https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Štihec izvoljen za predsednika sekcije mestnih občin

Murska Sobota, 20.02.2013 ob 10:06  

Anton Štihec je soglasno pridobil zaupanje članov sekcije mestnih občin Slovenije in je izvoljen za predsednika Sekcije mestnih občin Slovenije, v okviru Skupnosti občin Slovenije (SOS), katero je pred Štihcem vodil nekdanji župan mariborske občine Franc Kangler.


Kot je Anton Štihec ob tem na socialnem omrežju zapisal, se vsem mestnim občinam zahvaljuje za (soglasno) podporo, hkrati pa se zaveda, da ta izvolitev po eni strani predstavlja priznanje, po drugi strani pa veliko odgovornost

Skupnost skupno šteje 174 občin in so razdeljene na tri sekcije, posamezne sekcije v Skupnosti občin Slovenije pa vodi devetčlansko predsestvo, med tem, ko sekcija mestnih občin s predsedujočim Štihcem na čelu šteje toliko članov, kolikor je mestnih občin.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. copicar
      20.02.2013 ob 10:34 copicar

      Čestitke :-)

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.02.2013 ob 11:42 y gost

      čestitke županu! mislim ka se je vteh letih županovanja nekaj nafščo in da bo v prihodnosti še boljši župan!

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.02.2013 ob 13:13 KAR NEKDO gost

      Mu še kdo zaupa? Čudno.

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.02.2013 ob 13:29 RPK gost

      Zaupa mu večina, kar je zadosti.

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.02.2013 ob 16:34 gost gost

      KOJI SO NAŠI??

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.02.2013 ob 16:45 ghz gost

      po mojem mnenju bi vsak sposoben župan zamenjal upravo komunale v takšnon primeri in preprečil ka bi se bile politične bitke na ramenih občanov.če pa je nej toga sposoben pa naj odstopi.nas lidgej ne zanima kdo je šef pa kera stranka,pa što je glavni na komunali,nas zanima kak mo preživeli,če de še vutro služba, pa ka do deca geli.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.02.2013 ob 17:13 ghz1 gost

      ghz,tudi bi jo ,če bi lejko ampak prinas sds,sd,lds, skup držijo.Nindri v SLO se te stranke med seuf nemrejo edino v M.S. so v koaliciji,saj drugače nemrejo svoje kadre postavlati kama ščejo.Telko man edino vupanje ka je narod nej tak naori ka vidijo ka se dela v mestnem svetu in bodo vse te stranke fejst nagrajene na naslednjih volitvah.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      20.02.2013 ob 20:04 gost gost

      V SLO, narod nima pojma kaj je demokracija'? Zato pa imamo take politike,ki sedelajo norca iz nas......

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. Bajs01
      20.02.2013 ob 20:16 Bajs01

      In kako argumentirati plačevanje zavestne izgube komunale zaradi prenizko zaračunanega ogrevanja? S kakšno pravico se bo pokrivala ta izguba tudi iz mojega denarja? So socialni problemi. Znana so merila , kdo lahko dobi pomoč in to izključno skozi socialne transferje. Seveda se bo župan potegoval za nekaj tisoč volilcev v teh stanovanjih. Ostale pa , klinc jih gleda . Naj sami plačujejo oziroma se znajdejo za ogrevanje v svojih hišah , ki so jih zgradili z lastnim denarjem , z lastnim delom , takrat , ko je marsikdo užival , ali na morju ali v gostilni.Do stanovanj so prišli premnogi s pomočjo Jazbinškovega zakona. Zgrajena pa so bila ta stanovanja v veliki meri z denarjem , ki smo ga prispevali vsi zaposleni. Pa naj bo , je bilo potrebno privatizirat ta stanovanja. Ampak , večno pa biti na plečih ostalih. Če je pač potrebno preurediti8 kotlovnice na cenejši energent ali učinkovitejšo izrabo(pretvorbo) energije , potem je pač to potrebno tudi plačati. Nekdo v hiši pač to mora sam organizirati in tudi8 plačati.Kot sem pa že en krat napisal , župan bo zadnji , ki bo pač stanovalcem strnjenih blokovskih naselij povedal kruto dejstvo.Preveč volilcev je tam skoncentriranih. Me pa zanima , kako bo na to dejstvo odreagiral pred volilci in plačniki iz okoliških naselij?

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      20.02.2013 ob 21:31 . gost

      Ste zabavni, prav srčkani. ''Vem, da nič ne vem.'' - Sokrat

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      20.02.2013 ob 22:18 mitja gost

      Dobro se je ugojijo te štihec :)

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      20.02.2013 ob 22:27 zavodzaposlovanje gost

      Na občini ali občinskih zavodih zaposlena hčerka podžupana, kandidat modre liste, štihčeva sorodnica po ženini strani, domnevna ljubica, sin podžupana jao jao korupcija do neba !!!!!!

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      20.02.2013 ob 23:18 jjj gost

      SAMO V LENDAVI JE VEČ KORUPCIJE

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      21.02.2013 ob 5:25 Ciganjscek gost

      @ jjj Mas praf. Samo v Lendavi tou delajo z nasmehom na obrazi pa jako fino pa elegantno. Kda pa gor prides pa je prekesno. Zatou pa jim nemres niti zameriti.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      21.02.2013 ob 8:06 zoja gost

      bajsi tudi tovarne smo delavci pomagali postaviti pa što je lastnik teh katere so še ostale takšni kak si ti ka je dobo poojilo štero je prej iflacija požrla kak pa si ga odplačo. glede kumunale pa tak oni so podpreti od župana pa delajo ka ščejo župan zamenjo si kanglerja za predsednika sos pazi ka ga neboš tudi na poliožaju ka boš brez vsega.PROLETARCI VSEH DEŽEL ZBUDITE SE EVROPA ŽE VRE EDINO MI NE VEMO KA BI RADI...

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      21.02.2013 ob 15:46 zadovoljen gost

      Škoda besed, sami nevoščljivci!!! Župan čestitke, želim ti še naprej tako dobro vodenje občine! Večina vas podpira in se ne ozirajte na negativce, očitno jim ne gre dobro!Niste vi krivi, vendar pa morajo najti nekega krivca! Še enkrat čestitke!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      21.02.2013 ob 17:40 potemkin gost

      Res škoda besed !!! če človek tako laže, da sam sebi verjame, potem tudi ni težko napisati takšne neumnosti, kot jo je "zadovoljen." Čestitke Pomurcu, da omogoči tudi samohvalo županu in njegovim sorodnikom. Na Sobotašinfo se župan recimo grajati ne sme. Le hvali se lahko njegov lik in delo. Kot Kim il Sung. Veliki vodja. Zato pa Sobota napreduje le z muzo za 85.000 EUR. Čestitke župan !!!

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. Bajs01
      21.02.2013 ob 21:19 Bajs01

      Odgovor Zoja. Ja , te tovarne sem tudi sam pomagal postaviti. Pa sem imel kaj od tega? ne , nič nisem imel in tudi nič nisem zahteval. Kar je bilo , je pač bilo. Kot tudi ne komentiram oziroma nimam nič proti takrat uveljavljenemu Jazbinškovemu zakonu. Tudi za to velja , kar je bilo , je pač bilo. Ampak , pridemo pa na to , kar je pa sedaj. To je pa , da župan hoče pokrivati del stroškov za ogrevanje z mojim denarjem. In to zaradi česa. Zato , ker si s tem kupuje glasove. Namreč. Iz skupinskih kotlovnic se ogreva precejšnje število občanov. In njim se pač ugodi , potem pa lepo pokasira na volitvah to precejšnje število glasov. Jasno mi je , da noben od aktualnih politikov v občini mojega mnenja ne more podpreti javno , ker si s tem takoj odreže vejo , na kateri sedi. Žal. Morda se pa kateri le onujači. Bi pa pričakoval , da tole moje mnenje pokomentira tudi župan. Če odgovora ne zasledim v medijih , bom poskusil tudi na portalu pomočobčanu. Seveda , če ne bo vse skupaj tam cenzurirano. Se je že dogodilo. Pač , pozitivna ali negativna selekcija. Odvisno , s katerega zornega kota gledaš. Zoja , pa še to. O posojilu in podobnem. Vsak je imel možnost. Jaz ga nisem ne dobil , ne prosil. Pa tudi tovarne nisem ne lastninil , ne kupil , in je tudi nimam. S svojimi rokami in s svojo glavo se preživljam.Torej ne sodi nekaj , o čemer nimaš pojma.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      21.02.2013 ob 22:34 zadovoljen gost

      Potemkin, zakaj misliš, da sem njegov sorodnik, saj pa ga je volilo več kak 50% občanov. A so vsi njegovi sorodniki?Neumen si ti. Svojo neumnost in negativnost kažeš s tem, da vedno napadaš župana. Ene lepe stvari ne napišeš o župani. Se pravi, župan je že tretji mandat in nič dobrega ni naredil, ali? Žalostno, s tem grajaš tudi nas volivce, ki smo ga podprli in mu dali glas. Očitno je za večino dober župan. Če ti ne gre dobro v življenju, mora zato biti kriv župan. Še na koncu bo župan kriv, če se boš ločil z ženo, če jo imaš. Mislim,kakšne neumnosti vse ne slišiš. Uredi si življenje. Jaz imam dokaj urejeno in sem zadovoljen,zato me boli en k.....c, kaj ima župan,zakaj je tako,....nešteto vprašanj! Če pa mi ne bo vredi, pa se bom sam pobrigal, da mi bo dobro, pa nebom krivil župana zato!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      21.02.2013 ob 22:42 katastrofa gost

      Zavodzazaposlovanje, zakaj imaš proti, kdo se kje zaposli. A ti ne bi zaposlil sorodnico, znanca,..? A se v M.S več ali manj ne poznamo med sabo. Jaz imam polno sorodstva., pa če ustreza razpisu, zakaj pa ne sorodnico. In to je korupcija? Ti si res smešen. A ti ne bi zaposlil svoje hčerke ali brata, ali....? Te pa res nekaj ni vredu s tabo,...

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.