https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kje boste pustovali?

09.02.2013 ob 9:00  

Za vas smo zbrali prizorišča pustovanj v Pomurju, ki se jih lahko udeležite danes. Prva pustovanja se začnejo že ob deseti uri zjutraj.

Današnja Pustovanja v Pomurju po časovnem sosledju:

Pustovanje na Trgu kulture v Murski Soboti ob 10.00 uri : Program bosta povezovala Primož in Miran skupaj s plesalci in animatorji Plesne šole ZEKO.

Pustni živ žav s Piko Nogavičko v Kegl Cityju v Murski Soboti ob 11.00 uri : V Kegl Cityju vas bo obiskala Pika Nogavička in vam pokazala 1001 pustno vragolijo. 

Pustno rajanje na prostem v Moravskih Toplicah ob 13.00 uri : Tradicionalna pustna zabava s pisanim pustnim programom in izborom najlepše maske.

Pustno rajanje na prostem v Črenšovcih ob 13.00 uri : Rajanje se bo odvijalo na parkirnem prostoru pred kulturno dvorano v Črenšovcih. Zbiranje mask bo od 13. dalje. Ob 14. bo krenila povorka, na čelu katere bodo kurenti. Najboljše maske pa bodo tudi nagrajene.

Fašenek v Maximusu v Murski Soboti ob 17.00 uri : Velika zabava s plesno šolo Zeko in krofi za vse maske.

Pustovanje v Čardi v Martjancih ob 19.00 uri : Tradicionalno pustovanje v motelu Čarda z glasbo v živo in izborom najizvirnejše maske.

Pustovanje v Kavarni Allo Allo v Beltincih ob 19.00 uri:  Zabaval vas bo "One Man Band" Balkania - Đuro. Najlepše tri maske bodo nagrajene.  

Pustno rajajanje v Šratovcih z  rüso ob 19.00 uri: Dogodek se bo odvil v gasilskem domu. 

Ples v maskah v Maximusu v Murski Soboti ob 21.00 uri : Zabavala vas bo skupino Calypso. Najboljše maske bodo nagrajene (nagrade v vrednosti 500 EUR).

Veliko pustovanje v Kavarna Pub Weekend v Radencih ob 20.00 uri : Koncert skupine The Cock Tails. Organizator obljublja velike nagrade za najboljše maske (najboljša skupinska maska, min. 3 osebe - 1000€, najboljša samostojna maska – 500 EUR ter veliko ostalih bogatih nagrad).

Noro pustovanje v Nedelici  ob 21.00 uri: Zabavala vas bo skupina Blue Planet. Gostilna pri Studencu za najboljše maske, ki jih bodo izbirali skupaj s člani skupine Blue Planet, pripravlja bogate denarne nagrade (1. mesto: 300 €, 2. mesto: 150 €,  3. mesto: 50 €). 

Maškarada pri Avto-Center Kuhar v Bakovcih ob 21.00 uri: Za glasbo bosta poskrbela duo Mark & Bojan. Najboljše 3 maske bodo nagrajene.

Pustni večer v Trendu v Gornji Radgoni ob 21.00 uri : Za glasbo bo poskrbel D.j. Kuc. Izbirali bodo naj masko, naj skupinska maska in naj sexy masko.

Pustovanje v Cafe Del Mar v Gornji Radgoni ob 21.00 uri : Za glasbo bodo poskrbel MIX DJs .Nagradni sklad 120€ in praktične nagrade.

Večerni koncert Sandi Cenov v Kegl city-BTC v Murski Soboti ob 21.00 : Predskupina Energy

Noro pustovanje v Oxygenu v Ljutomeru ob 21.00 uri: Iskali bodo najzanimivejšo posamično ali skupinsko masko (1.nagrada: 400 EUR, 2.nagrada: 150 EUR, 3.nagrada: 50 EUR) 

Predstavitev vseh mask bo okrog enih, pol dveh, nato pa sledi razglasitev in podelitev nagrad.

MIKKova Pustna sobota »70'S & 80'S DISKOTEKA« v Murski Soboti ob 21.30 uri : Glasbo bo vrtel GT OBLIVIOUS.  Opozarjajo, da na »Dress code« ne pozabite.

Noro pustovanje z Nagradami v Spartacus caffe v Murski Soboti ob 22.00 uri: Za glasbo po skrbel DJ Josh Somen. Najboljše maske bodo nagrajene ( 1. nagrada 100 EUR, 2. nagrada darilni bon za pijačo v vrednosti  50 EUR,  3. nagrada darilni bon za pijačo v vrednosti 30 EUR).

    Komentarji

    1. gost
      09.02.2013 ob 10:22 vidoncan gost

      Pa fasanek : gotov si in maškerada, ter zabava z skupino veseli prekmurci lepo vabljeni!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.02.2013 ob 12:24 gost1 gost

      Idemo po prvo nagrado v nedelico! :)

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.