https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Denar za celoten pomurski vodovod vseeno zagotovljen

Ljubljana, 25.02.2013 ob 19:08  

Župani občin iz sistema B pomurskega vodovoda so v Ljubljani uspeli prepričati ministra Žerjava, da se je le-tega uvrstilo v letošnjo finančno perspektivo. Tako se bo gradil celoten pomurski vodovod naenkrat.

Ob nedavni napovedi gospodarskega ministra Radovana Žerjava, da je gorički del pomurskega vodovoda preveč v zaostanku, da bi ga uvrstili v letošnjo finančno perspektivo, so župani goričkih občin danes na sestanku vendarle dosegli vključitev tega vodovoda najbolj potrebnega območja v letošnje financiranje.

Da bo dogovor veljal morajo goričke občine v roku 14 dni pripraviti nekatere manjkajoče Projekte za izvedbo (PZI) ter poskrbeti za kompatibilnost z državnimi projekti. Dogovor, kako doseči zastavljen cilj, bodo župani dogovorili na jutrišnjem sestanku v Stanjevcih.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.02.2013 ob 20:00 Jojo gost

      Kda te se začali zavedati, ka neje nika KŠENKI. Tej račune de mogo nikak plačati.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.02.2013 ob 23:12 vodovod gost

      RAČUN BREZ KRČMARJA !!! V Ljubljani imajo sedaj bistveno drugačne skrbi, kot je en Gorički vodovod. Stranke se ukvarjajo kdo bo s kom in kdo bo koga. Kakšen stolček bo kdo imel in podobne zadeve. Ko bo čas bodo še mogoče kaj rekli o Goričkem vodovodu in seveda, če bo volja in denar, ga bodo še kak EVRČEK namenili za Goričko. Raja, sedaj imate, koga ste si izvolili. Sedaj kličite na pomoč Židana in Ficka. Hmmm, še dolga bo pot, če bo sploh nova vlada sestavljena.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.02.2013 ob 9:39 jj gost

      čestitke gorički župani! v ton kriznon parlamentarnon časi ste uspeli pridobiti nekaj, kar je skorajda že spadnilo v vodo! Samo malo njin trbej zagroziti pa vse ide! nej so goričanci več tak naivni tudi nej!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.02.2013 ob 10:49 vodovod gost

      Ehhhh, jj, od kje tebi to ??? KAK SI NAIVEN! Tak kot župani. Pa kdo jim jamči, da denar bo ??? Oblast se bo menjala, ministri se bodo menjali, poslanci se bodo menjali. Le kdo bo v daljni Ljubljani imel čas, da se ukvarja z nekim vaškim vodovodom ??? V nekaj mesecih bo potreben rebalans proračuna. Še dobro, da raja ne ve, kaj vse bo izpadlo iz proračuna.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.02.2013 ob 19:43 ena gost

      Me rejsan zanima šteroga leta tau bode.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.