https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Koncert dalmatinskih klap v Ljutomeru razprodan, obiskovalci navdušeni

Ljutomer, 17.03.2013 ob 8:30  

Sinoči so v nabito polni dvorani ŠIC v Ljutomeru nastopile tri najpopularnejše dalmatinske klape, CAMBI, MASLINA ter INTRADE & Tomislav Bralić. Koncert je pripravil Šic bar Ljutomer v sodelovanju z Vaščanko d.o.o..


Koncert, na katerem se je klapam kot gostja na odru pridružila tudi igralka Doris Pinčić, Lara iz TV novele Larin izbor, je bil že pred sobotnim večerom razprodan.

Utrinke s koncerta si lahko pogledate tudi v spodnjih posnetkih.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.03.2013 ob 11:28 Dalmatinec gost

      Prekrasno vzdušje, puna dvorana, klape itak navdušile s petjon... pravi spektakel... za razliko od podpovprečnih "koncertov" in pijančevanja v nedelci, se ob toj muziki prav čuti tisto spejvanje z dujšo, zlitje izvajalca in publike... saka čast organizatori, vupan ka se še čimveč klap pripela v naše kraje.. vse pohvale, odlično!! x krat že bil, pa še x bi šao!!! KLAPE ZAKON!!!

      11 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.03.2013 ob 23:38 Plitvo gost

      ... strašno plitvo. S to posebno gostjo iz hrvaške žajfance so dokazali na kakšno publiko ciljajo s takšnimi dogodki in kakšni ljudje to hodijo gledat in poslušat. Brez te petorazredne igralke bi bil dogodek mogoče še na nekem nivoju, s tem so pa vse pokvarili. Plitvo... strašno plitvo!

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.03.2013 ob 23:41 kerovođa gost

      Dalmatinci so psi. @gost - Dalmatinec, kelko pik maš? KLAPE SUCKS !!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.03.2013 ob 12:52 natasa gost

      te pa ti idid nastopat pa bomo vidli kak bo zlo so dobri

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.03.2013 ob 13:10 jok gost

      PLITVO!!! očitno gledaš žafance, da veš da nekdo nastopa v njih!!! torej, če dobro razumem tvoj post, si plitvi ker gledaš prtorazredne serije in igralce!! budalo!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.03.2013 ob 20:12 gost - prlek gost

      Ha, ha gost - davkarija. Očitno ti nisi plačal niti ene runde, ker jaz sem pa račun vedno dobil. Potrebno je plačati, potem pa dobiš - poleg pijače, še račun.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.03.2013 ob 19:09 mihec gost

      Naj plača dolgove in bivšim zaposlenim dolžne plače.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.