https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Jože Činč ob boku Avdiću in Hribarju v boju za viktorja

06.03.2013 ob 10:50  

Znani so trije nominiranci za viktorja popularnosti v kategoriji naj radijska osebnost. Ob večkratnima zmagovalcema Denisom Avdićem in Sašom Hribarjem v boju za viktorja ostaja tudi Prekmurec Jože Činč z Radia Maxi!


Radiu Maxi je uspelo. Potem ko je bil Jože Činč nominiran med peterico za viktorja popularnosti v kategoriji naj radijska osebnost, so se malo resneje lotili promocijo nabiranja glasov z akcijo Viktorja v Pomurje!

Želja ljutomerskega radia in samega Činča je bila, da bi se prebili med tri nominirance, glasovanje, ki se je zaključilo 27. februarja, pa je pokazalo, da jim je to tudi uspelo! Tako se bo Činč 16. marca v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani boril za svojega drugega Viktorja skupaj z Denisom Avdićem in Sašom Hribarjem, ki imata vsak po nekaj kipcev.

"Kak naj začnen?:) Vsen, ka ste kak koli pomogli z glasovi, sms-i, šeranjon, ... Prišli smo med 3 nominirance za Viktorja ... NEMAN REJČI!! FALA VAN! Činč ma vas rad:))," je zapisal Činč na socialnem omrežju Facebook.

Uspeh je še toliko večji, saj je med vsemi petimi nominiranci Radio Maxi najmanjši, Činč pa je recimo premagal Andreja Karolija z Radia Slovenija in Polono Požgan z Radia Center. Čestitke!

 

PREBERITE TUDI:

Činčof Jožek z Radia Maxi znova nominiran za Viktorja

    Fotogalerija