https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Murski Soboti potekala ustvarjalna izkustvena delavnica »Za mlade ni ovir«

Murska Sobota, 19.02.2013 ob 15:00  

V času šolskih zimskih počitnic je Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Murska Sobota, Center za socialno delo Murska Sobota in Center za socialno delo Ljutomer organiziralo druženje med mladimi z namenom aktivnega preživljanja prostega časa, izmenjave znanj ter izkušenj.

Ustvarjalno izkustvenih delavnic  »Za mlade ni ovir« so se udeležili otroci in mladostniki iz Dnevnega centra za otroke in mladostnike Kekec ter mladi člani Medobčinskega društva  slepih in slabovidnih  Murska Sobota. Delavnice so potekale v prostorih društva, v Murski Soboti, Arhitekta Novaka 4 in so bile finančno podprte od Lions Kluba Murska Sobota. Mladi so se družili ob prilagojenih družabnih in rekreativnih igrah: šah, človek ne jezi se, showdown – namizni tenis.

Udeleženci so ob vodenju delavnic socialnega delavca Branka Petovarja, Erne Fišinger, Marjete Grabar spoznali prilagojene igre za prosti čas, sklenili nova prijateljstva in pridobili nove izkušnje. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.02.2013 ob 6:58 met gost

      Z udejstvovanjem na delavnicah se mi je polepšal dan

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.