https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

V Pomurju Zares z novim vodstvom k bolj aktivnemu delovanju

14.03.2013 ob 13:15  

Seja sveta Pomurskega pokrajinskega odbora, ki je potekala 12. marca 2013 v Murski Soboti, je imela tokrat pomemben kadrovski predznak. Mandat dosedanjemu vodstvu pokrajinskega odbora pod uspešnim predsedovanjem Janeza Kardoša je potekel pred kratkim, zato so bili že konec lanskega leta razpisani postopki za izvolitev novega vodstva.


Svetniki in svetnice pokrajinskega odbora so za novega predsednika izvolili Roberta Žinkovca iz Gornje  Radgone, za podpredsednika Janeza Hajdinjaka iz Rogaševec. Na predlog  novega predsednika je bil za sekretarja pokrajinskega odbora imenovan Aleš Celcar.

Novi predsednik Robert Žinkovič je napovedal, da »bodo prioritetne naloge predvsem dvig prepoznavnosti stranke, oživitev lokalnih odborov, katerih delo je zamrlo, večja medijska aktivnost stranke v regiji, okrepljeno sodelovanje s civilno družbo. Prav tako želim v čim krajšem času ustvariti pogoje za ustanovitev podmladka stranke v Pomurju.«


Predsednik stranke dr. Pavel Gantar je čestital novemu vodstvu in se zahvalil dosedanji vodstveni ekipi pod vodstvom Janeza Kardoša. V nadaljevanju je ocenil stanje v državi, predvsem v luči dogajanja v prihodnjih dneh, ko bo znana usoda nastajajoče koalicije. Za stranko je dogajanje v Državnem zboru pomembno predvsem z vidika morebitnih predčasnih volitev in ustrezne pravočasne organiziranosti in pripravljenosti. Kot zelo pomembno je izpostavil dejstvo, da je stranka pripravljena na vse možnosti glede svojega prihodnjega delovanja. Še vedno pa se v stranki zavedajo, da bodo lahko le s trdno strankino strukturo partner na političnem prizorišču.

Robert Žinkovič in Janez Kardoš

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.03.2013 ob 13:40 Miša gost

      Stari predajajo malo mlajšim žezlo. Nekoč sem simpatizirala z ZARES, nisem vedela, da so spoloh še aktivni v Pomurju. Obilo uspeha želim.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.03.2013 ob 15:38 Zahecnik gost

      Zares ste gotovi!

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.03.2013 ob 20:41 Pomoc gost

      Enostaven zaslužek s pametnim telefonom do 100€ na teden! Sledi povezavi: https://featurepoints.com/r/RIU3JW Zbereš točke in si izplačaš denar ali vrednostne bone

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.03.2013 ob 22:32 GRON JE VDARO gost

      Toti so ZARES že en čas GOTOVI. Pa kaj se te žepne stranke nekaj preseravljejo? Dvigniti prag za parlament na 10 ali 15 %. Potem ti pa te žepne stranke drek mešajo in izsiljujejo. Ni bojazni, da bi nek ZARES prišel notri.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.03.2013 ob 23:55 Misa gost

      Kolikor vidim nekateri tukaj zelite dvostrankarski sistem? Glede na odstotke ki jih navajate in stanje v drzavi, je nesmisel tako razmisljanje. Več kot ocitno pa seveda drugo ne znate kot blatiti. Tipicno za nas pomurski pro SDS narod. Zalostno...

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.03.2013 ob 6:53 aaa gost

      SDS volijo samo starci, keri idejo v cerkev pa njin na volilnoga molka dan povejo ka jih morejo voliti, pa jih ovčice volijo... Cerkev pa SDS sta pa itak 2 velki svinjariji...

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.03.2013 ob 9:03 gost - aaabbb gost

      kak zgleda zdaj......tudi mi, keri ne odemo v cerkev, pa smo kelko telko šolani, pa nej glij stari.....pa smo jih do zdaj nej voliti, mo jih v kratkon skoraj sigurno volili......boš vido!

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.03.2013 ob 10:21 Franjo gost

      Kakorkoli je ZARES na slabem glasu,po moje po krivem, sem pa bil od vsega začetka za njih ker imajo najboljši program. O tem kar se sedaj pogovarja in dela v DZju in nasploh, so imeli v programu že leta 2010 ali še prej.. Da ne omenjan soc. podjetništva, katerega prvi zagovorniki so in pa seveda zavzemanja za nezdružitev fukcije župana in poslanca, zakon so podali mislim da 3 ali 4krat v proceduro in DZ. In seveda vrli SDS, SLS, SD in drugi le-tega niso sprejeli. Seveda treba na dveh stolčkih sedeti, da lahko več nakradeš. Saj vemo kako to gre... Zares bo vedno imel moj glas, čeprav bi posameznike iz stranke nagnal, a saj vsaka ima priležnike ki delajo škodo.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.