https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Korošec kmalu novi stari direktor murskosoboške bolnišnice?

23.02.2013 ob 9:30  

Trenutnemu direktorju Splošne bolnišnice Murska Sobota Bojanu Korošcu je svet zavoda izkazal večinsko zaupanje. Na včerajšnji seji članov sveta mu je svoj glas od devetih članov dalo šest članov, dva sta glasovala za Borisa Cigüta, en član sveta pa je svoj glas namenil Marjanu Žekšu.


Kot poroča portal Pomurje.si, se je na razpis za direktorja murskosoboške bolnišnice prijavilo devet kandidatov, med katerimi je bila ena vloga neveljavna, kandidatka Vanja Lebar pa je od kandidature odstopila. Ob Korošcu, Cigütu in Žekšu, so v igri za mesto direktorja še Andrej Cvikl, Artur Racman, Janez Pustatičnik in Karel Erglen.

Korošcu se mandat izteče konec aprila, soglasje k imenovanju novega direktorja pa mora dati minister za zdravje (dosedanji minister za zdravje Tomaž gantar je včeraj odstopil).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.02.2013 ob 17:16 samotak gost

      in kda de izvoljen,te pa lejko cejlo leto prikazuje zgubo!

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.02.2013 ob 17:40 Ciganjscek gost

      Prognoze komentatorov na tom posti so bile tocne. V bolnici nic novega. Bomo spremljali. @ samotak zadetek v polno!

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.02.2013 ob 21:49 GOTOF JE gost

      Nebi škodilo, če bi KPK še malo pogledali v Pomurje. Za začetek kar v svet zavoda bolnišnice. Pa še bi se našlo. Klemenčič welcome!

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.02.2013 ob 21:55 Bandi gost

      Ge bi rad samo čestito vsen delavcom bolnice neglede pa profil še posebej pa delavcom pralnice keri so v veliki meri zaslužni ka je bolnica nej v rdečih številkaj. Korošci pa celoj upravi čestitan za novo izvolitev pa ka nedo izdali zavupanja keroga so jin dali tudik delavci bolnice.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.02.2013 ob 22:06 baba mara gost

      Prosim vse od čistilke, pa do najvišjih kadrov, ostanite tako človeški kot do sedaj. Še posebej na internem oddelku I. in II. nadstropje, kjer včasih delajo v nenormalnih razmerah.

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.02.2013 ob 9:35 nikoiništa gost

      Pa mislin, ka je tou niti nej tak slabo. Konc koncof nekak pelajo tou bolnico. Vrvlen, ka je nej enostavno takši zavod v gnešnjih časih voditi. Z ene strani doktori, z druge lastniki, pejnez nega...paciente pa trbej nekak zriktati.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.02.2013 ob 11:07 eden gost

      edijne problem se mi zdi, ka je korošec samo diektor na papijre, ker za svoje delo, ki bi ga mogel opravljati ima če se ne moten 6 svetovalcov. sicer pa nemre doktor biti ekonomist ka bi znau vodite to organizacijo

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.02.2013 ob 12:29 špitalski duj gost

      Vsaki direktor ma svetovalce pri Korošci so to naprle njegovi najbližji sodelavci keri so v vodstvi ,te pridejo vodje odelkov pa služb pa enot izmenovodje seveda pa so tu tudik vsi zaposleni.Vsi majo možnost direktori svetovati.Se pravi ka ma okoli 912 svetovalcov .Te se pa po svojih najbokših močej trudijo ka za dobro bolnice pacijentov pa seveda zaposlenih direktori svetuvlejo najbokše kak znajo.Odločitev zakoj pa mamo direktrore pa je na strani direktora in on odgovarja tudik za vse zmote z svojim podpisom pa odločitvami. Direktror zastopa bolnico

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      26.02.2013 ob 21:29 pin gost

      to kozlaš , sramota za tiste ki so dvignili roko

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.