https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V Gornji Radgoni pripravljajo prvi Indoor Slackline sešn

Gornja Radgona, 19.02.2013 ob 14:15  

Člani X-Kluba Gornja Radgona pripravljajo to soboto, 23.2.2013, zanimivo športno-rekreativno prireditev v prostorih OŠ Gornja Radgona. Izvedli bodo prvi Indoor Slackline Sešn (hoja po vrvi) v Gornji Radgoni, in s tem, kot zmeraj, poskrbeli za druženje in razgibavanje mladih in mladih po srcu tudi v zimskem času.

Slack bo na razpolago vsem, ki imajo željo, da se preizkusijo v spretnosti hoji po vrvi. Obljubljajo dobro glasbo, prigrizke, zanimive nagrade ter dobro voljo za vse udeležence. Zbiranje se bo pričelo ob 9.00 uro v  telovadnici OŠ Gornja Radgona, ko bodo pričeli z ogrevanjem in zbiranjem prijav. Prijavnina znaša samo 2€, ob 10:30 uri pa se začenja tekmovalni del dogodka. Tekmovalce prosijo da s seboj prinesejo čiste športne copate, tekmuje pa lahko vsak.

Kaj je slackline?

Slacklining poznamo iz zgodnjih 80-tih let prejšnjega stoletja, ko sta plezalca v dolini Yosemite v Kaliforniji začela hoditi po ograjah ob parkiriščih. Njuna strast je kmalu prerasla bregove doline, navdušenje plezalcev pa se je začelo nezadržno širiti po vsem svetu.

Ravnotežje je v vsakem od nas, samo dopustiti si moramo, da ga odkrijemo.Kot pravi Gregor Rajk iz X-Kluba Gornja Radgona, vse udeležence, katerih pričakujejo veliko iz širšega območja Pomurja in Slovenskih goric, čaka „noro dober slackline sešn“.

Foto: wikipedia

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.