https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Upravna enota Ljutomer med finalisti za priznanje poslovne odličnosti 2012

12.02.2013 ob 9:30  

Med petimi finalisti za priznanje poslovne odličnosti za leto 2012 je tudi Upravna enota Ljutomer.


Priznanje RS za poslovno odličnost je najvišje državno priznanje na področju kakovosti in odličnosti poslovanja, kot rezultata razvoja znanja in inovativnosti ter nenehnih izboljšav. Namen priznanj je spodbujati slovenska podjetja in javne inštitucije k inovativnosti, stalnim izboljšavam in dvigu konkurenčnosti svojega poslovanja.

Za državno priznanje za poslovno odličnost za leto 2012 se poteguje pet finalistov. To so družbe Elektro Gorenjska, Hidria AET, Lotrič meroslovje in Mariborski vodovod ter Upravna enota Ljutomer. Priznanje bodo sicer podelili na slovesni prireditvi, ki bo 19. marca na Brdu pri Kranju.

Kot so sporočili iz Urada RS za meroslovje, ki koordinira sistem priznanja, so navedene organizacije dokazale uspešno uporabo evropskega modela odličnosti EFQM za nenehno izboljševanje in so vsaka v svoji kategoriji zgled dobrega poslovanja.

Prijavljene organizacije v okviru ocenjevanja za priznanje bodo letos prvič hkrati prejele tudi mednarodno veljavne certifikate EFQM sheme Prepoznani v odličnosti - Recognised for Excellence za dosežene točke ocenjevanja ter se obenem vpisale na seznam ocenjenih organizacij, ki ga vodi EFQM v Bruslju.

STA

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.