https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Skupini za samopomoč Beltinci zapeli ob 15-letnici delovanja

Beltinci, 03.03.2013 ob 8:00  

V Kulturnem domu v Beltincih je včeraj potekalo srečanje ob 15-letnici delovanja Skupine za samopomoč Beltinci in skupine Ljudske pevke "Večernice" Beltinci. V dvorani je tako odmevala ljudska pesem večih zborov iz občine in okolice, po uradnem delu pa je sledila pogostitev vseh nastopajočih in obiskovalcev.

Skupina za samopomoč - sekcija Beltinci je ena najaktivnejših skupin za samopomoč v Sloveniji. Njihovo delovanje je v pozdravnem govoru predstavila koordinatorka skupin Milka Kavaš, pod geslom "Ljudska pesem nas povezuje" pa se je nato skozi celotni kulturni program predstavilo več zborov.

Rdeča nit programa so bile misli pesnika Toneta Pavčka, ki jih je v ozadju spremljala nežna melodija kitare. Po uradnem delu so nato sledile čestitke jubilantom, nato se je praznovanje prelevilo v prijetno druženje ob domačih dobrotah in žlahtni kapljici.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.