.2013 ob 20:36 aaa1 gost

      aaa kelko ge znan je dug750.000€,zato ne piši neka na pamet ali pa že novo vodstvo dela na ton ka je dug takšen kak ti pišeš.Za plačo pa daj nekši dokaz je telko mel .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      03.02.2013 ob 20:43 aaa gost

      http://www.pomurec.com/vsebina/14174/Racunovodkinja_Mure_05_razkrila,_da_dolg_presega_ze_milijon_evrov mislin ka računovodkinja ne laže

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      03.02.2013 ob 20:45 aaa1 gost

      aaa če bi to bila istina bi jernej ali pa smiljan to že daven den lanserala v javnost,saj sta pomoje gli teva dva kvazi novinara kopala grob Topiči in pripravlala teren za svojoga pajdaša.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      03.02.2013 ob 20:56 aaa1 gost

      aaa in včasi drugi den je že malo nači gučala :-) poleg toga pa se je tu ena druga zgodba odvijala ka se tiče te računovodkinje.Ja pa še eno ta računovodkinja meni nikdar ne bi bila ka gda bi se malo svadila ka bi šla pa vse v janost davala ka kelko ge znan je to malo sporno.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      03.02.2013 ob 21:00 aaa gost

      Aja, očitno so vsi drugi krivi samo nej prejšnji vladajoči?!! isti primer mamo zaj v našoj državi, vsi drugi so vse krivi oz. preusmerjanje pozornosti. Pa če je dolg 750000, je dolg ogromen!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. ms-d
      03.02.2013 ob 21:34 ms-d

      aaa,če si tak točen pa pameten mi pa te povej na podlagi keroga argumenta si tak močen za njegovo plačo,in mi povej kelko mesecom je nej že dobo,oziroma nakazo plačo,ker nega pejnez,pa si tudi napiso ka maš čisto vest,te si pa sigurno nekje blizu kluba ka samo motaš neka na pamet,argumente in točne podatke pa nimaš,pitaj puhana kelko ma topič plače,on je bil za peneze glaven in kelko je podaril kart v mariboru za zadnjo tekmo,no ka te vijdin z odgovorom,

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      03.02.2013 ob 23:02 05 gost

      Gost aaa1 ka si ti do zdaj zivo na marsi? Prejsni predsednik je nej bil sposoben, to znamo vsi ocitno samo tebi nej jasno, tudi slabse vec nemre biti, ne obsojaj pa prej lidi ka so tu komaj teden dni pa so pokazili dosta vec ka of v 2 letaj, razen lazi pa zavajanja.. Zaradi taksih kak si ti se nan smeje narod v celi sloveniji, rajsi bi vzpodbujal klub... Topic je mel sanso dolgo kak jo je izkoristo se pa vidi... Malo premislavli z glavo ce mas kaj v glavi, nej pa ka bluzis ce ti of kolega... Boj realen!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      03.02.2013 ob 23:11 yyy gost

      ms-d, pelaj si domov Topica, pusti pa klub pa novo vodstvo ka se trujdi...zalostni pa bogi ste ka zaj sinfate..

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. ms-d
      03.02.2013 ob 23:37 ms-d

      yyy-ges ne šinfan ,kak drugi,samo san dal odgovore pa pitanje ,ka me zanima,tebe san pa nej nika pijto,pa se neslini dosta če neveš kak je kaj bilo,pa se ne potegujem nej za topiča ,san pa strasten navijač mure,nemrejo eni pisati kelko je mel plače pa ge so pejnezi od kart,pitajte puhana,pa pijtajte igora-celeca,zakoj je nej odavo igralce,ker ni imel muda ,ampak je bil v pijtanju pejnez,ka je mislo ka de masno zaslužil-primer fajič.določena cifra na mizi,on pa zdigne za 50.000€.tudi je nej bil v stanji ka bi eno leto napravo pogodbo,profesionalno,z mičojon,še dosti de prišlo ven ,ampak pomali,sedanji ljudje ste tak navdušeni nad vsem,tak ka te sčasoma pa šinfali to vodstvo pa igralce,vse ka se napravi je nigdar nej dobro za ljudi,sigdar nekaj nekomi smeta,pomagati pa nešče nišče,rajši sedi doma pa šinfa,

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      03.02.2013 ob 23:50 gost gost

      Rejdno ste bougi fsi fküper! :)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      03.02.2013 ob 23:52 Aborah gost

      Je Aborah še član Mure05 ali ne? Na transfermarkte je še itak pri mure napijsane!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    57. gost
      04.02.2013 ob 2:51 lauraas gost

      Pa katerikoli norc bo poplačal tale dolg, bo drugo leto spet takšen dolg, itd.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    58. gost
      04.02.2013 ob 7:05 mister gost

      PREKMURCI NAVOŠČENI!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    59. gost
      04.02.2013 ob 9:03 sramota gost

      Tej ka tak fejst Fabija v nebo povzdigavlete, pa od neklše legende gučite, bojte malo realni, ka je pa napravo za Muro ka bi lejko bil legenda, kelko lejt je tu špilo ka bi lejko bil legenda, nemate pojma ka pomeni beseda legenda. njvekša svinjarija pa de, če de prišo nazaj njegov svak, te smo rejsan zmagale po vsem tem, ka sta že šmuglala kda je bi športni direktor. To ti lejko samo na bruhanje ide. Pa dajte naj nikak predsednici malo povej kakšne stvari so se godile pa zakoj igralci nejso meli pogodb pa tak dale to je področje športnoga direktora. Pogodbe so meli samo eni pa zna se što, pa pejneze so dobivali tudi samo eni pa tudi to se zna što, zdaj do pa nej samo pri koriti, zdaj so v koriti.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    60. gost
      04.02.2013 ob 9:20 gost gost

      sramota ka cipota pa njegov svak delata z toga kluba najprej se odavle vavstrijo da pa zavoha pejneze te pa ostane pri muri

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    61. gost
      04.02.2013 ob 9:46 Chico gost

      sramota pa gost-gost enjajta zajebavati novo upravo in jin pustita delati. Kelko ge znan je bil nazadnje Nizozemec športni direktor pa bi naj urejal te pogodbe. za nizozemci je stal Topič in naj on odgovarja za pogodbe. Očitno vama je žal za TOPNIZ emi kabi lejko še klub bole v razpad pognali.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    62. gost
      04.02.2013 ob 10:01 Chico-1 gost

      gost - Chico, pa ge te vidiš, ka je @sramota kaj piso o novi upravi, piso je o FAbije, za keroga je tudi meni nej jasno kak ga eni mate za legendo, pa je z Muro dejansko razen lansko leto uvrstitve v Evrop nej napravo nika, pa ide se za čas leta pa pol, kda je nekdanji športni direktor uspel napraviti pogodbe samo za "svoje" to ka je Mura ostala brez kar nekaj pejnez ide njemi na dujšo pa to zna ogromno lidij.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    63. gost
      04.02.2013 ob 10:18 MURA BOY gost

      NIKA SE NE SEKEJRAJTE. GNES JE TISKOVNA KJER NAM BODO VSE POVEDALI IN NEKATERI BODO ZELO PRESENEČENI.ČE NEGA FABIJA V KLUBU JE KLUB ŽE ZAPREJTI TAU VAN JE LEJKO VSEN TOPIČAROVCON JASNO. TOU KA JE FABI NAPRAVO ZA MURO V TON KRATKON ČASO JE TOPIČ NEJ BIL SPOSOBEN NAPRAVTE V DVEH LETIH.VSAKA ČAS NOVOFABI LEGENDAME VODSTE PA Z PODATKI V JAVNOST, KELKO JE MEL TOPIČ POGODB Z MURO, KDO JIH JE PODPISAL IN KOLIKO JE DOBIVAL, KOLIKŠEN JE DOLG MURE, TO ZANIMA VSE NAS PRAVE MURAŠE, DA SE VEDOLO KDO, KAJ IN ZAKAJ ZAVAJA JAVNOST. HOČEMO POŠTENE INFORMACIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FABI LEGENDA

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    64. gost
      04.02.2013 ob 10:20 naj se oglasi gost

      Naj se oglasi Topič pa razkrije ka se je vse delalo za njegovim hrbtom.Dosta toga znan kak so njemi jamo kopali te kao rešitelji kluba sedaj,vendar san ges nej za to pristojen ka bi piso zato vupan ka de se oglaso Topič in dal vse v javnost ka je štoj delo te vidli kak de zanimivo.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    65. gost
      04.02.2013 ob 10:28 yx gost

      Jaz pa mislim,da vse skupaj pregleda davčna in kriminalisti, drugače ti zagovorniki Topiča ne bojo nikoli nehali. Če davčna pregleduje pa zajebavle male privatnike ne vem zakaj ne naredi v tem primeru. Glede financ je imel škarje in platno v rokah Topič. Z evropskim denarjem ter prodajo vstopnic ni bilo tako malo. Igralci ter še marsikdo ni dobil denarja, to pove veliko. Zagovorniki Topiča ne vem kaj bi radi, ALI STE IMELI KAKO KORIST?

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    66. gost
      04.02.2013 ob 10:33 tonček gost

      Fabi je že dal plačo igralcom, tisto ka je Topič ni dal. TOLIKO DUGI JEZIKI.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    67. gost
      04.02.2013 ob 10:44 yx1 gost

      yx,boj siguren,če bi ugotovili ka je topič delo kaj proti zakonito bi že daven den njegovi pogrebniki poslali davčno in kriminaliste ale nika nemrejo najti ,zato pa se ne spiščavlejo v to.Najleže je baba rekla baba kazala istina pa je čisto neka trečega.Topič če nebi mel mure rad bi lejko to izredno skupščino razveljavo ,saj je mel vse pogoje ker je nej bila legalna pa jo je nej,ker tudi on šče ka bi se stanje popravilo.Topič bi odišo z mure kad tad samo nej na takšen način ka bi ven spadno lopov kak vi ništerni mislite.Dajmo času čas in bomo videli kdo je imel kaj prav.Sam pa sem zelo skeptičen glede novega vodstva predvsem pa da Fabija povzdigavljete v legendo.Kakšna legenda kluba ? za par let igranja?Malo se zamislite kdaj lahko nekdo postane legenda kluba!!!!!!

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    68. gost
      04.02.2013 ob 10:47 yx gost

      čE bi Topič odišo avgusta bi mura bila druga spet na poti v evropo, pa zaslužila bi z igralci pa da ne naštevlen kaj vse bi bilo, Topič je vse zavrkno ker ni htel odstopiti.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    69. gost
      04.02.2013 ob 10:49 tonček-1 gost

      Kak je te zdaj Fabi dal plačo, vej pa če je to delo predsednika nej Športnoga direktora, ali je zadj to nej tak, prlej bi naj bil za vse finance, pogodbe pa tej stvari predsednik Topič odgovoren, ka je Celec nej s ten nika mel, zdaj pa te kao na idnok Športni direktror, zdaj vas pa naj razmi što vas more :).

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    70. gost
      04.02.2013 ob 10:58 ????? gost

      tonček-1zdaj se še bole nede znalo što tu pige pa što plačuvle :-(

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    71. gost
      04.02.2013 ob 11:08 gost gost

      gost - yx , daj ne palamudi pa ne nakladaj. nemaš pojma pa se li nekaj pametne delaš. Sronja eden!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    72. gost
      04.02.2013 ob 11:13 MURA BOY gost

      YX1- TE PA TIJ ŠE SI TAK PAMETEN POVEJ ŠTO JE PO TVOJON LEGENDA MURE. PO MOJON MIŠLJENJI STA TOU LEJKO SAMO FABI PA CIFER PA STAREJŠA IGRALCI MURE. FABI PA MED MURINIMI IGRALCI DALEČ NAJVEČ NASTOPOV V REPREZENTANCI, ŠPILO JE VEČ LEJT V TUJINI, ZA MARIBOR ŠPILO DA SO BILIJ NAJBOKŠE, ŽAL PA JE NJEME ŠE VEČJE DOSEŽKE PREPREPREČILA HUDA POŠKODBA NA NORVEŠKEM IN SE JE NA KONCU KARIERE ODLOČIL POMAGATI MURI. KATERI IZMED BIVŠIH MURAŠEV JE ŠE TO NAREDIL(RAZEN OŠLAJA), DA BI LAHKO POSTAL LEGENDA KLUBA.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    73. gost
      04.02.2013 ob 11:16 tonček gost

      Noro sem se izrazo tepa klub nk mura05, ker pač vi vedno omenjate Cipota pa sem pač tak napisal.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    74. gost
      04.02.2013 ob 11:20 MURA BOY-1 gost

      @mura boy, daj ne breči, Cifer ja, on je legenda Mure, ker je celo karijero pa živlenje posveto Mure, Fabi je pa tak malo bil pri Mure, ka nikak nemre biti legenda Mure pa naj tij še tak kričiš, PREMALO JE TU ŠPILO; PA PREMALO JE DAL MURE, KA BI LEJKO BIL LEGENDA MURE PA NAJ TI ŠE TAK BREČIŠ PO FORUME :-)

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    75. gost
      04.02.2013 ob 11:20 YX1 gost

      MURA BOY in zato ka je špilo za maribor in v tujini je legenda ? haha edini ka je lejko legenda je cifer keri je cejli život špilo za muro. http://www.prvaliga.si/Klubi/Mostvo/igralec.asp?idi=11629&id=22&all=1

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    76. gost
      04.02.2013 ob 11:26 yx gost

      Nel vem kaj so za vas legende imate neke čudne pojme. Mislite ka so legende če so celo življenje pri klubi.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    77. gost
      04.02.2013 ob 11:30 nemogoče gost

      V ENIH JE TELKO HUDOBIJE NEVOŠČENOSTI NESRAMNOSTI OBTOŽEVANJ BREZ DOKAZOV DA VAM ŽELIM POT V PEKEL ŽE ZDAJ UREDNIŠTVO UREDITE REGISTRERANI FORUM KA DE MENJE GNOJA TU GOR ALI VAM TO PAŠE to nema veze z komentiranjem izmenjavo mnenj---

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    78. gost
      04.02.2013 ob 11:32 YX1 gost

      yx,po tvojen so legende že tisti ka so pet sezon odšpilali pri muri !!!!Naš kelko je takšnih igralcev in te so vsi po ton takšen legende ?

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    79. gost
      04.02.2013 ob 11:42 gost gost

      Ajd zaj pa vsi drkat - šimunđa prijde nazaj. Fabiji je en dao pejneze ka je šimunđi mogo vse v naprej plačati ka ovačik nebi prišo. Pa iz maribora jih še eno par kcuj prijde. Rejsan bi se lejko preimenovali v NK MURABOR.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    80. gost
      04.02.2013 ob 13:45 fata gost

      vse vas je lahko sram ,ki šinfate muro.Zdaj dajte podporo novemo vodstvo ki je sprejelo te dolgove od gniloga Topiča pa šče našo Muro rešiti.Kapo dol pred njimi.Vso srečo novemu vodstu.Topičovi privrženci pa se raj skrijte ka te najebali tako kot on,ker ste šenki odili na tekme.Topič van je dal celoletne vstopnice.To je resnica-preverjeno.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    81. gost
      04.02.2013 ob 15:29 pin gost

      ti podpiras to zdrogirano vodstvo pa oni so odstavili največjega patriota tega kluba,trenera golmanov djuroja ki je vgojil nešteto golmanov namesto njega pa nastavili ritoliznika starovasnika,ki sploh nima licence,so to dobri nameni fabija pa celeca'

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    82. gost
      04.02.2013 ob 15:52 NIKE gost

      gost - fata PRED KON KAPO DOL PRI TEM NOVEM VODSTVU??????????????????????????????????????????????????? GLAVNOGA PARAZITA SMO SE REJŠILI (TOPIČA),,,DAUBILI PA 3 NAUVE NESPOSOBNE PARAZITE!!! ČE SO TAK GLASNI NAJ PRIKAŽEJO FINANČNO STANJE KLUBA (kama je šau vsaki cent), Topiča naj terjajo, Ferija ven fuknejo keri se drži mure kak socialne,... VSI NOGOMETAŠI SE MORAJO ZAVEDATI TOGA: lažejo se vsi in lagali jim bodo dale (PEJNEZ PA NEGA)! SAMO KA NEDO PALIK JAMRALI, KA SO NEJ DAUBILI PLAČANO!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    83. gost
      04.02.2013 ob 19:25 2013 gost

      Gost pin malo pazi na jezik ka tu pises ka nede kaj narobe, ocitno si velki frajer,samo dobro ka je taksih kretenov kak ti fejst malo, vsa cast novi upravi, igralcem!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    84. gost
      04.02.2013 ob 19:50 gost gost

      gost 2013, on je frajer ti pa misliš ka si frajer pa si budalo zabito, takših kak si tij pa je fejst dosta.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    85. gost
      04.02.2013 ob 20:37 2013 gost

      Gost-gost ti si pa en kmet zabiti, idiot, na tvojo zalost je vas malo, taksih ka samo scete slabo klubi...Ka mas od toga ka ne privoscis dobro??Kreten!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    86. gost
      08.02.2013 ob 8:48 tak malo gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    87. gost
      08.02.2013 ob 12:08 itaq gost

      gost - NIKE - telko ka te potolažen, igralce so dobile 3 plače za nazaj!! tak ka je to vodstvo bole sposobno in neka dela, nej kak prešnje!! torej je predsednica marsikaj zriktala!!! si navaden šinfaš in nika drujgoga!! pfuj!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    88. gost
      08.02.2013 ob 12:19 itaq1 gost

      itaq,od kec tebi ta imformacija ?1.april še pride

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    89. gost
      12.02.2013 ob 20:24 itaq gost

      enostavno znan!! sicer si pa lejko malo po porumaj tude preštejš, pa boš dobo potrdilo o toj izjave ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.