https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KOŠARKA

Starejše pionirke OŠ I MS med štiri najboljše v državi

Murska Sobota, 22.3.2013  

Starejše pionirke U-14 I. OŠ Murska Sobota so zmagovalke finalnega turnirja divizije Vzhod v košarki, saj so v sredo na finalnem turnirju divizije Vzhod, za šolsko leto 2012/2013 zasedle 1. mesto in se z dvema zmagama uvrstile na zaključni turnir najboljših štirih ekip v Sloveniji.

Tekma med OŠ I MURSKA SOBOTA in OŠ TRBOVLJE se je končala s rezultatom 42 : 21. Rezultat po tretjinah je bil 6:5, 31:11, 5:5. Strelke za OŠ I Murska Sobota so bile Tina Cvijanovič (28), Ajda Pejčić (8), Teja Cvijanovič (4) in Kiara Ropoša (2).

V drugi tekmi finalnega turnirja divizije Vzhod  za šolsko leto 2012/2013 so se pomerile košarkarice OŠ LUISA ADAMIČA GROSUPLJE in košarkarice OŠ TABOR I MARIBOR. Zmagale so grosupeljčanke z izidom 52:25. S to zmago se je OŠ LUISA ADAMIČA GROSUPLJE že uvrstila na finalni turnir štirih najboljših ekip v Sloveniji.

V tretji tekmi sta se pomerili poraženki prve in druge tekme torej košarkarski ekipi OŠ TRBOVLJE in OŠ TABOR I MARIBOR. Trboveljčanke so bile premočne in zasedle 3. mesto na turnirju v Murski Soboti, zmagale pa so suvereno z izidom 51:33.

Na zadnji tekmi sta se za prvo mesto udarili OŠ I MURSKA SOBOTA in OŠ LUISA ADAMIČA GROSUPLJE. Zmagala je OŠ I Murska Sobota z izidom 43:33. Strelke za OŠ I Murska Sobota: Teja Cvijanovič (15), Ajda Pejčić (14) in Tina Cvijanovič (12).

Obe tekmi je odlično vodil učitelj, športni pedagog in košarkarski trener Peter Juteršnik.

Stojijo od leve proti desni: Špela KOLBL, Neja BELEC, Blažka BENKO, Ana KEREC, Tina CVIJANOVIČ, Kiara ROPOŠA, trener Peter JUTERŠNIK.

Čepijo od leve proti desni: Ajda PEJČIĆ, Teja CVIJANOVIČ, Kaja HORVAT, Lucija KADIŠ, Dona VINKOVIČ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.03.2013 ob 8:56 kurirček gost

      Pa ka je z vami,?! Vej pa pionirčkov že daven den več nega!!! Kelko je meni znano so gnjes den kategorije sledeče: -MLAJŠI/E DEČKI -DEKLICE -STAREJŠI/E DEČKI-DEKLICE -MLADINCI/KE -ČLANI/CE Mogouče pa se jes moutin, pa so z nouvof vladov prišla nouva poimenovanja športnij kategorij?!?

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.03.2013 ob 10:53 mengi gost

      http://i50.tinypic.com/qye791.jpg

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.03.2013 ob 22:11 pišta gost

      Kak si čeden kurirček, ka ti se vö bije iz čelne žile. Dekline čestitan pa če ste pionirke ali deklice ali gospodične lejko tuj učenke. Za nekoga je bole bistveno ka svoj IQ sobne temprerature predstavi, kelko znan je tou uradno poimenovanje KZS-ja, samo to ka ste najboukše od faušerije nešče nemre premleti.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.03.2013 ob 22:40 gost gost

      Jezoš jezoš kurirček, bejži hitro v Beltincaj na farov pa za mešo daj. Boug nas obarvli tem mladih pionirčkov, tej antikristošove zalege. Tou deco trbej spozaprejti ka jin nedo več pionirska posla po glavaj odla.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.09.2013 ob 21:21 ŠŠŠ gost

      ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.