https://www.facebook.com/SR%C5%A0A-parketarstvo-in-trgovina-482767995154662/
http://www.ac-andrejek.si/
http://www.m-energetika.si/
http://www.gtz.si/
https://www.minicom.si/
https://www.saubermacher-komunala.si/
https://www.pomurec.com/vsebina/50328/Za_praznike_se_zahvalite_na_Pomurec_com
https://www.kobilje.si/
http://www.tisina.si/
http://www.obcinaljutomer.si/
https://www.puconci.si/
http://avtorajh.eu/
http://www.kit-zizki.com/
https://www.gornji-petrovci.si/obcina/
https://www.facebook.com/Cvetli%C4%8Darna-Andreja-380603335338336/
http://www.center-maximus.si/si/

KRONIKA

Vlomi, tatvine, kraje in ilegalci

 

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči z gmotno škodo, pet kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru ter pridržali osem tujcev, ki so v Republiko Slovenijo vstopili na nedovoljen način.

Na področju kriminalitete so obravnavali tri tatvine, vlom v osebni avtomobil in goljufijo. Radgonski policisti so obravnavali tatvino prstana iz zlatarne, vlom v osebni avtomobil, od koder je neznanec ukradel nahrbtnik z denarnico in bančno kartico. Kasneje je z bančno kartico opravil več transakcij v vrednosti skoraj 2.000 evrov. Obravnavali so še goljufijo prodajalca pri plačilu goriva. Soboški policisti so obravnavali tatvino čevljev iz garderobe fizioterapevtskega salona. Tatica je bila kasneje izsledena v bližini. Petrovski policisti pa so obravnavali tatvino denarja iz osebnega avtomobila. 

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Policisti policijske postaje za izravnalne ukrepe so skupaj z mobilno carinsko ekipo na avtocesti kontrolirali dva voznika Taxi vozil z registrskimi številkami Republike Madžarske. Ob kontroli je bilo ugotovljeno, da prevažata šest državljanov Bangladeša in dva državljana Pakistana, ki ne izpolnjujejo pogojev za vstop v R Slovenijo. Tujci bodo predani madžarskim mejnim organom. Voznikoma pa je bila izrečena globa. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.

    Fotogalerija