https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Mestne četrti pripravile prireditev ob dnevu žena

Murska Sobota, 11.03.2013 ob 8:15  

Ob dnevu žena so Mestne četrti Murska Sobota v restavraciji Hotela Diana tudi letos pripravili prireditev s kulturnim programom. Tokrat je prireditev pripravila Mestna četrt Turopolje, priložnost pa so izkoristili tudi za podelitev zahvalne listine gospe Heleni Frumen.


Letos je prireditev ob dnevu žena pripravila najmanjša Mestna četrt Turopolje, ki ima od sedmih članov kar pet žensk. "Posebej pa smo danes ponosni na letošnjo dobitnico zahvalne listine, gospo Heleno Frumen, občanko naše mestne četrti," je že uvodoma dobitnico zahvalne listine, ki je bogato prispevala k razvoju Turopolja in celega mesta, imenovala Jasna Lovrenčič, predsednica Mestne četrti Turopolje, ki je sicer povezovala celotno prireditev s kulturnim programom.

Prireditev so popestrili učenci Osnovne šole II Murska Sobota, ki je prav tako locirano na območje mestne četrti Turopolje, vse navzoče pa je pozdravil tudi Zoran Hoblaj, predsednik koordinacije Mestnih četrti, ki je med drugim poudaril, da je to mednarodni praznik, ki je namenjen vsem ženskam. 


Vse zbrane je pozdravil tudi Andrej Kuhar, podpredsednik Mestne četrti Turpolje in podelil zahvalno listino gospe Heleni Frumen, ki je predvsem osnovnošolce usmerila v razumevanje narave iz kemijskega in biološkega vidika ter jim pomagala razumeti pomen varovanja okolja za dosego boljšega življenjskega standarda nas vseh. Po končanem druženju je sledilo družabno druženje s pogostitvijo.

več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.03.2013 ob 19:08 naključni gost gost

      Tudi nekateri mlajši bi se z veseljem udeležili te prireditve, če bi vedeli, kdaj in kje bo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.