https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POLITIKA

Celec: Predsednik Mestnega odbora SDS me je izsiljeval

Murska Sobota, 05.03.2013 ob 16:31  

Mag. Robert Celec je na tiskovni konferenci, ki je potekala v salonu Murska republika v hotelu Zvezda Murska Sobota, predstavil pritiske s strani MO stranke SDS, kršitev zakona s strani župana in preiskovanje Komisije za preprečevanje korupcije.

 

Mag. Robert Celec, ki je bil prejšnji teden potrjen s strani mestnega sveta za novega direktorja Zavoda RIS Dvorec Rakičan, je na današnji tiskovni konferenci obrazložil dogajanje okrog imenovanja in posledično vzrok izstopa iz mestnega sveta stranke SDS.

Izsiljevanje in pritiski k odstopu s položaja svetnika SDS

Celec je pojasnil, da se je lanskega junija prijavil na delovno mesto direktorja RIS Dvorec Rakičan in bil s strani sveta zavoda RIS Dvorec Rakičan soglasno izbran tudi z glasom predstavnika Modre liste. Nadaljnji postopek je zahteval pridobitev soglasja mestnega sveta, kar je po besedah Celeca, župan z vsemi triki in nagajanji onemogočal pol leta. Na decembrski seji naj bi župan predstavil cel kup domnevnih nepravilnosti v postopku izbire direktorja, zaradi česar ga svetniki niso izglasovali.

Nato se je prijavil  na ponovni razpis januarja letos, kjer je bil ponovno soglasno izbran na svetu zavoda kot najprimernejši kandidat. Po besedah mag. Roberta Celeca so se nato  začela izsiljevanja, ki jih je v največjem delu na njega izvajal Karlo Šoš, predsednik MO SDS Murska Sobota. Dogovoril naj bi se za t.i. »naravno koalicijo« v kateri bi v zameno za njegovo soglasje o imenovanju za direktorja RIS Dvorec Rakičan stranka SDS podprla zamenjavo dveh članic KMVVI (kadrovska komisija), obvladovanje sveta zavoda Vrtca s strani Modre liste in nadaljnje usklajeno delovanje stranke z Modro listo. Celec je nato pojasnil, da se je hkrati od njega zahteval odstop kot svetnik SDS, da ne bo moteči faktor v »naravni koaliciji«.

Odstopil kot mestni svetnik SDS-a in ne kot mestni svetnik

Nadalje je poudaril, da je ne glede nato, da je tudi podpredsednik nadzornega odbora SDS na državnem nivoju, odstopil iz stranke SDS. Celec se na tem mestu sprašuje o nerazumnosti dejanja, saj se je v preteklosti  veliko angažiral za stranko. Pojasnil je tudi, da ko je podpisal odstopno izjavo, mu je župan takoj tudi podpisal sklep o soglasju k imenovanju za direktorja RIS Dvorec Rakičan.

Kršitve Zakona o lokalni samoupravi in statuta MO MS s strani župana MO MS

Celec je nadalje pojasnil, da je bila konec maja 2012 na mestnem svetu sprejeta sprememba odloka o RIS Dvorec Rakičan, ki pa je bila v uradnem listu objavljena šele oktobra 2012. Ministrstvo za pravosodje in javno upravo je v uradnem dopisu iz 8.11. 2012 nedvoumno in jasno izrazilo, da je župan Anton Štihec z neobjavo sprejetega odloka kršil Zakon o lokalni samoupravi in Statut Mestne občine Murska Sobota.

Virant se ni opredelil do ravnanj strankarskega kolega

Pojasnil je tudi, da je novembra 2012 predsedniku državnega zbora dr. Gregorju Virantu poslal dopis v katerem ga je seznanil s kršitvami Zakona o lokalni skupnosti in statuta MO MS, ki jih je storil njegov strankarski kolega, predsednik občinskega odbora Državljanske liste Murska Sobota. Na podlagi ugotovitev Ministrstva za pravosodje in javno upravo mu je Celec zastavil vprašanje: »Ali tovrstno očitno samovoljno ravnanje župana MO MS še podpirate kot osebo primerno za vodenje in opravljanje vidnih političnih funkcij na lokalnem ali državnem nivoju«? Predsednik državnega zbora, Gregor Virant je decembra 2012 v kratkem pismu odgovoril, da ni pristojen za omenjeno zadevo in se tudi ni opredelil do omenjenega dejanja svojega strankarskega kolega.

Komisija za preprečevanje korupcije preiskuje sum v Ris-u

Glede tega je Celec navedel, da je znano, da Komisija za preprečevanje korupcije preiskuje sum korupcije pri zaposlitvi obstoječe direktorice RIS Dvorec Rakičan. Mandat direktorja RIS Dvorec Rakičan bo mag. Robert Celec nastopil sredi aprila in zato javno pozval KPK, naj po svojih možnosti čim prej razišče zadevo, saj svoj mandat želi začeti brez bremen preteklosti.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.03.2013 ob 16:40 Pokvarjenca gost

      Kak je tej Štihec pokvarjeni... Pa propadli avtomehanik Šoš vred z njin.

      17 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.03.2013 ob 16:54 mehanik gost

      Končno je nekdo po pravici javno povedal, kakšne mučke se dogajajo v soboški politiki. Vendar bo petelinček, ki je glasno zapel mogoče hitro pristal v vroči juhici avtomehanika in njegovega hlapčka, ki je že drugič šel na led in za dosego svojih osebnih interesov razcepil mestni odbor janževcev.

      12 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.03.2013 ob 17:02 grlo gost

      Pogumno ni kaj !!!

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.03.2013 ob 17:08 občan gost

      Za Štiheca smo vsi vedeli, da izvaja sprevrženo politiko in se govori o številnih sumljivih poslih, ampak Šooš se je pa sedaj res izkazal. Sam župan je pred časom javno izjavil, da se je razšel z njim, ker je želel prodajati občini gume, ženo pa zaposliti kot tajnico. Očitno je sedaj kaj prodal da je lahko spet zacvetela takšna ljubezen.

      8 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.03.2013 ob 17:11 edino pravilno gost

      Nikdar san te nej volo Celec, zdaj mo te pa!!! Vupan ka se ti je politika nej zagabila!

      10 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.03.2013 ob 17:39 ne boj pameten ??? gost

      ??? tij si štel članek? Ge je Celec stranko SDS šinfo? Šinfo je edino Šoš-a! Edijno, če tij ??? znaš kaj več? Samo kelgo ge znan je Štihec tüde bil v stranki SDS, pa kda je grato župan je iz stranke vö staupo. Človek je svoje povedo, pa če se je tau resno dogajalo je tau sramota za župana pa Šoša.

      8 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. pobalin
      05.03.2013 ob 17:43 pobalin

      Škoda ka se ta izpoved nej zgodila malo prle :-) Isto ti je kak s Topično. Zdaj bar znamo kak je tej srmak poleg Štihca naškrabo, samo nej vupo povedati.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.03.2013 ob 17:50 SDS izdajalec gost

      srmak ja, kruhoborec.Pitajte ga ka je delo dosedanji direktorici RIS-a iz vrst SDS-a? Vse to pride zdaj pomali na den. Proti članom lastne stranke si vlagal prijave in anonimke. Pokvarjenec! Še gda si bil član stranke SDS si rovaril proti svojim. Še dobro ka si izstopo, ker zdaj bi te itak nagnali.

      10 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      05.03.2013 ob 17:50 ka naj poven gost

      Samo Šooš ide večkrat na led. Nemren razmiti ka je tou za ljubavi med Šoošon pa Štihcon ka ide eden predsednik mestnoga odbora sigdar znova stranko klat zavolo svoi najbole zasebni interesov. Se spomnite da nan je plačance prpelo pa uglednoga staroga člana Čarlija zminejro in Štihca postavo? Pa te je slednji stranko razfuko, pa na konci odstoupo, ker je njegov način dela že sen presedo, ka bi samo rokej zdigavali on pa v žepko rijvo. Pa se je svetniška skupina razcipijla, zdaj pa opet razkol. In to zavolo previranta, šteri je našo vlado zminejro. Mi ne nucamo rdeči, če nan notranji sovražnik rovari.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      05.03.2013 ob 17:55 gringos gost

      ha ha dobra je ta slika s topičon guči se ka obstajajo mejli ge sta se topič pa štihec fejst pajdašila mogoče še kaj pride na sveklo

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      05.03.2013 ob 17:59 ?? gost

      HM, kak pa se zna ka je vlago anonimke ? Ka se je sliko da jo je vložo ali se podpiso pa napiso anonimka, ali pa eni, šteri so se eti prepoznali to samo domnevajo?

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      05.03.2013 ob 18:11 jurček gost

      Ja SDS bo verjetno res nagrajen, če bo avtomehanik vodil tako povezovalno politiko. Rdeči ga bomo takoj posvojili ;-)

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      05.03.2013 ob 18:23 gost gost

      Mater kakšno nakladanje: Celec pravi, ka so DRUGI kupčkali a edini šteri je kaj iz tega profitiral je pa glih ON. Razmi što to njegovo logiko štero proba odavati?????????????

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      05.03.2013 ob 18:55 naravna koalicija gost

      Ha ha rejsan bi rad znal ka bi Janša pravo na naravno koalicijo DL + SDS.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      05.03.2013 ob 19:05 gost gost

      Nej, za Janšo in Celeca je bole naravna koalicija SDS+LDS+SD :)

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      05.03.2013 ob 19:06 gost gost

      Pitajte Celeca ka je delo dosedanji direktorici RIS-a iz vrst SDS-a? Vse to pride zdaj pomali na den. Proti članom lastne stranke si vlagal prijave in anonmke. Pokvarjenec! Še gda si bil član stranke SDS si rovaril proti svojim. Še dobro ka si izstopo, ker zdaj bi te itak nagnali.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      05.03.2013 ob 19:17 ROBI LEGENDa gost

      robi legenda ! fala ti za ves trud v muri05! BG MS!

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      05.03.2013 ob 19:20 hasan gost

      SDS........ha ha ha ha ha ha ha...............................

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      05.03.2013 ob 19:58 gost gost

      Celec zakoj že ti je bližje koalicija LDS+SD+SDS? Lejko še kaj povejš o silnih prizadevanjih Slavinca LDS za tvoje novo delovno mesto? Razpis je ponovil čez noč če je trbelo. Tan je nej bilo nikšoga dogovora gelibar :)

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      05.03.2013 ob 20:02 gost gost

      Celec zakoj protestno ne odstopiš kak direktor ker so se po tvoje za tej direktorski stolček zgučali drugi s kupčkanjem? Aja, je že konec tvoje načelnosti ker si končno prišo do svoje željene easy službice

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      05.03.2013 ob 20:06 gost gost

      mater is ti en intelektualac z magisterijon pa dvema doktoratoma, kak si se še donedavno hvalo z njima, če te izsiljuje bankrotirani šlosar :)

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      05.03.2013 ob 20:13 konfuzen gost

      jaz pa zdaj par stvari ne razumem. Naj mi kdo odgovori: Celec je izstopil iz SDS ker je jezen na Šoša, ki se je dogovarjal z županom (kar očitno ni dobro), ker so oni (SDS) že bili dogovorjeni za koalicijo z LDS in SD? Ali zakaj je odstopil? In drugo vprašanje: zakaj g. Celeca moti da mu je službo zrihtal Šoš (SDS). A zato, ker je zanjo že prej bil dogovorjen s Slavincem (LDS)? Sorry, logika mi ne dela najbolj, čeprav poznam razmere v mestnem svetu... A je še kdo drug zmeden ob Celecovih izjavah?

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      05.03.2013 ob 20:28 JJ gost

      JJ je v moralno podporo odstopu g. Celeca že napovedal odstop s funkcije predsednika vlade. Robi, drži se. JJ je s tabo...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      05.03.2013 ob 20:31 svetnik gost

      Rudaš je že na sami seji ugotovil, da gre za politično izsiljevanje - po izpovedi Celeca pa lahko rečem, da gre za politično posiljevanje s strani župana.

      16 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      05.03.2013 ob 20:34 prerivanje za direktorja gost

      Ka pa pravi dozdajšnja direktorica RIS Rakičan (tudi iz vrst SDS), da jo je izrinil njen donedavni strankarski kolega?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      05.03.2013 ob 20:35 bandi gost

      Stranka SDS je začala kak stranka delavcov pa kmetov te so pa cuj prišli tisti z titulami.Začo se je propad ,kupčkanje itd. Stranka SDS de mogla pomesti svojo kučo pa nazaj vzpostaviti red v svojih vrstaj,te da do to napravili pa seveda zamenjali vodstvom de stranka pa začala rasti.Bojte faležni ka je Celec odišo, pa roko na srce nej je odišo zaradi izsiljevanj odišo je zaradi bokše prilike oziroma obračanja kaputa.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      05.03.2013 ob 20:39 re-svetnik gost

      ka ti si blentavi ali maš IQ nivoja sobne temperature? Župan je posilo Celeca, ka mora prevzeti direktorsko mesto v Rakičane? Naj še mene posili prosim :)

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      05.03.2013 ob 21:34 previrant gost

      Še eden od bejsni SDS-ovcof je nej povedo zakoj je tak dobra naravna koalicija s previranton Državljanska lista štera je zrušila vlado SDS z janšo na čerlu !!!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      05.03.2013 ob 21:38 lačen gost

      Pa ka ne razmite, ka človekove pravice obsegajo tudi pravico do dela? Če lejko zaposli brat Šooša, svetnik, bivši podžupan lastnik IQ sobne temperature svojo hčerko na občini, te pripada Celcu tudi direktorsko mesto. Itak je bar magister. Zdaj je osto soboškomi odbori SDS samo še eden z jambrekove fakultete LOL.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      05.03.2013 ob 21:43 re-previrant gost

      te pa ti ka si takšen džek povej zakoj je boukša koalicija LDS+SD+SDS? Gda so se LDS+SD najbole mrdale proti SDS na državni ravni so se v MS te tri stranke lizale med sebof samo ka so lejko Štiheca jebali. Narod naš to pamti, še bole izdajalce kak je Celec, šteri je je zlizo z levimi za poplačilo direktorskoga mesta v Rakičane, šteroga pa zdaj pravi ka njemi je zrikto Šoš in njemi to nej praf :) Vej če bi ostalo pri prvem planu ka njemi to zrikta Slavinec, bi bil tiho in zadovoljen in brez tiskovne konference. Tü se najlepše vidi karakter gospouda magistra turističnega vodnika brez delovne dobe pri skoraj 40 letih ali kelko jih ma... Celi život meglari in si išče nekše bonitete. Gda so ga pa iz lastne stranke nagnali in zahtevali odstop (zakoj že če je takšna kapaciteta????) pa udri nad njih.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      05.03.2013 ob 21:46 konfuzen gost

      Lepo si se opisal. Očitno ne dojemaš, da Celeca boli dejstvo, da je Šooš zaradi lastnih interesov (bankrotirani šlosar) oznanil naravno koalicijo z županom, ki je virantoval in pomagal zrušiti vlado JJ. A se je kje ogradil ali izstopil iz DL ? NI. Ker je vedel da ima debila za sogovornika in bo spet že tretjič naredil zgago v soboški SDS. Zakaj ??? Ker bo potem lažje pometel z oslabljeno SDS in pobral glasove za modro listo antona štihca. Saj on nikoli ne bo dobil glasov LDS in SD in PS, ampak vedno le SDS in NSI.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      05.03.2013 ob 21:59 gost gost

      gost pred menof: SDS de popušo zaradi koalicije z LDS+SD. Kak ti to neje jasno? Ka misliš ka desni volilci podpirajo prejšnjo koalicijo? Vej smo pa gledali seje mestnoga sveta in veliko ljubav med Gujtom, Slavincem, Miloševičem Celecom in Marinuzzijem. Narod naš to pamti, SDS je MS out

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      05.03.2013 ob 22:14 gost gost

      zanimiva interpretacija: Šoš ima lastne interese (čeprav ga podpira cela soboška SDS), Celec pa dobi "nagradno" službo. A Celec pa nima lastnih interesov kot npr. španovija z LDS+SD in neumorno pehanje za tem dirketorskim mestom celo leto? Zakaj eno vidite samo eno plat medalje. Aja, verjetno si dopisujem z g. Celecom osebno, ki pridno komentira na svojem portalu :)

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      05.03.2013 ob 22:21 gost gost

      Pa ka de že eden orto SDS-ar povedo zakoj je boukša koalicija z izdajalcon Virantom kak LDS, SD i ostali fantomi? In še najbole ali ma ogrevanje ali odvoz dreka kakšno zvezo z ideologijo ali drek od članov SDS, LDS, SD, PS ipd. šteroga trbej spraviti v kanalizacijo smrdi nači?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      05.03.2013 ob 22:25 gost gost

      pa ka bi vi vi še radi ? Nej SDS doubo direktora v Komunali (visoki pripadnik SDS v MS), direktorco v knjižnici (žena SDS ritara v Markišavcaj), pa razne komisije ... Te je nenaravna koalicija dobra bila, zdaj pa bi še perovneli po kon že? Vrtec ne dobite, ka se tan lasata dvej z modre liste antona štihca.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      05.03.2013 ob 22:28 $tihec zmagovalec gost

      Slovenska kronika, $tihec: ne poznam bolj nemoralne in neetične osebe kot je Celec. Končno ena klena, ki se je bo uspešno prijela tožba !!!!!!!!!!!!!!! Upam, da bo Celec izkupiček daroval Muri 05.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      05.03.2013 ob 22:43 previrant gost

      Ti re-previrant si najboukša karikatura bednikov šteri so ostali zvesti propalomi šlosari. Prvo si nej odgovoro na moje vprašanje, nego si ga obrno. Te si se pa kak bougi zidarček v lastno zanko zgrabo. Če je človik turistični vodnik je to nej nika slaboga. Bar zna kakšni tuji jezik, šteroga ti zagotovo ne obvladaš glede na slog pisanja. IN kak koli je zaletejni neka dela. In ne prosi države in sociale, ker turistični vodnik je sigdar komercialen poklic ti bumbar. Če zdaj šče zamenjati direktorco štero je itak politika namestila je to nej nika tak strašnoga. Ocenjevati ga trbej za leto ali dvej. Zaj sereš ka nika nej delo, ne daš pa njemi možnosti ka se izkaže ... Tipičen previrant. $$$$$$$$$$$$$$$$$ t .............

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      05.03.2013 ob 22:58 SDS ne podpira Šooša gost

      Kje pa piše, da cela soboška SDS podpira Šooša ? Pričakovati je izstope,saj v stranki znotraj vre.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      05.03.2013 ob 23:00 gost gost

      čarli in ringo zagotovo podpirata šooša, ki ju je vrgel iz odbora ob ustoličenju $$$$$-ja, ker nista bila na njegovi liniji ... LOOOOL

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      05.03.2013 ob 23:06 anti bandi gost

      bandi, ti si pravi bandi. Stranka delavcof in kmetov ... Pa neje stranka delavcof SD, kmetov pa SLS? Ka pa je JJ delavec ali kmet ?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      05.03.2013 ob 23:10 tlakovec gost

      Pogrešan nastop Mešiča - tlakovca. Že dugo nejsan čul ene prave besede, razen na zadnji seji, da je pravo, ka ma SDS visike moralne vrednote, pa je bil tak butasti, ka nej razmo ka njegov šef Celeci naročo. No, gnes so se iskristalizejrale.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      05.03.2013 ob 23:40 /&#/()"%#)( gost

      Srce se mi para, ko vidim tožno pisanje štihecovega brata, ki ne ve kako bi bratcu pomagal v težkih trenutkih na sobotašinfo. Mogoče bi mu lahko svetoval bolj transparentno delovanje, vendar ooops, saj si tudi sam izkoriščal študente in njihove napotnice za kanaliziranje denarja v zasebne žepe. Kruhoborec press

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      05.03.2013 ob 23:59 re-kruhoborec gost

      Hej, pa ti si kopiral modela, ki je z enakim vzdevkom označil LDS-arja Kosa, ki se poteguje za ravnatelja OŠ III. Bo puknola še ena afera ali bo g. KOS zadržal dogovore zase ?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      06.03.2013 ob 0:44 telegram gost

      Halo Šooš ! Ali v Mursko še ni prišel glas, da me je Virant zajebal ??? Prepovedujem vsakršno sodelovanje z DL, najhujšimi izdajalci, previranti, Štihec, Šteiner, ki sem jih nastavil ??? Vsaka kršitev se kaznuje z izključitvijo iz partije. JJ

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      06.03.2013 ob 0:51 brat gost

      Prosim vas, nehajte napadati mojega brata, saj je že čisto na koncu z živci. Priznam, Celec ga je zadel v šibko točko. Tako ga še ni nihče nategnil in dovolite mu, da se naje tablet in malo opomore.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      06.03.2013 ob 0:55 žogobrc gost

      ne seri jožek. če boš še napekal po svojem portalu bo šla ven korespondenca topič tvoj bratec štihec. pa naj potem narod presodi kdo je kriv za propad MURE05!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      06.03.2013 ob 0:55 y gost

      nevem ROBI ,če ti je to trbelo in ti boš zdaj direktor zavoda, katerrega je lastnik občina M.Sobota in župan A.Štihec.Problem je da v lastno skledo PLJUVAŠ in da boš moral v kratkem pomesti pred svojim pragom in posledice tvojih dejanj bodo za tebe osodne.Poliitično si z tem dejanjem "MRTEV" ,ker nihče ne mara izdajalcev!Izsiljevali so te in naj razume gdor more DODELILI SO TI DIREKTORSKO MESO?Nemorev verjeti ,je to ROBI ,katerega poznam in sem ga cenil ?

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      06.03.2013 ob 1:01 yy gost

      Končno smo dobili želeno. Lastnik zavoda RIS je župan A.Štihec. To je huda korupcija ti zagamani SDS-ar. Tak si butasti ka ne veš, da župan ni lastnik javnih zavodov, temveč je to lokalna skupnost. Je pa seveda A.Štihec lastnik marsičesa, česar ti nikoli ne boš ,-)

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      06.03.2013 ob 1:18 musomeli gost

      Padel je Janša, zmrznil je Zoki, odstopil je Papež, umrl Chavez, kdaj bodo blagodejne spremembe dosegle Soboto? Kot vedno smo spet na repu ...

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      06.03.2013 ob 1:28 y gost

      yy----ti zagamani SLS naući se brati in ROBI veš dobro kam pes taco moli in ni nas potrebno žaliti!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      06.03.2013 ob 1:30 Ah, konkurenca boli gost

      Ja s čim pa se naj ukvarja bedna raja, ki pod velikim vodjo drsi v največjo revščino v Sloveniji ??? Alo, sobotašinfo ne briše komentarjev ??? ne nikakor. Virant ni potunkal SDS ? Nikakor, on je zaveznik JJ. Šooš ni obrnil kaputa 3x ? Nikakor ... on je samo hotel, da bo njegova žena boljša od gutaljčke. Kos ni kruhoborec ? ne nikakor, na sobotašinfo so ga tako imenovali ko je kandidiral na list LDS, potem pa pobrisali, ko je prestopil k Štihcu. Kdo je lastnik sobotašinfo ? pa nekdo povezan z Raščanom ... to je gospod, ki je posebej cenil delavce innjihove pravice, ter sedal pri štihčevi mizi na sprejemu... A je le ta izdal pozitivno mnenje za državljanstvo ? seveda, saj pa je zrihtala ogromno posla s srbskimi podjetji...

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      06.03.2013 ob 1:34 yy gost

      Saj se sami žalite s takimi slaboumnimi komentarji. Ko boste zadovoljivo odgovorili zakaj sodelujete z najhujšim izdajalcem Virantom boste opravili svoje delo.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      06.03.2013 ob 1:38 SDS ne pošušča gost

      Vidno je, da gospodu Šoošu zaradi razkritih prodaj gum in zaposlitve žene trepetajo prsti, ko pisari po forumu in zatorej ne pošušča. JJ naredi že nekaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      06.03.2013 ob 1:54 luzer SDS gost

      Kakšno sprenevedanje. Niste imeli kandidata za župana, niti za poslanca pa ste Celeca pokurili, češ butast je dovolj, da bo šel po kostanj v žerjavico. In je bil. koga pa boste sedaj postavili za kandidata ? Šooša bankrotiranega mehanika ? Mešiča, ki ne zna izustiti smiselenga stavka ? Zobarja, ki je delal prioti Štihci z LDS zaradi pajdaša Cipota rdečega tajkuna ? Markišavskega ali rakičanskega ritarja ? Pa gotovi ste dragi moji SDS-arji !!! Popušili boste bolj, kot LDS.arji, ki se jim je sesula stranka. Dobili boste svetnika ali dva, pa še ta bosta poldebila. Jebal vas bo kdorkoli bo župan bankrotirane občine.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      06.03.2013 ob 7:30 Chico gost

      Nej je dobro biti lokalni politik, ka te te jebejo vse propalice, vsi nezadovolneži, propali politiki, malomeščani .... Tisto ka dobroga napraviš tou tak ne povejo, za sakši spodrsljaj pa majo napisane čitabe. Celec je ambiciozen, tašna je njegova narava. večini je pač trn v peti, toda tou si more zeti v zakup. Srečno vsen, pa prepovedati razno razne partije ( stranke), ka se lidje nemrejo združevati na osnovi demagogije in poslušnosti čudakov.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      06.03.2013 ob 7:32 Bandi gost

      Ti antibandi si malo pogleni zgodovino SDS če si pa premladi pa pitaj starejše ka do ti malo razložili kak je gračuvala stranka SDS pa što je za njo agitero .Ge se toga še dobro spomnim pa tudi moj pajdaš Albert ti to lejko potrdi kak so odili gor po Goričkon nagučavat kmete pa spodaj na ravnici delavce.Pa sten je nikaj nej narobe narobe je to ka je v SDS prišla klika kera gleda samo osebne interese.To je isto kak komunizen da so notri prišli tej kvazi komunjsisti -kapitalisti te je se šlo samo dol.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    57. gost
      06.03.2013 ob 10:02 kiri gost

      celec lopov eden ka se spokradno vse ka se se kučo napravo v nulo....prlej se pa žijvo v brloge...gotov si!!!

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    58. gost
      06.03.2013 ob 10:17 gost gost

      UPAM DA BODO OBČINE UKINULI. PA TE CIRKUSANTE V OČINSKIH SVETIH...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    59. gost
      06.03.2013 ob 11:17 anti bandi gost

      Bandi neka se s tebof moren strinjati, ka mate notri puno delavcof pa kmetof. To je samo na sebi nej nika slaboga, slabo pa je, če vas takši vodijo. Na žalost da si betežen tudi k doktori ideš šteri ma fakulteto nej pa k enomi domačomi mazači. Zato je rejsan božno, da vas vodi en šlosar, te pa njemi fčasi eden Štihec glavou operej, te pa van stranko razhajka sakše leto ali dvej.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    60. gost
      06.03.2013 ob 13:21 gost ZVONČEK gost

      POMLAD PRIHAJA. JUUUUUUUHHHHUUUUHHUUU.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    61. gost
      06.03.2013 ob 14:10 POMLAD gost

      TO POMLAD

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    62. gost
      06.03.2013 ob 14:33 KARLO ŠOŠ gost

      Zgodba o propadlem avtomehaniku vse se je začelo v daljni JUGOSLAVIJI seveda KOFEIN OZIROMA ( K A V A ) podomače povedano švercanje kave iz sosednje AVSTRIJE v enormnih količinah s tem se je krepilo bogastvo poštenega KARLA ŠOŠA s tem dejanje je položil izpit za vstop v SDS stranko . Vrnimo se v današnji čas KARLO ŠOŠ odstopa z mestna nadzornika v javnem podjetju KOMUNALA v zameno za plačano zemljišče za kolesarsko stezo akter G. ŽUPAN gremo naprej seveda njegova propadla obrt UTAJA DAVKOV. In še zadnje seveda njegova obrtniška dejavnost na koncu svoje obrtniške poti je imel KARLO ŠOŠ zaposlena dva delavca seveda stvari niso šle naj bolje in potrebno je bilo enega od dveh zaposlenih odpustiti ne bi bilo nič narobe če nebi tega delavca odpustil sam lastni in za mu zahvalil za vsa ta preživela leta ampak je delavca fizično odpustil in mu segel v roko računovodja Karla Šoša da g. Karlo ni zbral tolikšnega poguma in sam stopil do svojega zaposlenega je pa zelo žalostno ... ZGODOVINA IMPERIJA G. KARLA ŠOŠA

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    63. gost
      06.03.2013 ob 15:13 M I R A N gost

      Š O Š GLUMAC, GLUMAC, GLUMAC

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    64. gost
      06.03.2013 ob 16:58 Bandi gost

      Ge san sploj nej član SDS sen pa mišlenja ka je nikaj nej naopak ka stranko barik soboško vodi ŠOŠ bil je zvoljeni lidge so ga podprli zakoj to najbole uni znajo.Ka se pa tiče delavcov pa kmetov bokše meti delvce pa kmete za lidere ka ešče tari pregovor pravi ZDRAVA KMEČKA PAMET.Ge pa pravin bole smo šolani BOLE SMO NORI.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    65. gost
      07.03.2013 ob 9:07 goost gost

      Što pa je nej kave šverco v stari Jugi. Tau pisanje tan malo više je čisto sprevrženo pisanje padlega kumunisteka, šteri še gnesden nemre preboleti stare juge. Še kavo de zaj v oči meto. Mislin, slabo mi je od takšnih.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    66. gost
      08.03.2013 ob 20:25 gost gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.