https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Eksplozija v Ljutomeru ranila sedem ljudi, tudi tri otroke

Ljutomer, 01.03.2013 ob 8:15  

Včeraj okoli 21. ure je eksplodiralo v stanovanju na Postružnikovi ulici v Ljutomeru.


Po prvih ugotovitvah sta v stanovanju nasproti ljutomerske policijske postaje eksplodirali dve gospodinjski plinski jeklenki, so sporočili s policije. Stanovanje, v katerem sama živi 64-letnica, je v celoti uničeno. Stanovalka je bila v eksploziji huje poškodovana, zato so jo reševalci odpeljali v bolnišnico na zdravljenje.

Poleg stanovanja, v kateri je eksplodiralo, sta delno poškodovani tudi dve sosednji stanovanji v večstanovanjski stavbi. Ranjenih je bilo sedem ljudi, med njimi tudi policista, ki sta pomagala pri reševanju in sta rabila pomoč zaradi vdihanega plina, ter trije otroci iz sosednjega stanovanja.

S policije poročajo še, da je škoda nastala tudi na sosednjih stanovanjih in na vozilih, parkiranih pred stanovanjskim blokom. Vzrok eksplozije in višina nastale škode bosta ugotovljena naknadno.

    Komentarji

    1. gost
      01.03.2013 ob 22:02 škifi gost

      Ja pa jade. Policijasporoča, da sta eksplodirali plinski jeklenki. No, plin je res eksplodiral. Jekneki sta pa preživeli. Sicer pa kaj bi se čudil, ko gredo iz neke poklicne šole, ki se jo komaj pregura in prešvingla na tečaj za policaja. Tam pa itak nič strokovnega razen kako moraš v vsakem človeku videti potencialnega storilca in prekrškarja. In še normo mu dajo za plačilne naloge.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.