https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Avto Rajh Fordov prodajalec leta 2012

04.02.2013 ob 7:30  

Družba Summit motors Ljubljana je ponovno izbirala najuspešnejšega slovenskega Fordovega trgovca. Za leto 2012 je priznanje osvojilo pomursko podjetje Avto Rajh.

 

Fordov trgovec Avto Rajh d.o.o., s prodajno servisnima centroma v Ljutomeru in Murski Soboti, uspešno pokriva področje severno vzhodnega dela Slovenije in dosega z rezultatom 8,04% nadpovprečen Fordov tržni delež. Na področju Ljutomera, kjer so pričeli svojo uspešno poslovno pot, pa znaša tržni delež 17,36%, kar še dodatno potrjuje, da je šel naziv najboljšega trgovca v prave roke.

Podjetje Avto Rajh d.o.o. temelji na bogati tradiciji kleparsko-ličarskih in servisnih storitev, začetki katere segajo v šestdeseta leta prejšnjega stoletja. Že od leta 1994 so zvesti Fordovi blagovni znamki in danes sodijo med vodilna podjetja na slovenskem avtomobilskem trgu, tako po obsegu poslovanja, kot po visokih standardih kakovosti, ki jih dosegajo pri svojem delu. Pri tem so ostali zvesti vrednotam družinskega podjetja.

“S poštenim, zavzetim in strokovnim delom je družina Rajh razvila operacijo, ki presega Fordove standarde poslovanja. Rezultat so izjemno visoke ocene zadovoljstva kupcev vozil in uporabnikov servisnih storitev ter nadpovprečen tržni delež znamke Ford v Prlekiji in Prekmurju.  V letu 2012 je podjetje Avto Rajh pridobilo tudi naziv Specialista za poslovne uporabnike. Zavedajo se, da poslovni uporabniki pričakujejo hitre, strokovne in učinkovite rešitve za njihovo mobilnost in Avto Rajh prav to zmore in zna ponuditi,” je ob podelitvi povzel David Jurič, generalni direktor Summit motors Ljubljana.

Foto: Žare Modlic

Direktor Dušan Rajh dodaja, da so osvojenega priznanja zelo veseli, ker je: “V prvi meri to dodatna potrditev, da nam uspeva upravičiti zaupanje naših strank ter obenem zaupanje Forda in domačega uvoznika, s katerim že skoraj 20 let soustvarjamo naše družinsko podjetje. Priznanje Fordov trgovec leta nas bo dodatno gnal k boljšemu delu, ki se mora vedno in sproti odražati v višjem zadovoljstvu strank. Zato na doseženi rezultat ne gledamo kot na enkratni uspeh, ampak ga dojemamo kot spodbudo za nadaljevanje z dobrim delom. Skupaj s celotno ekipo zaposlenih bomo še naprej izboljševali to kar počnemo in omogočali našim strankam brezskrbno vožnjo na vseh njihovih poslovnih in osebnih poteh.”

Direktor servisa, Damjan Rajh meni, da je to nagrada, od katere imajo največ prav stranke: ”Ford vseskozi zahteva od nas, da brez izjeme spoštujemo stroge standarde dela in poslovanja. Odločitev, da se potegujemo za najboljše rezultate je v zato v prvi meri zaveza, da bo delo opravljeno odlično in v največje možno zadovoljstvo strank. Ponosni smo na vse sodelavke in sodelavce, ki so nam omogočili ta uspeh.”

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.02.2013 ob 11:40 Leroy gost

      Čestitamo!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.